Vyhledávání
Rybolov příbramsko
2.6.2011 | peddy | 7.623 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
Zdravím všechny rybáře, nemáte někdo prosím zkušenosti s chytáním na příbramsku?? Napádlo mě zajít s feederem na Pecovák, Drásov či Jankovák..ale klidně bych rád poznal i jiné revíry na příbramsku. Cílová ryba Kapr, Lín + bílá.
Předem děkuji za rady.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 18. srpna 2018 ve 14:03 ® hraji reakce na …
-
Laci 86> ke každé povolence, pokud se jedná o povolenku vydanou Český rybářským svazem na revíry ČRS, je jako nedílná příloha seznam všech revírů, na kterých povolenka platí, byť třeba s různými omezeními uvedenými přímo u popisu revíru. Takže si vezmi soupis revírů, který jsi dostal k povolence, a hledej.
reagovat - Sobota 18. srpna 2018 v 10:13 ® Laci 86
-
Zdravím sem nový co se týče rybaření, mam dotaz mam povolenku s milina a potřebuji vědět kde všude můžu chytat kromě orlika který vym 100% že můžu. Vubec se do toho nerozumím ja sem s Příbrami a chtěl bych chytat nekde tady blíž pač nejsem mobilní. Děkuji za radu
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 17:50 ® ART
-
máš pravdu. Jel jsem se tam podívat našel jsem tam 6 prutů a nikdo z těch lidí nic nechytl.
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 16:17 ® peddy reakce na …
-
už sem to psal níže…vypadá to bídně
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 16:14 ® ART reakce na …
-
peddy> jaký to je pochytáníčko na Janováku? To abych zarok si udělal celosvazovku
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 16:12 ® ART
-
škoda se středočeskou tam nemůžu
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 13:58 ® Fugas reakce na …
-
peddy> hmm, tak to jsem vůbec netušil, a to jezdím docela často okolo. Asi tam někdy kouknu.
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 13:31 ® peddy reakce na …
-
myslel sem si něco podobnýho ..číslo má 401201. Patří pod prahu.
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:26 ® ART
-
Není náhodou Janovák soukromej. Bydlím v Jeruzalemu tak to mám na Buk asi 2km a nikdi jsem tam neviděl nějaké rybáře. Jaké to má číslo?
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 9:24 ® peddy reakce na …
-
kousek u strakonický.. vesnice Buk (GPS 49°38'53.36"N, 14°3'26.795"E)
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 9:19 ® peddy
-
jen doplňuji úlovky z pecáku
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 9:00 ® Fugas
-
Ještě mě napad ten rybníček v Jincích, ale to bude možná jen pro místní. Škoda je Drozďáku, taková pěkná voda a dneska je z toho prales…
reagovat
Nejlepší je asi vyrazit někam k řece jak píše CeP, třeba na Zrůbek to není daleko.
- Čtvrtek 9. června 2011 v 8:39 ® ART reakce na …
-
peddy> a kde přesně je ten Janovák?
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 8:30 ® CeP
-
Co treba Hořčička? Kdykoli jedu okolo, je tam par rybaru. A Slapy taky nejsou daleko.
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 8:03 @ peddy reakce na …
-
myslim, že sem to trochu přehnal. Chápu, že nejcenější je vlastní zkušenost a nemůžu po někom chtít, aby mi podrobně líčil kde co a jak…lepší postupně zkoušet sám..čas u vody je stejně fajn i když třeba tolik neberou:) jen doplnim, že jankovák asi nebude nic moc..byl sem tam nahodit asi na 2hodky, ani tuk (na coz u feederu moc zvyklej nejsem) ..co sem se ptal místního rybáře, tak tam byl 4× a nic.. „tady snad ani ryby nejsou“ cituji
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 20:53 ® osprey
-
To neřeš, na mazání jsou tu jiní
reagovat - Středa 8. června 2011 v 16:48 ® ART
-
sorry za double příspěvek ani nevim jak jsem to dokázal a nějak ho neumim smazat
reagovat - Středa 8. června 2011 v 16:47 ® ART
-
Já jsme z Příbrami. Co říci Pecák je klasika = násadáci- je co chytat = nasaři pak už neni co chytat. Drásov dopad podobně jak tam dovolili chytat tak rusové a poláci vybraly vše co tam bylo. Na drásově se podaří sem tam pěkná plotice (30cm). Janovák neznám to by jsi mi moh poradit
reagovatJinak ještě tu byla zmíněna hořčička. To je pěknej rybník jen škoda že je u dálnice. Ryby nic moc, ale nedějou se tam řádný prasárny.
- Středa 8. června 2011 v 10:20 ® hoky61 reakce na …
-
Fugas> Před 25 lety jich tam bylo spousta,ale nyní.....Zajedu tam a prubnu to.Dám vědět.
reagovat - Středa 8. června 2011 v 9:17 ® Fugas reakce na …
-
osprey> no teda, zapomenout na mě
reagovat. Peddymu moc neporadím, neb jezdím jen Vltavu, sem tam na Litavku, na Pecovák jen na
, Jankovák neznám, ale slyšel jsem, že líni jsou v tom rybníčku u Dlouhé Lhoty(hned u dálnice).
- Středa 8. června 2011 ve 2:40 ® osprey reakce na …
-
peddy> To máš těžký. Já si tu nikoho z Příbramska nevybavuju. A doba euforie, kdy lidi psali na web své zkušenosti, prozrazovali lokality apod., ta pomalu pomíjí.
Ale s feederem si zachytáš kdekoli. Otázka je, co tam plave. Já chodím tam, co nechodí ostatní. Vždycky tam něco potkám, i když to kolikrát není žádný zázrak.
reagovat - Úterý 7. června 2011 v 16:36 @ peddy
-
Dík za obsáhle rady… Byl jsem na pecáku a dobrý:) dokonce se povedl pěknej tloušť.
reagovat