Vyhledávání
Nástraha na kapra
19.7.2011 | sroubecek11 | 11.118 zobrazení | 39 odpovědí
Chci se zeptat zda máte nějaké zaručené nástrahy na kapry z domácnosti.. Nechci nic kupovat, žádný boilie ani jiné nástrahy, chci jen zkusit štěstí s tím co je doma.. A popřípadě taky techniku lovu.. Díky :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 5. srpna 2011 ve 13:32 ® RuSaKsRo
-
já osobně mám nejvíce osvědčený dip MRTVOLA smrádek docela ujde stačí si japařit rohlík a pak kápnout MRTVOLU a kapři půjdou jinak do krmítka dávam granule pro krůty do toho dam jahodovej prášek a už mam několik rozmačkanejch krmítek od velkých ryb ale divný je že na jahodový boiles, dipy atd nejdou…
reagovat - Středa 3. srpna 2011 v 19:27 @ mzaplos
-
Rady na kapra naleznate i na http://cs.publero.com/…cervenec-c-4
reagovat - Středa 3. srpna 2011 ve 12:13 ® reakce na …
-
Alivio> Já na česnek chytám taky hlavně z jara.Za zkoušku to rozhodně stojí..
reagovat - Středa 3. srpna 2011 v 11:34 ® Shrek reakce na …
-
Osprey odpověděl za mě. Mám s česnekem nejlepší zkušenosti. Jinak teda pro upřesnění – chodim bobkařit převážně z jara a pak zase až koncem roku. Možná je to v létě jiné, ale to si moc nemyslím. Viděl bych to s tim rohlíkem a česnekem jako dobrou volbu po celý rok.
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 v 16:55 @ mzaplos
-
Lov kaprů s děličkou je i na http://cs.publero.com/…v-srpen-2011
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 v 16:33 ® jirka brychta
-
kukuřice
reagovat - Pondělí 1. srpna 2011 v 18:38 ® osprey reakce na …
-
SlivaK> Perník, med, Scopex, anýz, vanilka,…
reagovat - Pondělí 1. srpna 2011 v 18:10 ® superweb reakce na …
-
SlivaK> kapri zerou skoro vsechno, kdyz to najdou. Aroma se pridava proto, aby to lepe(rychleji) nasli, protoze se orientuji hlavne cichem. Pro inspiraci: http://aroma.cz.s3.amazonaws.com/…y_060611.pdf
reagovat - Neděle 31. července 2011 v 16:59 ® SlivaK reakce na …
-
Tak mě napadá že tímto způsobem: ten napařovaný rohlík s česnekem a solí by se daly vyrobit alepon ještě další dvě příchutě… napadá vás ještě nějaká osvědčená příchut na rybník?… Děkuji za tipy
reagovat - Neděle 31. července 2011 v 16:03 ® SlivaK reakce na …
-
pepanek> Jo děkuji za upřesnění
reagovatosprey> Přijde mi to trošku divné ale zřejmě to že česnek nevoní mě tak to neznemená že nemůže vonit rybám
děkuji za vysvětlení
- Sobota 30. července 2011 ve 23:59 ® osprey reakce na …
-
SlivaK> Rybám nechutná ani tolik česnek jako česneková příchuť. Jak se prodávají všelijaké ty barevné navoněné kuličky, tak ty česnekové jsou jedny z těch lepších. Samozřejmě taky mají slabé chvilky.
reagovat - Sobota 30. července 2011 v 18:30 ® pepanek reakce na …
-
SlivaK> Nástraha vlastní znamená,že si ji sám doneseš.
reagovat - Sobota 30. července 2011 v 17:37 ® SlivaK reakce na …
-
Alivio> děkuju ti za radu
reagovat… jen mam takovej možná hloupej dotaz… sem neznalý… rybám chutná česnek jo?… já bych spíš řek že jim to musí strašně smrdět
- Sobota 30. července 2011 v 17:36 ® SlivaK reakce na …
-
tam píšou: nástraha vlastní (mimo nástražní rybičky)… to znamená že si ji musim sám vyrobit jako ženesmim třeba použít kupované boilie?
reagovat - Sobota 30. července 2011 ve 13:03 ® thundarr reakce na …
-
Ahoj, s boilie to je hodně relativní, jako cokoli když to rybu zaujme pujde do toho hned, když ne, musis krmit a začnou ti to přijímat třeba dna druhy den a čím dele tim lepe.
Pokud jsi na soukromym rybniku, je boilie malych prumeru super volba, voda je většinou hladová, a ryby žerou to co jim nabidneš. Pak je dobré překlrmit ostatni, ale zavody jsou hodně o zkušenostech, hlavně ty delší. Pokud to je gulašovka ( kratke zavody mistniho vyznamu ), tak bych krmil method mixem s malyma peletkama a boilie a chytal na male kuličky… proste něco rychlého.
Ono sam bych se připravil na vše, pokud je povoleny hnojak, chleba a bonduel všechno tohle bych si vzal.
reagovat - Pátek 29. července 2011 ve 14:18 ® Shrek reakce na …
-
dej napařovat rohlík, do vody rozmačkej pár stroužků česneku a dej tam trochu soli. Až to budeš mít napařený, tak to slisuj, zabal do mikroteňáku a u vody si z toho cvakej kleštěma kuličky na háček. Pokud nemáš kleště, tak doma rohlík rozkrájej na kostky. Je to jednoduchý, rychlý a účinný.
reagovat - Pátek 29. července 2011 ve 14:13 ® SlivaK reakce na …
-
osprey> Tak jo děkuji
reagovat… musim zkusit začít vyrábět nějaké jednodušší směsi… jdu na svuj druhý závod na rybníku.. ( muj první byl asi v 8 letech
) a nechci tam zmoulat kuličky chleba chtěl bych zkusit něco jinačího
… nemáš nějakej hot tip?
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 22:41 ® sroubecek11
-
Jednou se mi podařil kapřík i na žvýkačku
reagovat - Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:51 ® osprey reakce na …
-
SlivaK> S příchutěmi experimentuj. Spoustu věcí žerou, i když to v životě neviděli. Nebo hoď hrst dvě při lovu a nahoď si mezi to.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2011 ve 13:17 ® SlivaK
-
Jo a jinak vim co zaručeně nefunguje
reagovat… jednou se semnou muj „trhlej“ kamarád na rybách trochu přiopil a jako nerybář mi začal tvrdit at tam okamžitě napíchnu kus jeho utopence co právě žvýkal… asi po hodině odmítání a cca 2 hodinách bez záběru sem si řek že to zkusim at mam klid… občas na klasickej chlebík byl nějakej náznak ale utopenec tam visel 15 minut a nic
… takže utopenec fakt nefunguje
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 13:06 ® SlivaK
-
Třeba já osobně mam nejraději obyč chleba a rohlík… mě to funguje dobře ale tak já chytam na kamarádovo rybníku kde to není prochytávané jako na řekách atd. právě sem přemýšlel že bych tam zkusil nějaké to pěkně aromatické boili, ale prej když nato nejsou zvyklý tak to nemá cenu. Co si o tom myslíte?… myslíte že když tam hodim třeba hrst a za dva dny přijdu že by byly záběry mnohem víc než na klasické pečivo?
reagovat - Čtvrtek 28. července 2011 v 10:33 ® Malinko
-
Chleba a hnojacci, pak burisonky a bonduelka. Super je sendvic cervik burisonek bonduelka a cervik.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2011 v 0:05 ® thundarr
-
Osobně když už z domova, tak bonduel kukuřice, křupky, knedlík, brambor, žižaly ( pokud mas baraček ), cokoli co se da dat na haček muzes použit.
reagovat - Středa 27. července 2011 ve 14:39 ® dav reakce na …
-
fishman123> s tou bonduelkou jednoznačně souhlasim, funguje mi líp než kukuřice z ryb. obchodů, kromě rohlíku nic jinýho z rostlinejch nástrah nepoužívám.
reagovat - Úterý 26. července 2011 v 15:39 ® fishman123
-
dobrá je obyč chlebová kůrka nebo kukuřice s plechovky bonduele.
reagovat - Úterý 26. července 2011 v 15:39 ® fishman123
-
dobrá je obyč chlebová kůrka nebo kukuřice s plechovky bonduele.
reagovat - Pondělí 25. července 2011 v 8:56 ® džigit reakce na …
-
pepanek> optej se na tvaroh „na strouhání“.Kdysi běžně k dostání,dělali jsme z toho pivní sýr,než začli ty upravené a odtučněné…
reagovat - Pondělí 25. července 2011 v 0:39 ® pepanek
-
Suchý tvaroh,to existuje?
reagovat - Pátek 22. července 2011 v 18:07 ® jafo
-
Osvědčil se mi houskový knedlík, rohlík, brambora, domácí těsta, luncheonmeat atd.. stačí jen otevřít spíž nebo lednici a něco vždycky najdeš!!!! Měj se
reagovat - Čtvrtek 21. července 2011 v 8:37 ® IV.TO.ŠIRDA
-
hraji> pokud tvá teorie je správná, tak rybář neni v koncich, ale v p.....a pak musí použít do brézlí různé posilovače, ale to se velmi prodraží…však chodíš na závody,tak to dobře znáš
reagovat