Chytej.cz

Nemocný kapr? necteno

11.7.2011 | MTHRFCKR | 3.859 zobrazení | 17 odpovědí

Chci se s vámi podělit o dnešní zážitek s kucháním kapra a zároveň požádat o radu – zeptat se, zda jste se s něčím podobným také někdy setkali.

Dnes jsem si po dlouhé době přinesl od vody rybu a při zabíjení a kuchání jsem narazil na něco, co mi přišlo dost zvláštní. Po omráčení by se jakoby pozvracel a z huby mu vytekla tekutina nažloutlé barvy – opravdu to vypadalo jako zvracení. Dost mě to zarazilo, ale ještě víc pak to, když stejná tekutina vytekla po kuchání vnitřností. Nakonec poslední věc – kaprovi jdou téměř samy strhávat šupiny, jakoby po doteku měly tendenci spadnout.

Jsou toto příznaky nějaké choroby? Dá se takový kapr jíst?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 14. července 2011 ve 22:25 ® jersey
jersey

No vždyť se tak moc nestalo. Jen se poblil,pochcal a posral.....

(citát)

reagovat
Středa 13. července 2011 v 0:52 ® rgb23
rgb23

S trochou nadsázky, při dostatečném tepelném opracování je každá živočišná tkáň zdravotně nezávadná, takže jíst se dá:-) , ale jsou věci které ani po převaření či zamražení opravdu jíst nehodlám:-) Tenhle kapr podle popisu, exrementy a spoustu jiných věcí bych ale asi nejedl:-)

reagovat
Úterý 12. července 2011 ve 21:21 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Márty> :-D :-D

reagovat
Úterý 12. července 2011 ve 21:07 ® Márty reakce na …
Márty

džigit> no jakože dosti lákavé nemyslíš? :-D DD teď už sebevrahové neskáčou z mostu ale kupujou zeleninu z německa :-D DD

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 11:20 ® MTHRFCKR
MTHRFCKR

Robur> Myslíš? Ještě jsem zapomněl dodat, že ta tekutina nijak nezapáchala.

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 11:11 ® džigit reakce na …

Márty> žeby si k tomu podusil nějaké německé fazolky,salátek či okurčičku?!? :-))

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 9:16 ® Márty
Márty

hoď ho na pekáč a při kuchtění si pro jistotu objednej místo na infekčním… :-D DD

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 8:31 ® džigit reakce na …

Robur> to grcání,nebo opadávání šupin? :-D

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 8:11 ® Robur
Robur

normální reakce na otřes mozku

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 0:34 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Šupiny nedrží? Tenká kůže:-> :-))

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 0:32 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Nono,vzal jsem jen jednoho.Jednak jsem ho (tehdy) ještě nejedl a taky jsem byl dost zvědavý,co je pravdy na těch kecech,„že se to nedá žrát“…Ale co bych do huby už asi nevzal je jeseter (Buď ho blbě udělali,což je nejpravděpodob­nější,nebo se nedá jíst,čemuž nevěřím.Jo,a lososa.)

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 0:27 ® džigit

kety.vydra> vrahu bolenů :-))
Já nevím,ale osobně bych takovou rybu nejedl.Když šupiny nedrží,něco neni o.k.

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 0:21 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Hohó,není pravda…Ale jak jsem kuchal bolena tak to táhlo jak nikotin,měl jsem to v kuchyni tři dny.Ale jak jsem ho prohnal mrazákem a dal půlku matce (a počkal,co to s ní udělá:-D ),tak chuťově dobrá ryba.A matka říkala,že lepší rybu dosud nejedla…

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 0:10 ® džigit reakce na …

kety.vydra> ty tež zežereš všecko =-| :-D

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 0:01 ® kety.vydra
kety.vydra

MTHRFCKR: Pokud jde jen o vnitřnosti a šupiny asi bych o maso strach neměl,stejně projde tepelnou úpravou…Ale ještě se mi taková ryba nedostala do ruky,takže nemůžu moc objektivně soudit.:-|

reagovat
Pondělí 11. července 2011 ve 23:56 ® LuboO
LuboO

:DD robim si prdel, neviem, co to moze byt, ale uz by to vo mne vzbudilo nedoveru.

reagovat
Pondělí 11. července 2011 ve 23:55 ® LuboO
LuboO

ZAHOĎ TO!!!! PRE BOHA, ZAHOĎ TO A UTEKAJ!!!

reagovat