Vyhledávání
háčky s protihrotem vs. bez protihrotu
24.7.2011 | vovo | 5.436 zobrazení | 37 odpovědí
chci vědět vaše názory a který používáte vy jestli s protihrotem nebo bez ja s protihrotem................
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 24. července 2011 v 16:12 ® Shrek
-
Trpím podobným postižením jako Osprey – na P mám převážně háčky bez protihrotu, případně se snažim zamačkávat. Na MP na položenou normálně s protihrotem, při přívlači na malých rotačkách zamáčknuto, na woblerech a jigových hlavách protihroty nechávám.
reagovat - Neděle 24. července 2011 v 15:53 ® osprey
-
U vláčky je to rozdíl dost podstatný. Malé ryby už chytám skoro výhradně bez protihrotů – na pstruhovce musím a na MP jsem rád, že to z těch okounů, tlouštíků a kudel nemusím dolovat. Při lovu je rozdíl minimální, při sundávání z háčku je to sakra znát.
Pokud jdu po větších dravcích, nechávám protihroty být. On se u nás člověk na záběr pěkné štiky, candáta nebo i sumce dost načeká.
reagovat - Neděle 24. července 2011 v 15:51 ® Sander
-
Když si koupím chleba, taky ho nežeru suchej jak jsem ho koupil v krámu, ale něčím ho namažu…
Kromě lovu s rousnicema a lovu s většími voblery žehlim s háčky bez protihrotu.
reagovat - Neděle 24. července 2011 v 15:02 ® FISHERBOY
-
taky mě bezprotihrotová mánie nijak nezasáhla…jak háčky mám ,tak je pouzivam.
reagovat - Neděle 24. července 2011 ve 14:42 ® vovo reakce na …
-
mám naprosto stejný názor
reagovat - Neděle 24. července 2011 ve 14:37 ® Fryw
-
Používám jen háčky s protihrotem. Prostě je tak koupím a tak je i použiju. Nepřijde mi, že ryby co chytám by měly nějak moc poškozenou hubu po použití háčku s protihrotem. Většinou jde háček vytáhnout naprosto bez problémů, bez použití vyproštovače (dost často vypadne sám, jen co položím rybu s podběrákem). Taky když se podívám na nějaky starý háčky a na ty nové výroby, protihrot je podstatně menší než býval.
reagovat - Neděle 24. července 2011 ve 14:33 ® vovo
- reagovat