Chytej.cz

Rybník Staňkov necteno

30.7.2011 | Martin.hadr | 2.716 zobrazení | 1 odpověď | upravit

DObrý den, chystáme se s kamarády jako každý rok na pár dní na Staňkov, jedeme tedy až koncem srpna. Mohl byste mi někdo dát vědět jak to tam letos jde? Děkuju

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 1. srpna 2011 v 19:36 ® chundelak

ahoj martine.zalezi na tom,jake ryby chces chytat.na stankove jsem letos byl tyden zacatkem cervna.chytali jsme v kempu oaza,a byla to silena nuda!!!ja a 1muj kolega jsme zkousely chytat na boilie cca 140–200m od brehu,a za cely tyden 1 sumec a 4 kaprici 40–48 cm.dalsi moji 3 kolegove zkouseli od kukurice po vsechny ruzne druhy foukacek,a zdarilo se jim dohromady6 kapriku kolem 40 cm!myslel jsem si,ze jsme prijely v nespravnou dobu,ale debata s mistnimi rybari me z toho rychle vyvedla!!!!vsichni se nezavisle na sobe shodli na tom,ze se do stankova dava cim dal tim min ryb,a jeste jsou to dorostenci.dokonce jsem byl svedkem,kdyz tam privezli novou obsadku kapriku,ale rekl bych spis,ze to bylo krmeni pro sumce!a 3 metraky na takovou vodu je opravdu smesne!!!mozna se ted o prazdninach situace zmenila kvuli kempujcim,ale me stankov rozhodne zklamal!v lonskem roce jsem si tam totiz nabehl uplne stejne,a tak jsem na 100% rozhodnuty,ze uz me tam urcite nikdo nepotka!!preji ti,at se ti dari o 100% lepe nez nam.lovu zdar

reagovat