Vyhledávání
Rybářský kroužek
5.6.2011 | lu.cizek | 2.673 zobrazení | 4 odpovědi
Petrův zdar všem. Rozhodl jsem se, že povedu rybářský kroužek. MRS mi to schválil a budou moc rádi. Máte s tím někdo nějakou zkušenost, čím a jak začít, abych neudělal nějakou chybu hned na začátku?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. června 2011 ve 2:09 ® ladamaj reakce na …
-
lu.cizek>znám Cudlu kterej vede dětskej kroužek už leta.Osobně kněmu jezdil i vasekmaj muj syn i já jsem na kroužku byl sním,mohu konstatovat že Cudla je supr chlap a věřím že když budeš potřebovat poradit rád poradí.Jinak jsem na mé MO kdysy dělal z dětma rovněž po přestěhování se kroužek rozpad.Jde o dost náročnou (časově)práci ale nadruhou stranu když přijedu na naše vody a potkám se z některýma tak dneska jsou to kluci okolo 20 roků a rádi spomínaj.Já osobně mám z toho dobrej pocit akdyž tam jedu na delší dobu tak za mnou rádi jezdí a to nejenom se podívat ale i chytat ví že jsem tvrdej zastánce chyť a pusť a sami to provozují rovněž.Dnes jsi rád na takové dny zavspomínam rovněž ktomu vedu svého syna a moc dobře váží si každé chycené ryby byď je menší ale má už i tak spousty trofejí.Přeji ti spoustu krásnejch dní strávených s dětma jednou až se pak potkáte tak tě bude těšit žes je něco naučil a určitě nebudeš litovat.
reagovat - Úterý 7. června 2011 ve 23:20 ® lu.cizek reakce na …
-
Takže to nebude žádná holá řiť,ale i tak jdu do toho a kdyby náhodou někoho něco napadlo,tak dejte vědět. Díky
reagovat - Neděle 5. června 2011 ve 23:31 ® Cudla
-
Počítej s tím ,že je to veliká odpovědnost a hlavně na tebe každej kouká a čeká kdy zaškobrtneš,aby kritizoval.Pomůžou ti většinou ti od kterých bys to nečekal.NEBOJ SE JDI DO TOHO ODMĚNOU TI BUDE DĚTSKEJ ÚSMĚV KDYŽ SE PRCKUM NĚCO PODAŘÍ A TO STOJÍ ZA TO.Viz fotoalba Zlatá udicenebo tábor zásada.
reagovat - Neděle 5. června 2011 ve 23:01 ® Sander
-
Ahoj, kontaktuj zdejšího uživatele pod nickem Cudla, myslím že s tím má zkušenost.
reagovat
http://www.chytej.cz/…/1654/cudla/