Chytej.cz

Dragon Thytan 270 cm 2-15g necteno

9.7.2011 | Shrek | 10.850 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím kolegové, zeptám se stručně a jednoduše. Máte někdo zkušenosti s tímto konkrétním prutem? Použítí předpokládám na rotačky max. vel.2 a hlavně na gumy. Děkuji za vaše poznatky – klady i zápory.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 11. července 2011 v 11:31 ® skwor
skwor

kerob> O Catanu v tom příspěvku nejde, tu jsem dal jako příklad (i když mě ten prut připadá otřesnej, původní Force master mi naopak celkem sedl).

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 11:15 ® kerob reakce na …
kerob

skwor> ono ale taky neni Catana jako Catana… ty kratky jsou celkem slusny (vzhledem k cene samozrejme), ty delsi uz stojej za h…, ale porad je to klacek do litru.

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 9:58 ® skwor reakce na …
skwor

jajco> No jo, jméno má, ale pokud si koupíš třeba Catanu, tak to ani to jméno nezachrání :-D

reagovat
Neděle 10. července 2011 ve 23:50 ® Shrek reakce na …
Shrek

Povím Ti to asi takhle. Tady nejde o názory, nezajímá mě, že tomu se nezdaj očka a že támhletomu nevyhovuje sedlo navijáku. To je jejich problém. Ale mě to upozorní, abych se při koupi toho prutu zaměřil na tyto věci. Dám Ti příklad – každej druhej si chválí prut Berkley Skeletor. Říkal jsem si, že si ho také koupím, peníze jsem na něj měl připravené, ale díky tomuto serveru jsem před pár lety narazil na téma, kde někdo upozornil na ergonomické sedlo navijáku. Zajel jsem za kámošem (BoBo-Falknow), poprosil ho, jestli mi Skelouše půjčí na pár hodů. Půjčil a já zjistil, že mi to sedlo prostě nepásne do ruky. Poznatek? Nejde o to, aby mi někdo řekl „Ano, je to dobrý, kup si to“, ale abych z textu pochopil " Pokud Ti bude vyhovovat na tomto prutu tohle, tohle a tohle, pak je to dobrá volba, koupi si rozmysli sám.) Snad jsem to napsal trochu srozumitelně.

reagovat
Neděle 10. července 2011 ve 23:30 ® jajco
jajco

Nemáte občas pocit že tyhle výměny názorů jsou k ničemu?Sto lidí,sto názorů!A odpověd?Já třeba rád shimano,protože má jméno!Letos nedám dopustit na rapalu,protože sem na ní chytl hned v úvodu a mají mojí důvěru.Ted se snažím o drop shot,učím se,hledám,čtu a ryba žádná,ale věřím že se trefím.Internet plný všeho co zaručuje neodlatelné nástrahy,ale ve finále je to o tom jak to kdo má v ruce a do budoucna jak se budem chovat k rybám.

reagovat
Neděle 10. července 2011 ve 13:33 ® skwor reakce na …
skwor

cormaxx> Co koupíš místo něj, nezkusíš toho Speeda?

reagovat
Neděle 10. července 2011 ve 13:05 ® Stroft reakce na …
Stroft

cormaxx> Varovat se musí, jen lidé jsou nepoučitelní a proto pozor na draky, pozor na draky, poz.....

reagovat
Neděle 10. července 2011 v 0:32 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

Stroft> Smál jsem se ti,když si tohle psal na každym rohu .Teď mi na 3. vycházce prasknul TD při náhozu.Ani to nebylo slyšet,prasklo to jak sirka :-(( ( Ale měl jsem i jiný draky a tam problém nebyl.

Alivio> Konkrétně s tim Thytanem zkušenost nemám,ale vzal bych ho jen v krajní nouzi.Radši bych připlatil alespoň na http://www.rsp-fishing.cz/…-2-70m-3-15g Myslel jsem že je ještě v akci Team Dragon 2,75/3–12g .Ten mám a za prachy ve slevě by byl parádní.

reagovat
Neděle 10. července 2011 v 0:09 ® Stroft
Stroft

Papírové Polské pruty. Ze zkušenosti, nedoporučuji. Destinka je snad vyjímkou.

reagovat
Sobota 9. července 2011 ve 23:33 ® kingkubik

musim souhlasit s jajcem.rsp je opravdu vynikajci obchod…a rek by jsem ze dragony se stavaji v cr docela pojem…ja osobne mam destinku 240 2–14g a vodim na tom nymfy berkley,smacky az po xrapy a dvojku rotacku to taky utahne kdyz bude treba

reagovat
Sobota 9. července 2011 ve 22:23 ® jajco reakce na …
jajco

Alivio> rsp-fishing můžu doporučit!Skvělý obchod.Prut který píšeš nemám,ale koupil sem dragon express 10–30g a je skvělej v porovnání co stál.A není to jen prut,dragon má spoustu skvělých věcí!

reagovat
Sobota 9. července 2011 v 19:35 ® Shrek
Shrek

http://www.rsp-fishing.cz/…-2-70m-2-15g

reagovat