Vyhledávání
Rybník Hejtman
19.7.2011 | Venca78 | 7.765 zobrazení | 11 odpovědí
Za 14 dní vyrážím na rybník Hejtman do Chlumu u Třeboně na týden. Uvítak bych každé info o tom jak to tam jde a na co se tam dá chytat. Díííky Venca
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 28. července 2011 v 17:05 ® Venca78
-
Nebyl na Hejtmanu někdo teď někdy?
reagovat - Pondělí 25. července 2011 v 16:27 ® Venca78 reakce na …
-
Kemp Kapřík znám, budu kousek od něj v kempu sever. Dnes jsem ještě dokoupil kukuřici k vaření a řepkové pelety ke krmení a rohlíkové boilie v dipu tak uvidíme jestli si sáhnu na šupinu. Kdyby vůbec nic, tak si zajedu do Chlumu pro červíky, zkusím feeder a pokud bych nachytal nějaké rybičky tak bych to tam večer poslal na candáta, tedy jestli tam nějací jsou. Pro dobrý pocit vyzkouším všechno co budu mít a pokud by se nedařilo, tak zkusím lovit s bankovkou u výčepu a to by bylo abych nechytil alespoň jednu malou opičku
reagovatNezkoušel tam někdo na noc mrtvou rybičku???
- Neděle 24. července 2011 ve 20:32 @ sope reakce na …
-
Ahoj, já mám z Hejtmana letos trošku horší zážitky. Byl jsem tam poprvé s partou kamarádu(celkem 8 lidí) na pět dnů koncem května a za tu tu dobu jsme nachytali celkem asi k 50 kaprům, ale vše do 45 cm, spíš kolem 40 cm,jen dva 50+.Nej 60 cm. Měl jsem sebou kolem 5 druhů boilie a halibutky, kuku,rohlíkáče a různý dobroty. První dva dny jsem zakrmovat kuku a řepkou + peletky a něco málo koulí. Pak už dokrmoval pouze peletou a koulema. Na žížalku nic. Na dravce bylo brzo.Rybáři, co tam měli v kempu celoročně karavany tvrdili,že ta voda byla dobrá tak před třemi lety a že už to není ono. Prej je lepší Staňkov co je vedle. Jinak kemp Kapřík super,můžu doporučit. Je to na konci Hejtmana a pujčují loďku k chatce zdarma. Tak vám to bude jezdit.
reagovat - Pátek 22. července 2011 ve 23:33 ® Vindy reakce na …
-
Jezdíme v červnu do rekreačního kempu bývalých Skláren nejsou tam žádný lidi většinou jen naše parta rybářu takže paráda krmný místo označujem bojkou.Povoleno je i zavážení z lodi se chytat nesmí škoda.
reagovat - Pátek 22. července 2011 v 9:42 ® Venca78 reakce na …
-
No tak to se těším ještě víc. To si chytal z kempu, nebo někde mimo? Nevíš jestli tam nebude někdo prskat když si označím krmné místo tyčovou bojkou? Zkusím tedy krmit směsí kuku, pšenice a řepka + pelety.
reagovat - Čtvrtek 21. července 2011 ve 22:07 ® Vindy
-
Mi jezdíme na Hejtman každý rok na týden.Letos v červnu se nám extrémně zadařilo.Kaprů tak deset denně tak kolem padesáti čísel,ale brali většinou jen dopoledne a jen na kukuřici v nánevu.Na bojlí a pelety ani žížalu nebyl záběr.Poved se i Amur70 a rarita na Hejtmanu je i slunečnice pestrá Samozřejmostí na Hejtmanu je mít zakrmeno mi jsme každý den vozili kýbl granulí z řepkou a pšenicí.Na vláčku taky supr hned na zahájení štika74 a spousta menších a třešnička na dortu byl Bolen 84.Tak přeju hodně štěstí a pěkné rybářské zážitky.Přidávám i fotky.
reagovat - Středa 20. července 2011 ve 13:24 ® osprey reakce na …
-
Venca78> Já myslím, že jsi přípravu zvládnul skvěle. V Suchdole nebo Chlumu (možná oboje – holt mám sklerózu) je navíc rybářská prodejna, takže kdyby něco chybělo, snadno tam sjedeš. Doporučil bych to udělat stejně, obvykle prodavač v místě ví zdaleka nejvíc, protože se lidi v obchodě rádi lecčíms pochlubí. Navíc bude mít to, na co místní chytají nejvíc. I když zase – kolikrát se vyplatí chytat na to, na co nechytá nikdo jiný.
Příjemné rozhodování, vždyť bez toho by to nebyla rybařina.
reagovat - Středa 20. července 2011 ve 13:16 ® Venca78 reakce na …
-
Beru si ještě pytlík halibutek a dva druhy boilie. Jedno od Kučery ananas a druhé od Nikla 3XL.
reagovat - Úterý 19. července 2011 v 17:40 ® osprey reakce na …
-
Venca78> Mám tuchu, že tak 45 – 70 cm. Ale problém je v tom, že jsem spíš vláčkař.
Je to dost velká voda, možná bude dobrý se dívat, kde se ryby pohybují – nemusí plavat všude. To, co píšeš (krmení, nástrahy), to je klasika, s tím nic nezkazíš. Možná si vezmi ještě pytlík pelet, pokud jsi naučený chytat i na věci mimo háček.
reagovat - Úterý 19. července 2011 v 16:24 ® Venca78 reakce na …
-
Tak když budu krmit kuku s řepkou a chytat kuku a třeba rohlíkové boilie tak bych asi neměl nic zkazit ne? Vezmu si i feeder a zkusím červíky a žížalky a na noc bych zkusil klasické boilie. Nevíš jak velké ryby se tam chytají?
reagovat - Úterý 19. července 2011 ve 14:14 ® osprey
-
No, asi bych se soustředil na kapry. Vodu znám zběžně, chytal jsem na ní asi hodinu, párkrát jel kolem. Jsou tam i další běžné ryby, i dravci, ale na mě je to moc rybníkovaté a civilizované.
reagovat