Vyhledávání
Lipno - chytání
2.6.2011 | kuba4 | 3.323 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím. V červnu jedeme na týden na Lipno a budeme ubytovaný v obci Jenišov. Je to poprvé co bych byl u lipna na rybách. Představoval bych si vláčení s woblerama, třpytkama a streamerama v revíru Vltava 33 a přímo na Lipně taky vláčení a plavaná. Někdy zahlídnu na forech že se někdo ptá na povolenky na Lipno… Já myslel že Lipno patří do svazové vody a stačí mi teda povolenka na celé jižní čechy od ČRS.. Nebo se pletu? Jinak díky za všechny informace, můžete vložit i fotky ryb a nějaká ta místa :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 3. června 2011 ve 13:00 ® osprey
-
kuba4> Vytahování ryb do lodě ti potíže určitě dělat nebude. Pokud jde o vláčení z lodě, to nemohu posoudit. Jde o to, jak obecně umíš vláčet. Není to ale nic výrazně těžšího než vláčení ze suché země.
reagovat - Pátek 3. června 2011 ve 12:59 ® kuba4 reakce na …
-
Bigpista> ok díky
reagovat - Pátek 3. června 2011 ve 12:49 ® Robur reakce na …
-
kuba4> záleží, jak máš velký prsa
reagovat - Pátek 3. června 2011 v 11:57 ® Bigpista reakce na …
-
Neboj, vše jde zvládnout v pohodě. Když jsem to zvládnul i já
reagovatBez lodě je to špatné, kde se dostaneš k vodě, tam je 20m od břehu hloubka půl metru. Chce to vyjet na vodu a házet ke břehu, ideálně k trávě a rákosí. Byl jsem na Lipně v květnu a vždy kolem 19:00 se kolem břehů rozpoutalo peklo. Okouni, candáti a boleni tam najížděli do rybiček jako vzteklý, drobotina lítala vzduchem. Litoval jsem, že byl teprve květen
- Pátek 3. června 2011 v 9:51 ® kuba4 reakce na …
-
A myslíš že mi vláčení z lodi a případné vytahování ryb na loď nebudě dělat potíže? Bylo by to moje první chytání z lodi
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:51 ® osprey
-
Stačí ti povolenka na celé jižní Čechy. No a přívlač tam má trochu specifika. Je to velká voda. Hodně pomůže loď.
reagovat