Vyhledávání
Nemocný kapr?
11.7.2011 | MTHRFCKR | 3.967 zobrazení | 17 odpovědí
Chci se s vámi podělit o dnešní zážitek s kucháním kapra a zároveň požádat o radu – zeptat se, zda jste se s něčím podobným také někdy setkali.
Dnes jsem si po dlouhé době přinesl od vody rybu a při zabíjení a kuchání jsem narazil na něco, co mi přišlo dost zvláštní. Po omráčení by se jakoby pozvracel a z huby mu vytekla tekutina nažloutlé barvy – opravdu to vypadalo jako zvracení. Dost mě to zarazilo, ale ještě víc pak to, když stejná tekutina vytekla po kuchání vnitřností. Nakonec poslední věc – kaprovi jdou téměř samy strhávat šupiny, jakoby po doteku měly tendenci spadnout.
Jsou toto příznaky nějaké choroby? Dá se takový kapr jíst?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 14. července 2011 ve 21:25 ® jersey
-
No vždyť se tak moc nestalo. Jen se poblil,pochcal a posral.....
(citát)
reagovat - Úterý 12. července 2011 ve 23:52 ® rgb23
-
S trochou nadsázky, při dostatečném tepelném opracování je každá živočišná tkáň zdravotně nezávadná, takže jíst se dá
reagovat
, ale jsou věci které ani po převaření či zamražení opravdu jíst
nehodlám
Tenhle kapr podle popisu, exrementy a spoustu jiných věcí bych
ale asi nejedl
- Úterý 12. července 2011 ve 20:21 ® kety.vydra reakce na …
-
Márty>
reagovat

- Úterý 12. července 2011 ve 20:07 ® Márty reakce na …
-
džigit> no jakože dosti lákavé nemyslíš?
reagovat
DD teď už sebevrahové neskáčou z mostu ale kupujou zeleninu z německa
DD - Úterý 12. července 2011 v 10:20 ® MTHRFCKR
-
Robur> Myslíš? Ještě jsem zapomněl dodat, že ta tekutina nijak nezapáchala.
reagovat - Úterý 12. července 2011 v 10:11 ® džigit reakce na …
-
Márty> žeby si k tomu podusil nějaké německé fazolky,salátek či okurčičku?!?
reagovat
- Úterý 12. července 2011 v 8:16 ® Márty
-
hoď ho na pekáč a při kuchtění si pro jistotu objednej místo na infekčním…
reagovat
DD - Úterý 12. července 2011 v 7:31 ® džigit reakce na …
-
Robur> to grcání,nebo opadávání šupin?
reagovat
- Úterý 12. července 2011 v 7:11 ® Robur
-
normální reakce na otřes mozku
reagovat - Pondělí 11. července 2011 ve 23:34 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Šupiny nedrží? Tenká kůže
reagovat

- Pondělí 11. července 2011 ve 23:32 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Nono,vzal jsem jen jednoho.Jednak jsem ho (tehdy) ještě nejedl a taky jsem byl dost zvědavý,co je pravdy na těch kecech,„že se to nedá žrát“…Ale co bych do huby už asi nevzal je jeseter (Buď ho blbě udělali,což je nejpravděpodobnější,nebo se nedá jíst,čemuž nevěřím.Jo,a lososa.)
reagovat - Pondělí 11. července 2011 ve 23:27 ® džigit
-
kety.vydra> vrahu bolenů
reagovat
Já nevím,ale osobně bych takovou rybu nejedl.Když šupiny nedrží,něco neni o.k. - Pondělí 11. července 2011 ve 23:21 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Hohó,není pravda…Ale jak jsem kuchal bolena tak to táhlo jak nikotin,měl jsem to v kuchyni tři dny.Ale jak jsem ho prohnal mrazákem a dal půlku matce (a počkal,co to s ní udělá
reagovat
),tak chuťově dobrá ryba.A matka říkala,že lepší rybu dosud
nejedla… - Pondělí 11. července 2011 ve 23:10 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> ty tež zežereš všecko
reagovat

- Pondělí 11. července 2011 ve 23:01 ® kety.vydra
-
MTHRFCKR: Pokud jde jen o vnitřnosti a šupiny asi bych o maso strach neměl,stejně projde tepelnou úpravou…Ale ještě se mi taková ryba nedostala do ruky,takže nemůžu moc objektivně soudit.
reagovat
- Pondělí 11. července 2011 ve 22:56 ® LuboO
-
:DD robim si prdel, neviem, co to moze byt, ale uz by to vo mne vzbudilo nedoveru.
reagovat - Pondělí 11. července 2011 ve 22:55 ® LuboO
-
ZAHOĎ TO!!!! PRE BOHA, ZAHOĎ TO A UTEKAJ!!!
reagovat