Vyhledávání
Lužnice 4
4.7.2011 | jirin8 | 3.468 zobrazení | 21 odpovědí
Čau lidi, chtěl bych se zeptat jak to vypadá s rybama v Lužnici pod Táborem. Slyšel jsem, že tam jsou hodně kormoráni. Jedu tam nyní k babičce a chtěl bych se zeptat co se tám chytá. Dravci, úhoři, kapři atd. Dík za odpovědi. Jirka
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. července 2011 v 16:26 ® Kujawan
-
reagovatnedělej chutě..jedu aspon na náš rybník
- Úterý 12. července 2011 ve 23:09 ® BigMike reakce na …
-
Kujawan> dnešní podTáborák 65 cm, čeká tam na tebe:))
reagovat - Úterý 12. července 2011 ve 20:35 ® Kujawan
-
kurde v úterý jedu..už se nemůžu dočkat
reagovat - Úterý 12. července 2011 v 10:12 ® BigMike reakce na …
-
Kujawan> vydej se do Židovky, normál funguje a i tak je v okolí dolů po proudu dost dalších kempů a s chatkama je každý! Nebo nad Bechyní „Říhovky“. Máš net, tak zapátrej:)) „Papírna“ je v klidném prostředí, mají to Holanďané, jistě i loďku, je tam jez, zvedla se voda, také dobrý typ! A řekl bych, že začnou i houby:)) Hlavně aby to bralo:))
reagovat - Pondělí 11. července 2011 ve 22:28 ® Kujawan
-
co říkáte na Hvožďany nebo Na papírně
reagovat - Pondělí 11. července 2011 ve 22:19 ® Kujawan
-
aha , dík
reagovat - Pondělí 11. července 2011 ve 22:19 ® Kujawan
-
aha , dík
reagovat - Pondělí 11. července 2011 ve 22:05 ® pextr reakce na …
-
jinak u lužnice to je
reagovat - Pondělí 11. července 2011 ve 21:53 ® Kujawan
-
no já bych něco kolem Lužnice v okolí Židovky… no uvidím něco snad najdu
reagovat - Pondělí 11. července 2011 v 19:05 ® nedby
- reagovat
- Pondělí 11. července 2011 v 19:02 ® pextr reakce na …
-
Zkus kemp karvánky, je tam i rybník karvánky ale nevím zda tam jsou chatky snad jo…
reagovat - Pondělí 11. července 2011 v 19:00 ® nedby
- reagovat
- Pondělí 11. července 2011 v 17:32 ® Kujawan
-
To se hezky čte
Máte nějáký dobrý tip na ubytování (chatka). Chtěl jsem jet přímo na židovku (kemp) , ale prý je zrušen po povodních
reagovatUž jsem tam nebyl 8 let, ale bylo tam nádherně a těch hřibu v lesích…
- Neděle 10. července 2011 v 18:23 ® pextr reakce na …
-
U židovky…(u toho mostu, je tam sumců dost hodně a proto je tam bílý ryby o dost míň než na jiných úsecích
reagovat)
- Neděle 10. července 2011 ve 13:49 ® BigMike reakce na …
-
pextr> myslíš pod Tá. nebo u Židovky?
reagovat - Sobota 9. července 2011 v 9:51 ® pextr reakce na …
-
Kujawan> Ale na bílou rybu tam moc nenarazíš, když tak na menšího cejna a málokdy, protože je tam hoooodně sumců.
reagovat - Pátek 8. července 2011 ve 23:20 ® Kujawan
-
Děkuji , taky chodím s feedrem ..na velikosti mi nezáleží ..hlavně že je zábava.
reagovat - Pátek 8. července 2011 v 8:33 ® pextr reakce na …
-
Tam chodím na feeder jsou tam sumci, menší cejni (asi i větší) a hodně kaprů…o plotici jsem zatím nezavadil ale chytám na feeder, takže se není čemu divit. Štiky, boleni atd. tam jsou taky. Je to tam docela dobře zarybněný… jednu vycházku jsem chytl 4 kapry a to jsem nezakrmoval, ale jednou jsem byl taky bezrybka. Někdy to tam prostě nebere, tak musíš změnit flek.
reagovat - Čtvrtek 7. července 2011 ve 23:53 ® Kujawan reakce na …
-
Nils Master> hele chlope, jak to vypadá kolem Židové strouhy ?…chci za 14 dní vyrazit na dovču.
reagovat - Čtvrtek 7. července 2011 v 16:24 ® Nils Master reakce na …
-
Jestli znáš Tábor, jako že asi jo, tak od mostu co jezdí Bechyňka (od toho jezu dolu, až k sauně), to kormoráni vybrali zle. Já bydlim přímo u toho jezu a chodim tam tak nejvíc, dravci zatim nic moc, ale chytlo se tam několik štik do 70 a jeden candát 60+ co vim.
Kapři tu jsou, ale menší ryby a hlavně bílá ryba tu neni. Totálně vybrakováno a o skaláka či plotici nezavadíš, letos sme tam chytali na plavačku, všechny nástrahy co můžeš dát ale nic. Nikdo tam letos tu bílou rybu nechyt, leda menší rybky tak 15 cm co sjeli z jezu. Jediný co zachytáš jsou tloušťi na trávu či na přívlač. Ale dravic a kapři tu sou, prostě nám tu zbyli jen větší ryby a to co připlavalo při větší vodě.
reagovat - Pondělí 4. července 2011 v 19:18 ® pextr
-
Pod sídlištěm nad lužnicí je to v pohodě…
reagovat