Chytej.cz

rybník Skála v Hostivicích necteno

25.5.2011 | TarzanCZ | 6.551 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, Předem se omluvám, jestli už je o tomto rybníku založeno jiné vlákno zde ve fóru, ale chtěl bych se poptat na nějaké blizší informace k tomuto revíru. Bydlím kousek od Hostivic, a našel sem v rybářském řádu, že je v Hostivicích nějaký rybník Skála, na kterém platí „pražská“ povolenka, ale jak tak koukám do mapy, tak to je jen nějaká velká louže co? že to má rozlohu jen 0,2ha......tzn. mám dotaz: jsou tam vůbec nějaké ryby, jak ten rybník vůbec vypadá + máte nějaké tipy na tento revír k rybaření? Díky za odpověď

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 5. října 2013 ve 13:29 ® 13thFace reakce na …
13thFace

Dravec24> zdravim, na skale se vzdy zastavim kdyz si chci zachytat…:-) je tam docela pekna obsadka ryb a dravci jsou tam jen v podobe stiky, tlouste a okouna… S vlackou se tam musi trefit den a barva a trvalo mi rok nez sem dostal prvniho okyse… K memu prekvapeni byl hodne za prumerem:-) ted se obcas par pruhatcu ukaze, ale znam mnoho lepsich reviru na zachytani:-) vytahli se tam i dost slusni kapri na velikost vody… :-)

reagovat
Úterý 1. října 2013 ve 20:02 @ Dravec24 reakce na …

Dobrý den , chtel bych se zeptat jak je to ma Skále s dravci . Uz jsem tam párkrát byl a úlovek nikde. Takže se ptám je tam vůbec nejaka štika, bolen , candát nebo okoun ? Chytli jste tam nekdo neco nebo znate nekoho kdo byl úspěšný ? Předem díky za odpověď :-)

reagovat
Středa 1. června 2011 ve 21:10 ® superweb reakce na …
superweb

Mnoho malych vod dokaze prekvapit nekolika vetsimi exemplari..a nejen kapru. Pred par lety jsem na 2ha rybnicku stravil pomerne dost casu a kupodivu vydal nekolik kapru kolem 8 – 10 kg :-) Chytal jsem vzdy 1 prut plavacka na liny a zdejsi maxiplotice(e­xemplare kolem 35 – 40cm) a druhy na boilie. Na Skale jsem nechytal, je to jeste mensi, ale rekl bych ze neco kapra tam bude. Vyhodou je ze se ryby na boilie nauci pomerne rychle

reagovat
Úterý 31. května 2011 v 11:06 ® TarzanCZ reakce na …

Podle GPS souřadnic na stránkách ČRS by to mělo být ono :-)

reagovat
Pondělí 30. května 2011 ve 20:52 ® upbraider
upbraider

Ať hledám jak hledám, na mapě rybník Skála nenecházím. Ne že bych tam chtěl chytat, spíš vítězí momentální zvědavost. Je rybník Skála tahle nádrž na Jenečském potoce u ulice „Za Mlýnem“ ?

http://www.mapy.cz/#…

reagovat
Pátek 27. května 2011 ve 23:36 ® TarzanCZ reakce na …

ok, díky za info :-)

reagovat
Pátek 27. května 2011 v 0:36 ® Vincnetibm

Myslim že tu můžeš zachytat tak akorat nejaky plotičky a podobně. Nečekal bych tu větší rybu. Je to rybníček nudle, ale už sem tu jednou viděl rozbaleny chlapy s šesti prutama, kýblem a boilisem :-)

reagovat