Vyhledávání
Wobler STORM WE Soft Shad P
23.6.2011 | henny | 24.050 zobrazení | 28 odpovědí
Jaké sním máte zkušenosti? Co jste na něj už ulovili? A Podobně.. Já jsem ho koupil na veletrhu v brně ale vždy když jdu na přívlač, tak ho tam dám ale zatím nic nevim..
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 25. března 2013 v 17:56 ® Venca Zelenka
-
Nad touhle nástrahou jsem taky bádal a dokonce jsem se i pokusil něco podobného udělat doma, takovou gumovou rybku s plovoucím jádrem, zatím je to furt ve fázi vývoje, ale podle mě je to nástraha na chladnou vodu a pomalé vedení, v teplé vodě to pro ryby asi žádný hit nebude.
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 19:15 ® uryman reakce na …
-
osprey> čau kolego psal jsem ti.doručilo se ti to?? dík
reagovat - Úterý 19. června 2012 ve 22:49 ® Hadik
-
Jestli ti to pomůže, před pár lety jsem si je pořídil také. V bílé barvě s červenou ploutvičkou. Na Lipně jsme je tahali za lodí, a candáta jsem na nic jiného nechytil. Tedy z mého pohledu velmi účinná nástraha, jen byl trochu problém s rychlostí vedení. „Makala“ jen při pomalejším vedení, ale to je otázka jen si to vyzkoušet. Myslím, že podstatnou roli zde sehrála ale barva.
reagovat - Úterý 19. června 2012 v 19:47 ® Bóbyk
-
Já jej taky mám a občas na něj i chytám. Nějaká kudla, bolen 60cm na Berounce, duháci 40cm na Sázavě …
reagovat - Úterý 19. června 2012 v 18:52 ® osprey reakce na …
-
henny> Já se nesnažil. Od té doby, co jsme se o tom naposledy bavili, ta věc neviděla vodu.
Bohužel, čas na experimentování jsem míval, dokud mě ryby neživily.
A kudla kolem 50 cm je bezperspektivní cíl. Radosti málo, masa ještě míň, fotka neoslní, článek o ní nenapíšeš, snadno ji potrháš a celkově je jí škoda. V cizině jde člověk po velké rybě a tady jsem od zahájení pouze provedl monitoring řeky.
reagovat - Úterý 19. června 2012 v 18:15 ® henny reakce na …
-
osprey> Tak co už ji máš chytlou? Když mi dáš tady fotku s rybou na tohodle woba tak mu začnu věřit a hodím ho do vody!
reagovat - Pátek 24. února 2012 ve 20:28 ® osprey reakce na …
-
henny> Kudla kolem 50 cm by neměla být problém. Ale když ji chytím – vyřeší to tvůj problém?
reagovat - Pátek 24. února 2012 v 15:40 ® henny reakce na …
-
Dobře osprej skus na něj něco chytit jak jsem ho koupil furt jsme ho zkoušel a nic a pak už jsem ho ani moc nedával už jsem mu moc nevěřil
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 v 0:20 ® osprey reakce na …
-
henny> Mám ho. Nechytám na něj – vždycky se najde něco, čemu věřím víc. Koupil jsem ho kvůli štikám na pstruhovce (1 trojhák). Pak jsem zjistil, že potřebuju něco jiného.
Ale když budeš chtít, něco ti na něj chytnu. Takový drek, aby nechytil rybu, to rozhodně není.
reagovat - Středa 22. února 2012 ve 20:23 ® henny
-
Nic mooc jsme se nedozvěděl.. Zkusím zvovu.. Máte ho někdo a máte na něj něaké ulovky.. já zatím ne
reagovat - Pátek 1. července 2011 v 16:02 ® Bigpista reakce na …
-
mascha> Ne ne, koupil jsem to minulý rok, ale od té doby jsem to neviděl. Prodávali to už hotové, nebo se dala koupit jen ta lopatka s háčkem, takže to šlo přidělat místo jigové hlavy na jakýkoliv ripper/banjo. Jmenovalo se to tuším Král systém. Hledal jsem to teď na googlu, ale nic jsem nenašel.
reagovat - Pátek 1. července 2011 v 15:08 ® mascha reakce na …
-
reagovattos ubastlil doma sám?
- Čtvrtek 30. června 2011 ve 20:57 ® Bigpista reakce na …
-
Co tohle?
reagovat - Čtvrtek 30. června 2011 v 16:01 ® mascha reakce na …
-
osprey> to pořád není to, co bych si představoval. ta gumová část je moc malá. představoval bych si to tak 80–20, ne-li 90–10. a na konci spíš kopyto než ploutvičku. sakra, nechce mně někdo najmout jako designéra nástrah?
reagovatve vodě bych si představovak rozkývaný s kmitajícím ocáskem, jako jezdí fishhuntery, ale celé ještě v horizontální aplitudě.
- Středa 29. června 2011 ve 23:15 ® osprey reakce na …
-
mascha> Zajdi do Galerie nástrah, je tam jeden kousek od Cormoranu. Funguje to, chytal jsem s tím. A chytil.
reagovat - Středa 29. června 2011 v 11:12 ® džigit reakce na …
-
mascha> http://www.fishing-mart.com.pl/…72-p701.html
reagovat - Středa 29. června 2011 v 11:04 ® Bigpista reakce na …
-
mascha> Kdysi jsem koupil pár zajímavých nástrah. Bylo to v podstatě gumové kopyto, ale nemělo to jigovou hlavu, ale lopatku jako wobler. Ještě jeden kousek mám, večer ti to zkusím vyfotit.
reagovat - Úterý 28. června 2011 ve 23:56 ® mascha
-
nedělá se ještě něco víc gumovatýho? myslím tím, křížence wobu a gumy, kde by však z wobu byla jen hodně malá část, tak hlava s lopatkou. Trochu se to asi dá suplovat kompletem Savage gum a helmičky lipScull, ale po objednávce mi dorazily jen gumy, lebka není a prý jentak nebude…
reagovat - Neděle 26. června 2011 v 19:50 ® osprey reakce na …
-
henny> Škoda práce. Než ho za půlku ceny někomu udáš, to na něj dřív něco chytneš. Je to normální nástraha, není důvod to zavrhovat.
Já ho koupil kvůli jedinému trojháku na pstruhovku. Ale nějak není čas.
Chytat (i chytit) se dá s čímkoli.
reagovat - Neděle 26. června 2011 v 18:35 ® henny
-
tak to sním nemá cenu střelím ho
reagovat - Neděle 26. června 2011 v 18:27 ® Char reakce na …
-
henny> mám ho několik let, i byl párkrát ve vodě ale rybu nechytil
reagovat - Sobota 25. června 2011 v 19:31 ® osprey reakce na …
-
henny> Jasně že ho mám, už dlouho. Ale do vody se mu nechce… Ani nevím, jestli ji už viděl.
Ale není důvod, proč by to rybu nechytilo.
Já už dávno zjistil, že chytat musím s nástrahami, které vyhovují mě i rybám zároveň. U tohohle pořád nevím.
reagovat - Sobota 25. června 2011 v 1:24 ® rgb23
-
Já už ho nemám
reagovatV prodejní vitríně vypadal jako zajímavá inovace inventáře, prostě něco mezi gumou a wobem, kousek, který jsem nutně potřeboval. Dravci můj entusiasmus nijak nesdíleli a možná jsem se ho prostě nenaučil vodit. Zbavil jsem se ho dobrovolně, nového majitele potěšil, dále se s touhle pseudogumou s lopatkou kamarádit nehodlám
- Pátek 24. června 2011 ve 23:43 ® jersey
-
já ho mám v modrý barvě.( jsem na Stormy ulítlej…).Zatím nic, ale jeho chvíle určitě přijde. Nástraze musíš věřit, o tom to je.
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 21:04 ® henny
-
Tak máte ho někdo a máte sním zkušenosti ??
reagovat - Pátek 24. června 2011 v 19:49 ® henny
-
Tenhle to je
reagovat - Pátek 24. června 2011 v 19:48 ® henny
- reagovat
- Pátek 24. června 2011 v 19:47 ® henny
- reagovat