Chytej.cz

vhodný revír necteno

6.6.2011 | Martin Uher | 19.205 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Mohl bych se zeptat na vhodný revír někde v Praze?Už sem zkoušel všechny možný říčky řeky miliony mušek a pořád žádná ryba.Děkuju za každou odpověď.Martin

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 11. ledna 2012 v 19:54 ® JohnFish reakce na …
JohnFish

dandys> Ahoj hele je to tak jak říkal kerob opravdu si tam zachytas okounky, perlíny a jinou droboť zatím co se mi povedla větší ryba tak jsou to siveni… :-)

reagovat
Neděle 12. června 2011 v 17:13 ® kerob reakce na …
kerob

dandys> Na suchou si tam cudly zachyta kazdej. Vetsi ryby ale spis nechytnes, jen je uvidis.

reagovat
Sobota 11. června 2011 ve 21:08 @ dandys

takže to není vhodná voda pro začátečníka?

reagovat
Pátek 10. června 2011 v 16:48 ® kerob reakce na …
kerob

Butchi> Troja byvala pekna voda, ted to skoro nema smysl tam chodit. Lahovicka nadrz, to je jiny kafe… ryb a peknejch tam je dost, loni jsem tam mel 2× na petce musaku sumejse pres metr… ale je to strasne tezka voda (vzhledem k tomu, ze se smi jen na mouchu), cista a hluboka, neni to typicka muskarska voda.

reagovat
Pátek 10. června 2011 v 8:43 ® Butchi
Butchi

Zkus Lahovickou nádrž. Jsou tam velké ryby, ale samozřejmě také vyčůrané. Ve Vltavě je toho spousta, ale chce to trpělivost a poznat tu vodu. Já tady taky začínám chytat. V úterý v Tróji jsem poprvé se svým miláškem zůstal bezrybka, což je samozřejmě depresivní, nikoliv však konečné..

reagovat
Úterý 7. června 2011 v 11:34 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Přijeď, rádi tě tu uvidíme pivo

reagovat
Pondělí 6. června 2011 ve 20:01 ® osprey
osprey

Vltava v Praze je zarybněná dost. Dokonce bych řekl, že chytat tam pár měsíců, překonám si pár osobáků, které jsem si na jihu Čech uháněl spoustu let.

To, že je to velká a ne právě lehká voda, to už je jiná věc.

reagovat