Vyhledávání
Výroba dubbingu
2.3.2005 | Honza2 | 2.997 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím všechny přítomné muškaře o radu jak vyrábět a pracovat s dubbingem. Pokud možno popis a fotodokumentace. V případě obsáhlosti odpovědi možno zaslat na e-mail. Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 8. března 2005 v 19:08 ® pupak
-
tak se mi to zase nepovedlo tak sem to dal do moucharny
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 19:04 ® pupak
-
honza 2 – Laibuv skřipec je tohle . . .
reagovat - Pátek 4. března 2005 v 9:42 ® pupak
-
nejak se mi sem nedari dat foto tak ti to dam do pokecu
reagovat - Čtvrtek 3. března 2005 v 8:04 ® Honza2
-
Díky všem za odpovědi, snad si do toho nezamotám prsty.
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 22:31 ® Tomucha
-
je to jednoduch- udelas smyčku pomocí dabov. setrvačníku dáš do ní materiál-buď samotnej nebo pomocí Laibova plastovýho skřipce stáhněš smyčku povolíš skřipec a roztočíš-pozor na prasknutí/překroucení nitě. Začneš natáčet na háček-před každým ovinem prstama přetáhnes materiál dozadu a děláš další oviny. Pak to vyčešeš zipem a je to hotový.
Poku chceš velký tvrdý knoty, tak se to dělá ne s nití, ale třeba s měděným drátkem. Musí na to být ale taková spaciální malá mašinka:) Hodně štěstí a pevný nervy
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 20:15 ® Hrouzek
-
Honza-jo,tak tim jsem taky prošel. To jsem koukal,jak to maj vymakaný. a je to jednoduché,když se káča točí a točí )
reagovat - Středa 2. března 2005 v 19:24 ® Shimi
-
podivej se sem web. quick. cz je to tu hezky popsany…
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 14:26 ® Honza2
-
Omlouvám se, blbě jsem se vyjádřil. Jde mi o postup výroby knotu a následného vázání s knotem (upevnění knotu, zakončení knotu apod.).
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 14:20 ® pupak
-
nejak ti moc nerozumim, to myslis jako sam si barvit sekat a mixovat ruzne druhy srsti, nebo umeliny a potom navod jak to zpracovavat a delat z toho knot?????
reagovat