Chytej.cz

Co říkate na naviják MITCHELL Mag-Pro? necteno

9.6.2011 | bushman | 3.716 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s navijákem: MITCHELL Mag-Pro?

Nebo s nějakým jiným od stejné firmy. Díky za radu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 13. června 2011 v 0:31 ® osprey reakce na …
osprey

bushman> Myslím, že ten naviják pod svojí hlavičkou prodává víc firem. Není sice úplně špatný, ale vím, že někde si na něj někdo trochu stěžoval. I když to skoro na každý:-)

reagovat
Pondělí 13. června 2011 v 0:09 ® bushman

Tak díky,zůstanu u Shíma.Něco podobného jsem čekal.Jen se mně zdál docela povedený.

reagovat
Neděle 12. června 2011 ve 20:04 ® BrulaKO reakce na …

jersey> Bohužel taky mám naviják od Mitchellu, brzda tak na urovni snesitelný meze, rolnička nevhodně kostruovaná, že za 3 roky používaní mi to vybrousilo ne rolničku,ale ten plast co k ní přiléhá, protože vlasec se někdy špatně uloží a je nutno ho pořád srovnávat.Chod už je s citelnou vůlí, nešel bych do něj znova ani kdyby stál 500 kč.MITCHELL Mag-Pro,ale bude vyšší třída, přesto bych doporučil to co jsem psal za podobný peníze

reagovat
Neděle 12. června 2011 ve 14:04 ® jersey
jersey

(:-)) ty se zeptáš na konkrétní naviják a odpovědí jsou ti rady na jinou značku…

Nemám konkrétně ten typ na který se ptáš, ale jednoho Mitchella na vláčku mám.Řadím ho mezi průměr, ale je to tím, že ho jak nějakou špičku ani výrobce neprezentuje.Má slušnej chod, hliníkové cívky,tuším tři ložiska.Ale je pořád lepší, než nějakej krumpl za osm stovek…

reagovat
Neděle 12. června 2011 v 11:11 ® BrulaKO

Běž do Ryobi APPLAUSE,Arti­ca,Polar,Ecusi­ma,Zauber a víc neřeš.

reagovat
Sobota 11. června 2011 v 19:15 ® vondras

tak tenhle jsem tedy nevidel za to jsem drzel nej…novinku od ticy a to TICA TALISMAN za 4.800kc a to je opravdova bomba na velky troling ci tezkou privlac a to hlavne i na mori v usa je pouzivaji pri lovu makrelovcu a tunaku viz google com.

reagovat