Vyhledávání
Hodnocení prutu: Shimano Beast Master BX spinning 270 M, -(MH)
26.5.2011 | Futureriver | 15.515 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravim, mohl byste mi někdo říct,zda je to dobrá volba prutu na střední vláčku. Chtěl bych, aby mi chvíli dýl sloužil a byl jsem s ním spokojenej. Pokud ho někdo máte, budu rád za jeho upřímné hodnocení. V obchodě dělali že je super.., ale radši bych se to chtěl dozvědět od někoho kdo s ním chytá :) Předem díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 19. května 2013 ve 22:41 ® corrvete
-
Zdravim dostal jsem Shimano technium DF cx mh 2,70 14–40gr prut krasnej
reagovatmate s nim nekdo zkusenosti prosim ?
- Čtvrtek 26. května 2011 v 16:35 ® osprey reakce na …
-
Futureriver> Teleskopy Sona jsem měl a něco s nimi odchytal. Ale i vláčák za tisícovku bude dnes na ty okouny podstatně lepší.
Pokud jde o prut na střední vláčku, tak jsme teď s Prutosem udělali na Alandech dobrou zkušenost s pruty Grauvell Teknos Gold – buď 220 cm/35 g nebo 240 cm/40 g (delší nebrat, větší délky jsou dost těžké). Nevím, jaká je teď dostupnost a cena, ale koupili jsme to za 1050 Kč. Osobně bych ten prut preferoval před Beastmasterem, horší je snad jen v tom, že je trochu nevzhledný.
Nikomu ho necpu, píšu to jen proto, že tu padla zmínka o penězích a dobrý vláčák se dá koupit za pár korun, pokud si ho člověk umí vybrat a nehoní značku.
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 v 16:12 ® kerob reakce na …
-
Futureriver> http://www.tomi-korda.cz/…nning-270-m/?…
tady se slevou, ktera se pricita az v kosiku stoji 2504 Kc. Ale narovinu – na 5ky rotacky to opravdu neni. A imho na to neni zadny Shimano v gramazi do 30g.
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 v 16:06 ® Futureriver
-
No mám z toho rozporuplný pocit:) , ale ten Dragon se mi moc nelíbí ( skwor> sorry )
Na okouny a menší ryby si vystačim s darovaným, starým ale oblíbeným lehkým teleskopem 3m od značky Sona vr.zátěž:5–15g (Plno lidí teleskopy odsuzuje, ale okouni se s ním tahaj dobře.
Horší je na něm tahat větší nástrahy ,natož ještě na řece..
..Zpět k tomu budoucímu vláčáku
- No představa je taková, že bych na něm tahal větší wobllery, rotačky mepsky č.5, -prostě na větší ryby..-je to jen představa, kdo ví jestli někdy chytim ty větší ryby,vyjímečně aby vydržel menšího sumce,ale to už bych asi musel mít hodně štěstí a chtěl bych toho moc..
kerob> je fakt že to Technium, je lehčí ,ale taky dražší.:( To bysme zachvíli mohli být u Shim. Lesalth za cca 10 tis.. s perletí:) ,vim že jsi to nemyslel špatně ale radši bych se pohyboval do těch dvou a půl tisíce Kč – horní hranice
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 v 16:02 @ Timber Jack
-
Nedávno jsem dělal inventuru a údržbu prutů. 35 jsem jich napočítal.To jsou ty, co zůstali. Co nebyli polámané, či darované, či ukradené. Snad kromě prutů na sumce 500g a víc a tvrdých tyček do plotu na pilker, mám pruty na všechny možné způsoby lovu, aplikovatelné na sladké vodě. A když jsem bral ty pruty postupně do rukou a vzpomínal, uvědomil jsem si, že těch skutečně používaných je pár a zdaleka to nejsou ty nejdražší. Ptát se na konkrétní typ jiných, je sice jakési vodítko, ale nic nenahradí chytit prut do ruky a vcítit se do něho. Švihnout si i naprázdno.
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 v 15:10 ® kerob
-
Kamaradovi jsem ted za celou nasi grupu kupoval darek… puvodne jsem mel spadeno na tohohle Beatmastera 270 M, ale vaha me odradila… nakonec jsem mu vybral a koupil Shimano Technium DF CX 270M 10–30g. Je o neco lehci (v realu jsem ho zvazil na 172g) a me osobne se libi docela hodne, rozhodne mnohem vic nez Beast.
http://www.tropicliberec.cz/…m-spinning-2
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 v 15:08 ® inspo reakce na …
-
osprey> Já se taky váhy nebojím. Klidně si na ni stoupnu kdykoliv.
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 v 15:07 ® inspo reakce na …
-
skwor> Já byh nedal ruku do ohně za žádný klacek, protože bych se určitě spálil.
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 v 15:02 ® osprey reakce na …
-
inspo> Já taky ne. Váha je daň za robustnost.
Když potřebuju, aby měl blank dvoumilimetrovou stěnu, tak si takový prut prostě koupím. Ale na okouny takové bidlo neužiju. Beastmastery jsou zdolávací pruty s poměrně velkým výkonem, takže jsou těžší a mají delší akci. Někde se to může hodit.
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 v 15:00 ® skwor reakce na …
-
inspo> Váha není všechno
reagovatS tímhle prutem toho mám za sebou tolik, že za něj dám ruku do ohně.
- Čtvrtek 26. května 2011 ve 14:54 ® inspo reakce na …
-
osprey> Za to skwor se váhy evidentně nebojí.
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 ve 14:44 ® osprey
-
Použitelný prut. Ale takových je mraky. Dneska není problém koupit si prut, spíš je potřeba vybrat si ho podle svých představ. To, jestli ti bude dýl sloužit, žáleží na tom, jak s ním budeš zacházet a to, jestli s ním budeš spokojenej, to je ryze tvoje subjektivní záležitost.
Já bych ocenil jeho výdrž, ale vadila by mi trošku váha a akce. Ne ale tak, abych to považoval za zásadní vadu.
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 ve 14:05 ® skwor
-
Mrkni na tohle http://www.rsp-fishing.cz/…2-60m-14-35g Cena víc než slušná a poslední roky jsem s ním u vody víc jak s drahými pruty.
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 ve 13:42 ® Libor
-
je to dobrý prut, jen nevím co je pro tebe strední vláčka. záleží co a jak velkého budeš tahat.
reagovat