Vyhledávání
Ohře 1 - Terezín
17.6.2011 | Váca | 22.748 zobrazení | 11 odpovědí
Rád bych věděl od nějakého domorodce něco víc o revíru Ohře 1 především by mě zajímal úsek v Terezíně nad jezem. Kdybyste náhodou někdo něco měli tak budu rád za jakýkoli příspěvek… dík Váca
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 25. června 2011 ve 23:29 ® hook714
-
Od jezu nahoru je to uplná mrtvola zkousel jsem tam chytat dost casto zkousel vse mozne proste nic az na par malých bolenů je to od soutoku nahoru mrtvý.Vím o čem mluvím
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 21:11 ® 1Mara reakce na …
-
FInnnp> To stebou souhlasím
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 21:04 ® FInnnp
-
Přitom Ohře je jedna z nejhezčích řek.Velký kus viny nese i ČRS.Když vidim kolik ryb se nasazuje do přiblblích ošklivých a nehostiných Nechranic a kolik do Ohře chce se mě blejt.
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 20:58 ® 1Mara reakce na …
-
FInnnp> Mám pocit že za těch deset let mohlo , doteď je to jen a jen horší
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 20:52 ® FInnnp reakce na …
-
Jenže Ohře v Klášterci má možnost se zvednout.Dolní Ohře je ale stracené.
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 20:34 ® 1Mara
-
FInnnp> No ono i v Klášterci kam sem dříve jezdil na ryby stojí za prd, už ani ty boleni tak nelověj jako dříve
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 20:29 ® FInnnp
-
Ona celá Ohře pod Nechranickou přehradou stojí za prd.Dá se klidně říci,že se jedná o nejmín zarybněnou řeku v ČR.
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 12:16 ® Luccini
-
Nevim jak nad jezem, ale pod jezem je ryb plno(hlavne tlousti), ale taky tam je poradnej tlak takze ulovit vetsi kus sport. metodou je obtizne.
reagovat - Úterý 21. června 2011 v 9:41 ® 1Mara
-
Kdyby tam lidi vrátili zpět vodě aspoň něco , mohla by tam ryba bít , ale že jsou lidi nenažraný prasata a viděj v lovu ryb tu nejlevnější cestu k masu jak sežrat,prodat,krmit drůbež a větnamce , tak se nemůžete divit že naše vody jsou skoro prázdné a všechno to stojí za HOVNO !!!!!!
reagovat - Úterý 21. června 2011 v 0:49 @ mathevv
-
souhlasim jen z casti, z ohre zmizelo akorat bohatsi druhove zastoupeni… pekna ostroretka ci parma se zde daji chytit, sem tam mensi tloust ci okoun, ale zbytek rybí obsadky jaksi chybi…
reagovat - Sobota 18. června 2011 v 16:00 ® talE
-
ohře je ůplně v , po letošní povodni toho o něco víše po proudu zůstalo minimum, přitom loni se toho nachytalo celkem dost, bílá ryba ta je všude, ale kromě 15cm okounů a sumců tu nic není
reagovat