Chytej.cz

Výroba dubbingu necteno

2.3.2005 | Honza2 | 2.997 zobrazení | 9 odpovědí

Prosím všechny přítomné muškaře o radu jak vyrábět a pracovat s dubbingem. Pokud možno popis a fotodokumentace. V případě obsáhlosti odpovědi možno zaslat na e-mail. Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 8. března 2005 v 19:08 ® pupak

tak se mi to zase nepovedlo tak sem to dal do moucharny

reagovat
Úterý 8. března 2005 v 19:04 ® pupak

honza 2 – Laibuv skřipec je tohle . . .

reagovat
Pátek 4. března 2005 v 9:42 ® pupak

nejak se mi sem nedari dat foto tak ti to dam do pokecu

reagovat
Čtvrtek 3. března 2005 v 8:04 ® Honza2
Honza2

Díky všem za odpovědi, snad si do toho nezamotám prsty.

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 22:31 ® Tomucha
Tomucha

je to jednoduch- udelas smyčku pomocí dabov. setrvačníku dáš do ní materiál-buď samotnej nebo pomocí Laibova plastovýho skřipce stáhněš smyčku povolíš skřipec a roztočíš-pozor na prasknutí/pře­kroucení nitě. Začneš natáčet na háček-před každým ovinem prstama přetáhnes materiál dozadu a děláš další oviny. Pak to vyčešeš zipem a je to hotový.

Poku chceš velký tvrdý knoty, tak se to dělá ne s nití, ale třeba s měděným drátkem. Musí na to být ale taková spaciální malá mašinka:) Hodně štěstí a pevný nervy

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 20:15 ® Hrouzek
Hrouzek

Honza-jo,tak tim jsem taky prošel. To jsem koukal,jak to maj vymakaný. a je to jednoduché,když se káča točí a točí )

reagovat
Středa 2. března 2005 v 19:24 ® Shimi
Shimi

podivej se sem web. quick. cz je to tu hezky popsany…

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 14:26 ® Honza2
Honza2

Omlouvám se, blbě jsem se vyjádřil. Jde mi o postup výroby knotu a následného vázání s knotem (upevnění knotu, zakončení knotu apod.).

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 14:20 ® pupak

nejak ti moc nerozumim, to myslis jako sam si barvit sekat a mixovat ruzne druhy srsti, nebo umeliny a potom navod jak to zpracovavat a delat z toho knot?????

reagovat