Chytej.cz

Ohře 1 - Terezín necteno

17.6.2011 | Váca | 22.748 zobrazení | 11 odpovědí

Rád bych věděl od nějakého domorodce něco víc o revíru Ohře 1 především by mě zajímal úsek v Terezíně nad jezem. Kdybyste náhodou někdo něco měli tak budu rád za jakýkoli příspěvek… dík Váca

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 25. června 2011 ve 23:29 ® hook714

Od jezu nahoru je to uplná mrtvola zkousel jsem tam chytat dost casto zkousel vse mozne proste nic az na par malých bolenů je to od soutoku nahoru mrtvý.Vím o čem mluvím

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 21:11 ® 1Mara reakce na …
1Mara

FInnnp> To stebou souhlasím :-((

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 21:04 ® FInnnp

Přitom Ohře je jedna z nejhezčích řek.Velký kus viny nese i ČRS.Když vidim kolik ryb se nasazuje do přiblblích ošklivých a nehostiných Nechranic a kolik do Ohře chce se mě blejt.

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 20:58 ® 1Mara reakce na …
1Mara

FInnnp> Mám pocit že za těch deset let mohlo , doteď je to jen a jen horší :-((

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 20:52 ® FInnnp reakce na …

Jenže Ohře v Klášterci má možnost se zvednout.Dolní Ohře je ale stracené.

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 20:34 ® 1Mara
1Mara

FInnnp> No ono i v Klášterci kam sem dříve jezdil na ryby stojí za prd, už ani ty boleni tak nelověj jako dříve :-((

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 20:29 ® FInnnp

Ona celá Ohře pod Nechranickou přehradou stojí za prd.Dá se klidně říci,že se jedná o nejmín zarybněnou řeku v ČR.

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 12:16 ® Luccini

Nevim jak nad jezem, ale pod jezem je ryb plno(hlavne tlousti), ale taky tam je poradnej tlak takze ulovit vetsi kus sport. metodou je obtizne.

reagovat
Úterý 21. června 2011 v 9:41 ® 1Mara
1Mara

Kdyby tam lidi vrátili zpět vodě aspoň něco , mohla by tam ryba bít , ale že jsou lidi nenažraný prasata a viděj v lovu ryb tu nejlevnější cestu k masu jak sežrat,prodat,krmit drůbež a větnamce , tak se nemůžete divit že naše vody jsou skoro prázdné a všechno to stojí za HOVNO !!!!!!

reagovat
Úterý 21. června 2011 v 0:49 @ mathevv

souhlasim jen z casti, z ohre zmizelo akorat bohatsi druhove zastoupeni… pekna ostroretka ci parma se zde daji chytit, sem tam mensi tloust ci okoun, ale zbytek rybí obsadky jaksi chybi…:-((

reagovat
Sobota 18. června 2011 v 16:00 ® talE

ohře je ůplně v , po letošní povodni toho o něco víše po proudu zůstalo minimum, přitom loni se toho nachytalo celkem dost, bílá ryba ta je všude, ale kromě 15cm okounů a sumců tu nic není

reagovat