Chytej.cz

Když je rybář masařem necteno

25.7.2011 | | 39.337 zobrazení | 247 odpovědí

Od kdy se rybář stává masařem? Je nějaký všeobecný pohled na takového rybáře? Co si o něm myslíte a jaký má pro to důvod? Jaká hmotnost ponechaných ryb u vás znamená,že je rybář masař?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 26. července 2011 v 11:15 ®  reakce na …

osprey> :-D sem si představil ten šilhající pohled,když by si měl na prutě kapříka 2,5kila..:-D

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 11:14 ® džigit

osprey> jsou rodiny a rodiny.Nebudu poukazovat na početnost a jiné „atributy“ :-))
Jinak Tě ulkidním,aj naše ač ne moc početná by je jedla furt.Vzal sem letos jen jednu a koupil v ve velkoobchodě.Tresky a losos jsou „taky“ ryby a grundle a sardinky si dám k pivu JA :-)

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 11:10 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Čemu by dal?

Já to tak taky dělám. V mrazáku mám většinou jednu dvě ryby na zlé časy anebo když někde něco zprasím, dovleču to domů a není vůle to hnedka sníst.

Jinak si beru ryby tehdy, když mám na ně chuť. Na MP povolence mám letos jednu rybu. Částečně je důvodem to, že letos se na P vodách vysazovali velcí duháci – asi 8 jsem si jich během jara vzal a nějak mi to stačilo. Teď začínám šilhat po nějakém kapříkovi, tak 2.5 kila, ale nepospíchá to:-))

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 10:49 ® džigit reakce na …

kerob> Tys bys tomu dal :-D

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 10:45 ® kerob
kerob

pro me je masar ten, kdo odnese vic, nez je schopen sezrat sam s rodinou.

Edit: samozrejme aniz by si plnil mrazak na horsi casy. Sezrat myslim za cerstva a rodinou myslim nejblizsi rodinu, ne cely pribuzenstvo. Nepredpokladam, ze by nekdo zral ryby kazdej den.

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 10:36 ® sus1 reakce na …

kety.vydra> Jj,pravda.Když pak vytahneš rybu s roztrhanejma pyskama od háků??!!

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 10:35 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

johnier> To svojí logiku samozřejmě má, ale osobně si nedokážu představit, že bych zbalil ty svoje krámy, odjel na revír „bůhvíkam“ navázal ty krámy, usadil se, nahodil, chytil kapra a sebral se a zopakoval bych to vše akorat v jiném pořadí. Prostě jak u vody nestrávim minimálně tři hodiny tak nejsem ve své kůži :-)

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 10:25 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

johnier> Taky dobrý úhel pohledu (od toho nerybáře).

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 10:13 ® johnier reakce na …
johnier

MP-E65mm> presne tak, podle me je problem v radu kde umoznujou braz dve drave ryby ale kapra kteryho se vsude sypou metraky jen jedoho,myslim ze by obecne by melo spis jit o rovnovahu ve svazovych revirech.

Kazdopadne zajimavej nazor na masarinu jsem slysel od znameho nerybare a ten me spis rikal ze mu pripada divny to co delam ja, ze ryby popicham a pustim. Ze by pochopil kdybych si ji ulovil k jidlu ale ze zabava typu propichnu ti pusu a pustim te je divna. Nerikam ze s tim souhlasim ale jako nazor taky do evidentne hadaveho topicu zajimavej.

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 10:05 ® MP-E65mm
MP-E65mm

:-) :-) :-) at žijou štiky a okouni :-)

EDIT : jsem masař :-)

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 9:56 ® sus1

regulus> Pořádný.:-D

reagovat
foto/forum/2011/th-img17985.jpg
Úterý 26. července 2011 v 1:49 ® Fryw
Fryw

To je partner od velké chlupaté mouchy, masařky. Když má povolenku, je to rybář masař, když ne tak je to pytlák masař. Je to vlastně masařák co chodí na ryby jako my…

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 0:52 ® -tom- reakce na …

Osprey → vidíš, to je fakt, takhle jsem na to nekoukal :-)

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 0:41 ® osprey reakce na …
osprey
  • tom → No právě, že Varvažov je taková prdel… V tom je jádro toho vtipu:-))
reagovat
Úterý 26. července 2011 v 0:33 ® 1Mara reakce na …
1Mara

regulus> To unás se říká že má prdel jak tříletej valach :-)) Pak už to je jen továrna na howna :-))

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 0:28 ® regulus reakce na …
regulus

sus1> tak jsi mě připoměl jednu hlášku z vojny. Jeden civilní zaměstnanec (jakejsi údrřbář v dobách minulých) říkal o jedný sestřičce co měla strašně tlustý nohy, že má „nohy jak sloupy v arciděkanským chrámě v KT“, tak mě napadá, jaký tam jsou sloupy??? :-D

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 23:31 ®  reakce na …
  • tom → my tu máme Varvažov taky a takovou prdel bych zrovna nechtěl..Možná nákej masař jo :-))
reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 23:18 ® sus1 reakce na …
  • tom → U nás je to …,, ta má prdel jako vrata " a myslim,že určitě nejen u nás .:-)
reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 23:15 ® -tom- reakce na …

Logiku to nemá, třeba se tu taky o holkách říká „ta má prdel jako Varvažov“, což je ve skutečnosti hodně malinká vesnička :-)

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 22:40 ® regulus reakce na …
regulus

Sander> no že se to říká na Moravě, to víme a má to logiku, ale proč to říkáte tam u vás, to mi je záhadou, nebylo by lepší říkat jak Praha??? Stověžatá je přece jenom větší pojem … :-))

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 22:37 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Robur> Není problém.Ale osobně počítám i matku a ta je hotový rybožrout.A ještě taková poznámečka-mě osobně je blbé celý rok „vyžírat“ babinu z domácích vajec,takže když ode mě dostane za rok tři kapříky,tak si myslím,že se nic tak hrozného neděje…A na uzených nebo pečených rybách na ohni s pivíčkem se dá udělat super rodinné posezení na zahradě…pivo

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 22:36 ® Sander reakce na …
Sander

Robur > vodjakživa se říká jako Brno. Nevím proč, nemá to z mé strany žádný osobní důvod :-D

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 22:18 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Protože ve Strakonicích se rodí jen slušní, krásní a oblíbení lidé! :-P :-P :-P

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 22:10 ® Robur
Robur

Sander> proč kurňa není někdo masař jak Strakonice?

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 22:09 ® Robur
Robur

kety.vydra> a to dokážeš sníst sám, případně s manželkou a dětmi?

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 22:03 ® regulus reakce na …
regulus

pepanek> a nebo tak … :-D

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 22:02 ® pepanek

Já si myslím,že masařem je ten,kdo má víc ryb jako já.:-D

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 21:58 ® regulus
regulus

No na léto pozoruhodnej dotaz, není lepší jít na ryby než se zabývat „nesmrtelností chrousta“ … :-))

Jsou lidi, kteří jdou na ryby jednou za čtvrt roku, chytí si jednu rybu a jdou domů. Svým způsobem je internetoví „Mirkové Dušínové“ považují za masaře.
Jsou jiní, kteří chodí na ryby furt a i když nevezmou úplně všechno co chytí, tak si berou mnohem víc ryb než jsou schopni sami spotřebovat, to je asi tak obecná definice masaře, teda včetně těch co berou úplně všechno co jim uvízne na háčku.
Pokud se týká nějakýho množstevního nebo váhovýho limitu, tak to je úplně mimo, to se vůbec nedá z tohoto hlediska brát.
Na důvody, proč to ti lidi dělají se musíš zeptat jich, domnívám se ale že to je docela obyčejná hladnost.

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 21:53 ®  reakce na …

skwor> škodaaa:-)

Mary> masaři:-)

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 21:35 ® Mary
Mary

masař bude asi ten, kdo papá maso. A je jedno, jaký druh masa, TEČKA.

reagovat
foto/forum/2011/th-img17982.jpg