Chytej.cz

Pletivo na feederové krmítko necteno

6.7.2011 | JKemr | 13.554 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím rybářské kolegy. Prosím o radu. Sháním pletivo na výrobu feederových krmítek s oky 5×5mm. Prosím o radu, kde se dá sehnat. Nikde na internetu jsem nic nenašel, nebo možná hledal pod špatným názvem:-( Předem děkuji za každou radu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 6. srpna 2011 ve 21:04 ® Shrek reakce na …
Shrek

Jsou měkká, to pletivo znám, používám jej na králíkárnách. 5×5mají v sortimentu ve Feroně, přesně matroš, kterej se používá na krmelce. Proto taky tazatel poptává 5×5mm a ne 6,3×6,3mm. Ale co kašlat na to, jdu vložit příspěvek do „Z lovu“ :-D

reagovat
Sobota 6. srpna 2011 v 15:36 ® osprey reakce na …
osprey

Alivio> Já jsem 5×5 mm snad ještě neviděl. Mám doma taky nějakou šestku. Ale vadí mi slabý drát, krmítka z toho jsou dost měkká.

reagovat
Sobota 6. srpna 2011 v 10:20 ® Shrek reakce na …
Shrek

Nikde nevidim rozměry 5×5 mm :-/

reagovat
Sobota 6. srpna 2011 v 1:30 @ nitro

Pletivo lze koupit na : http://www.e-pletivo.cz/…chovatelske/

reagovat
Pátek 8. července 2011 ve 20:46 ® hudy1969
hudy1969

ahoj,já ho kupuju u nás v DC v železářství,ale v OBI ani Baumaxu ho neseženeš,to už jsem kolikrát zkoušel,jednou jsem ho vykoupil tak jsem asi měsíc a půl čekal než mi ho objednali,oka má těch 6,5×6,5mm a šrot v něm v pohodě drží a i kukuřice co tam je z něj krásně vypadne,cena je kolem 120kč/m

reagovat
Čtvrtek 7. července 2011 v 17:50 ® timbab reakce na …
timbab

JKemr> Nejmenší spíš seženeš 6,5×6,5 mm

reagovat
Čtvrtek 7. července 2011 v 17:46 ® Shrek reakce na …
Shrek

to je mi jasné, věř však tomu, že v té Feronětento typ pletiva vedou, známej si to tam kupuje. Jinak se koukni do OBI, Baumaxu apod. Nevim jestli tam mají přesně 5×5mm oka, ale větší (7–8mm) není na škodu, aspoň se Ti bude v pohodě vyplavovat i větší částice krmiva (kukuřice apod.)

reagovat
Čtvrtek 7. července 2011 v 16:19 ® JKemr reakce na …
JKemr

Tak pletivo jsem našel ale jen splétané, já potřebuji spájené v místech kde se kříží dráty.

reagovat
Čtvrtek 7. července 2011 v 10:05 ® Shrek
Shrek

www.ferona.cz – ti tohle pletivo mají určitě.

reagovat