Chytej.cz

Rybník Nový u Starých Splavů necteno

26.5.2011 | Venca78 | 24.286 zobrazení | 11 odpovědí

Tento víkend se chystám na Nový Rybník u Starých Splavů. Uvítám každé info o tomto revíru. Jak to tam jde, kde jsou nějaké top fleky, na co to tam jde a co můžu očekávat za druhy a velikosti ryb. Díky Venca

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 4. srpna 2011 v 18:56 @ Simanos

Zdravím, byl jsem tam z uterka na čtvrtek, 48 hodin chytání a podle mýho nic moc :-) záběry přicházeli z poradicky, spíš mezi pulnoci a patou hodinou ranní, to tam všichni rybáři tahali, ale byli to spíše podprůměrný ryby, kolem 55cm kapři. Já jsem dostal z vody jenom jednoho kapra přes 65cm na halibut peletu. Jinak na boilies vubec nic, jenom na pelety.:) Přes den je to takřtka bez záběru. Jinak celý rybnik byl zaplněn. Příští týden se tam chystám znovu, tak snad to bude lepší :-) tak Přeju Petrův zdar..

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 15:04 @ ladakus reakce na …

Nedovolím si nereagovat, „ke Karlovi“ na Rybník Nový jezdíme celkem pravidelně (už leta) a to co říkáš o rezervování míst pro „kamarády“ jsem nezažil.Pokud si návštěvu dohodneš dopředu po telefonu, můžeš si i říct kde bys chtěl sedět (otázka je potom co je jěště volné) ale většinou to bylo v poho a když ne dohodnem jinej termín.Jasný bude to že pokud přijedeš jen tak „jedu náhodou kolem“ asi spíš nechá ty přístřešky těm co volali předem ne? K počtu návštěvníků nemá cenu se vyjadřovat-hlavně víkendy jsou peklo, ale i to se dá částečně pořešit zvolením fleku někde stranou. Krmení – nikdy nebyl problém, dokonce poslední návštěva byla s feederem a že tam potřebuješ něco naházet a nikdo nic neřek, dokonce Karel přišel ať vytáhnu cejna na večer na sumce.Chápu že vysypat tam 15–20 kilo krmení za 2 dni je jiná,ale to nepotřebuju. A ryby-prostě berou nebo neberou.My poslední návštěva (2 noci) asi 4kapři cca těch 70+ (největší 88–13kg), 3amuři kolem 70ti -všechno z hladiny, lín a i jeseter se poved.Pro mne pěkná rybařina. Každopádně si myslim že Karel Samek (majitel) je férovej chlap kterej nemá zapotřebí dělat nějaký kraviny a taky je nedělá. Nic, prostě jsem to musel napsat. Jo pouze dodám že Karel je pouze „familiérní označení“ jinak je to pro nás pan Samek. :-)

reagovat
Neděle 29. května 2011 ve 21:39 ® Venca78
Venca78

Tak nakoec veliké zklamání. Za 24hod lovu jeden kapr 57cm a občas nějaký cejnek. Vyzkoušeno od červů až po boilie, ale prostě se jim nechtělo.

reagovat
Pátek 27. května 2011 v 16:20 ® Venca78 reakce na …
Venca78

Díííky moc za info. Dnes večer to jdu zkusit ještě na Labe a ráno v 6hod vyrážím. Až se vrátím tak dám nějaké info jak to tam šlo. Ještě jedmou díky Venca

reagovat
Pátek 27. května 2011 ve 14:58 ® cormoran reakce na …
cormoran

Venca78> Ahoj, občas když jsme chtěli někde posedět přes noc a potahat si slušnou rybu, tak jsme tam zajeli. Naposled jsem tam ale byl před třema rokama, takže to co ti budu psát bude krapet neaktuální. To, co napsal Klon, je jeden z důvodů, proč jsme tam už ani ty dvě vyjížďky do roka neobětovali, ale to je teď nepodstatný.

Nejlepší chytání tam bylo přes noc z hladiny. Tahali se kapři, nej myslím 93 čísel, pak nějakej amur – většinou tak do 70ti, ale občas na to vlítnulo i nějakký torpédo. Jeseteři tam tu dobu ještě nebyli, ale Bufallo se občas vytáhlo. Sem tam zatáhl někdo na sumáka a když už se nějakej spletl, tak měl tak kolem metru.

Jinak teda ráno a přes den šlapala kukuřice, ráno těsně u břehu, dopoledne pak na vodě..

Ať se daří:-)

reagovat
Pátek 27. května 2011 ve 14:07 ® Venca78 reakce na …
Venca78

Tak já to zkusím i na ten chleba. Chytilo se tam něco většího než těch 11kg?

reagovat
Pátek 27. května 2011 ve 13:56 ® chj.rybar reakce na …
chj.rybar

Venca78> Když jsem tam dal cokoli jiného, než kuku, mohl jsem se jít projít. Kolega vedle chytal velký kapry a amury(11kg) na kostky chleba z hladiny.

reagovat
Pátek 27. května 2011 ve 12:11 ® Venca78 reakce na …
Venca78

Díky za info. Myslíš tedy, že nemá cenu zkoušet různé boilie a radši vsadit na kukuřici? Co si tam vytáhl naposledy největšího?

reagovat
Pátek 27. května 2011 v 10:40 ® chj.rybar
chj.rybar

Já si tam minulý víkend super zalapal. Vše jen na jedno zrnko kukuřice. Seděl jsem uprostřed a chytal do tří metrů od břehu. Vnadil jsem taky jen hrstí kukuřice. Je tam hodně jesíků. Přeju hodně úspěchů'

reagovat
Čtvrtek 26. května 2011 v 18:01 ® Venca78 reakce na …
Venca78

Jede nás tam asi 15 tak uvidíme jestli se něco povede. Dá se tam chytit něco na koule, nebo mám spíš zkusit něco jiného?

reagovat
Čtvrtek 26. května 2011 v 17:54 ® Klon
Klon

Rybí populace tam je velká a pěkná na to že to je malá voda…Minuly rok chycen kapr 102 cm.dále tam je ryba Bufallo… Top flek je asi někde na středu u za střešených míst…Jinak hodně se stává že tyto fleky drží majitel pro stálé zákazníky,takže ti zbyde místo někde nakraji a nebudeš moci házet daleko,abys nepřehodil ostatní…Dále se nesmí krmit..to zas mohou jen někteří…

Kvůli tomuhle tam nejezdím a toto mám 12km…

reagovat