Chytej.cz

Rybaření v ČR s průvodcem..... necteno

21.6.2011 | Štěpánovič | 23.073 zobrazení | 6 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu. V blízké débě by mi měl přijet kamarád ze států nadšenec do rybaření a chtěl by u nás jít chytat pstruhy. Já sám nerybařím tak se obracím na vás, internet moc nepomohl.

Potřeboval bych poradit jestli se nedá domluvit třeba víkend s nějakým průvodcem, který by ho se synem vzal rybařit a zařídil veškeré náležitosti případně vybavení.

Pokud mi nějaké doporučíte budu moc vděčný.Případně řeknete jak to chodí, ptž se mi podařilo najít pouze nějaké soukromé rybníky apod.

Moc děkuju Štěpánovič

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:58 ® osprey reakce na …
osprey

Štěpánovič> Najdi si stránky jihočeského územního svazu, ti mají revír s trofejními rybami (Vltava 24) za 350 Kč na den a jak se zařídí povolenka pro cizince, to ti tam na telefonu vysvětlí.

A průvodce nevím. Já bych na svoje fleky nikoho nebral, už takhle je to děs a bída, ale je to můj děs a bída.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 14:33 ® Štěpánovič

Přijede do Prahy a chtěl by jet buď na Šumavu nebo do severních Čech a určitě na pstruhy.

Jaký je tedy postup? Vyhledat si jak se zařizuje rybářský lístek.......­....atd

o těch průvodcích nevíte? podařilo se mu samotnému nějakého zkontaktovat, který by vše zařídil a šel s nimi ale cena byla neuvěřitelná

reagovat
Úterý 21. června 2011 ve 22:07 ® brčal
brčal

Ještě kdyby někdo přijel sem ze zámoří tak ho nikdy nevemu na normální revír ČRS. Buď bych volil soukromý revír nebo nějaký místenkový abych se nepropadl hanbou že ve vodách nic není :-)

Proto jasně záleží kde chce chytat a co chce chytat ?

reagovat
Úterý 21. června 2011 ve 22:04 ® brčal reakce na …
brčal

compaq> jediný problém je vyřízení rybářského lístku. Cenu neřeším to si každý musí rozmyslet sám.

reagovat
Úterý 21. června 2011 v 18:48 ® compaq reakce na …

To je sice pravda že prodají,ale nbevím jak v Ostravě tady v praze stojí týden 1000.14 dní 2000 a roční 3500.Kamarád také přijel a měl velký problém to zařídit.

reagovat
Úterý 21. června 2011 v 16:38 ® brčal
brčal

Napiš kde chce jít rybařit – muškařit – severní Morava atd. Pokud to bude na revír ČRS bude potřebovat i rybářský lístek. Kdysi s tím byl menší problém musel se nějak prokázat že rybaří ve státech a pak někdo do zajde a ukecá je na Obci. Pak už není problém povolenku prodájí kdykoliv aspoň tady kolem Ostravy.

reagovat