Vyhledávání
Na slapech nuda
31.5.2011 | borufka | 4.251 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdárek rybáři. Poraďte jak to bere na orlíku. Jaké místa jsou tam dobré. Byl jsem na slapech celý víkend a měl jsem tam sotva 3 záběry.Díky za rady.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. června 2011 ve 23:10 ® paolomaldini reakce na …
-
mozna lepsi mit problem s gramatikou nezli mit v hlave nasra.o
ps: vsem se moc omlouvam za tyto slova ale proste mi to neda.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 v 18:38 @ hamburger reakce na …
-
Klon> Ty budeš taky takový jazykovědec. Zjisti si někde, jaký je význam slova „osočovat“. Nepoužívej slova, které neznáš. Dívat se tiše, jak tady každý druhý trápí mateřštinu? To se nedá. Vím, že to není jazykový koutek, ale když se někdo neozve, tak se nic nezmění.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 v 0:36 ® borufka reakce na …
-
Gramatika není moje silná stránka. Dík za upozornění.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 v 0:30 ® borufka reakce na …
-
Děkuji moc. zkusím to. Taky bych raději volil nějakej rybník.
reagovat - Středa 1. června 2011 ve 14:21 ® Fryw
-
Zdravím. Vygoogli si kemp u vody (spousta jich má web kde prezentují své služby a ceny), podle toho si zadej do google i revír, na určitém webu se dají najít zápisy z docházek k vodě, včetně popisu samotného revíru. Já bych osobně v těchto dnech volil nějaký mělčí stoják. Ale je to o štěstí. Teď jsem byl 3× po sobě na stejné místě, 2× ani záběr a až včera parádní chytačka. Přitom stejné místo, stejný čas, stejný způsob lovu na stejnou nástrahu. Je to o štěstí a to štěstí může přijít kdykoliv
reagovat - Středa 1. června 2011 ve 12:39 ® hraji
-
Když ono je těžké radit někomu revír. Mám čerstvý příklad, jak to je těžké. Chodil jsem na rybník, kde se měly konat závody. Vždy jsem chytal ryby na hod a některé velice hezké. A pak přišel závod, do toho změna počasí a ulovit rybu bylo najednou těžké a ještě těžší. Přece když chce udělat táta výlet se syny na ryby, může se klidně stát, že nenachytají metrák ryb, ale stráví spolu čas, třeba i jen tím hledáním revíru a ryb. A o to jde. Když se můj syn uvolí jet se mnou na ryby, neřešíme, jestli jsme chytili kapra a nebo sumce, ale že jsme spolu. A tak poradím borufkovi – naplánuj výpravu, pojmi ji jako dobrodružství, že jdete hledat ryby a užij si to s klukama i kdyby jste nakrásně žádnou rybu nechytli.
reagovat - Středa 1. června 2011 v 10:08 ® Klon
-
Timber Jack> Kolega chtěl radu a né aby jsi ho osočoval za gramatiku…Fakt jsi mu svou radou velmi pomohl!!!
reagovat - Středa 1. června 2011 v 9:37 @ Timber Jack
-
Ten „výkend“ je fakt dobrý. Co to slovo znamená? I to „kluki“ je fajnové. Piš obráceně „i“ a „y“ a možná to bude lepší. A k těm ribám: poradím ti na 100%. Vem kluki do Metra. Mají tam pěkné lososi. I o výkendu.
reagovat