Vyhledávání
žádost o radu
3.7.2011 | Dropy | 2.912 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zejtat, jakou hloubku nastavit při lovu štik pomocí kačeny, chytám nově a nevím jakou dát hloubku, jestli chytat až u dna nebo ve vyšších vrstvách, protože když chci nehodit daleko kde je vysoká hloubka tak tam s vysokým ponorem nenahodím a musím dát ponor okolo 1m zatímco když jsem na nějakém kanálu kde je odemnou hloubka 3,5 klidně můžu dát ponor až na dno, poraďte mi prosím jak na ně .
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 16. února 2013 ve 14:46 ® lunimus reakce na …
-
pepanek> nie nemohol
reagovat
Zakladatel tohto fora Dropy ma totiz vo svojom profile toto:
Naposledy jsem se přihlásil(a) 14.7.2011 - Sobota 16. února 2013 v 1:27 ® pepanek reakce na …
-
Pavlik1980> Je to starý dotaz,ale možná by nám mohl říci,jak mu to jde.
reagovat - Pátek 15. února 2013 ve 23:23 ® Pavlik1980
-
Záleží na ročním období v létě můžeš jít do 1/2 hloubky s postupujícím podzimem více ke dnu.
reagovat - Úterý 5. července 2011 v 17:36 ® Dropy reakce na …
-
Díky moc, snad se nějaká ta zubatka chytne, hend zítra ráno to půjdu vyzkoušet
reagovat - Úterý 5. července 2011 v 16:30 ® Shrek
-
Myslím si, že tazatel chtěl poradit, jak se vypořádat se splávkem při lovu dravců na plavanou, nežádal o „radu“ na přesedlání k přívlači. Ono někdy mlčeti zlato, zrovna jako v tomto případě.
Dropy: Použij průběžný splávek (např. http://www.damialba.cz/…/7516010.jpg ) a na vlasec nad splávkem si udělej zarážku ( http://www.lovkapra.com/…a-postup.jpg ). Splávek při nahazování sjede až k olůvku, takže budeš mít pro házení „malou hloubku“, při dopadu na hladinu sjíždí olovo dolů, vlasec projíždí volně až k zarážce, následně na to se splávek postaví a můžeš chytat. Snad je to srozumitelné.
reagovat - Úterý 5. července 2011 v 7:26 ® Butchi
-
A co takhle zkusit vláčet?
reagovat - Pondělí 4. července 2011 ve 12:32 ® Dropy reakce na …
-
Díky zkusím to tak
reagovat - Pondělí 4. července 2011 v 10:35 ® willi reakce na …
-
když chceš nahodit daleko,tak si dej pruběžny splavek se zaražkou,gumičku apod.
reagovat - Neděle 3. července 2011 ve 23:23 ® ART
-
Dosti složitá otázka. Odpověď může být ještě blbější. Musíš zkoušet. Jeden prut (já osobně, někdo to může dělat jinak)bych dal rybku lehce nad dno a druhou bych dal doprostřed sloupce
reagovat