Chytej.cz

Halibut pelety a velcí kapři necteno

1.8.2011 | henny | 4.730 zobrazení | 5 odpovědí

Mám jich doma plno jde mi o to když ze začátku např. první 3 dny budu masivně krmit vařenou kukuřicí a potom tam budu valit ty pelety menší množství tak jaké můžu očekávat ryby atd… Velikosti .. minulí rok jsem tam na tenhle způsob vytáhli největšího kapra 92cm váhu nevim ale jde o to že jsme vytáhli vždy jen jednu rybu denně někdy s výjmkou více. No prostě co udělat pro to abych ulovil např 5 kaprů.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 5. srpna 2011 v 0:37 ® Fryw
Fryw

Můžeš očekávat cejny a kapry všech velikostí. Na halibuty chytám druhou sezonu a nijak jsem si nevšiml, že by zakrmování peletou mělo výrazný vliv na četnost nebo velikost úlovků.

Netvrdím, že to dělám dobře, ale halibut peleta zanechává tak silnou pachovou stopu, že při chytání na ně nekrmím a i tak jsou záběry poměrně četné.

reagovat
Pondělí 1. srpna 2011 v 15:05 ® thundarr
thundarr

Halibut pelety jsou relativně atraktivní návnada a nástraha ( hlavně v teplé vodě ), dle mého budeš tahat díky kukuřuci všechny sorty, samozřejmě je možné že i velké ryby. Nicméně pozor na sumce, pokud je na revíru dost sumců vyluxujou ti krmené místo jako nic. Halibut pelety mají asi ještě raději než kapři.

reagovat
Pondělí 1. srpna 2011 v 15:01 ® Robur
Robur

kukuřice nasaje vodu a suchou nohou posbírá kapry? Netuším… Taky se může stát, že nezabere 5 karpů 100cm, ale jeden 5 metrový

reagovat
Pondělí 1. srpna 2011 ve 14:46 ® Shrek
Shrek

Robure, co když Tě vezme za slovo a narve tam půl tuny kukuřice? :-D

reagovat
Pondělí 1. srpna 2011 ve 14:32 ® Robur
Robur

musíš všechno dělat 5× intenzivněji

reagovat