Vyhledávání
v.n. Dalešice (Jihlava 7-8)
24.6.2011 | Michal N. | 23.859 zobrazení | 6 odpovědí
chtěl bych se zeptat rybářú kteří chodi chytat na jihlavu 7–8 jaky jsou tam ryby?!! o ty vodě skoro nic nevím a potřeboval bych pár rad kam na ty nejvetší ryby (kapr, candát, sumec)a jaky názor máte na tuto vodu??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 29. června 2011 v 0:28 ® lu.cizek
-
Tady bych taky přidal jednu radu. Jde i o to, že tam kolísá voda a může se stát,že si slušně zakrmíš a za chvilu zmizí voda a krmení máš pod nohama.Nikdy jsem tam nechytal,jen co jsem zaslechl.
reagovat - Úterý 28. června 2011 ve 12:15 ® bimbo
-
Neříkám, že prd… stačí u vody zkoušet. Míst, kde jsou ryby je dost. Jen to chce trefit kde, kdy, jak a čím:). Ale není to nemožný. Na zahájenou jsem zkoušel nové místo a byl jsem příjemně překvapený.
reagovat - Neděle 26. června 2011 v 5:50 ® pepanek
-
Takže je to jasné-chytíš tam prd. Abys tu vodu poznal,musel bys tam v okolí bydlet,poslouchat co a jak,mít tam loďku,hlavu otevřenou.Dávej si taky bacha na auto,to se nekrade jako loďky,ale vykrádá.
reagovat - Sobota 25. června 2011 ve 2:02 ® bimbo reakce na …
-
Mluvíš mi z duše, jen bych doplnil, že se jedná o těžkou a zároveň nedoceňovanou vodu plnou krásných ryb které se občas velmi těžko hledají.
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 22:48 ® regulus
-
Mezi námi děvčatami, je tu alespoň 10 fór na téma Dalešice, každý má jinej, ale furt stejnej název. Začínám mít dojem, že jsme národ stupidů, protože se každej debil (asi bych to jako admin neměl psát) zaregistruje na rybářskej web a první co udělá je, že vytvoří další debilní fórum. Vy v těch hlavách máte kurnik asi fakt nasraný.
reagovat - Pátek 24. června 2011 v 16:32 ® hraji
-
Voda je to krásná a velká. Ryby tam jsou taky krásné a samozřejmě i velké. Poznat takovou vodu chce ale čas, najít ryby chce taky čas a trpělivost. Poradit kam na největší ryby není možné, když o té vodě nic nevíš. Nejdřív ji poznej a pak sám najdeš místa, kde jsou velké ryby. Můj názor je, že se jedná o nedoceněnou vodu s množstvím trofejních ryb.
reagovat