Chytej.cz

Navrhy na vylepseni chytej. cz necteno

27.2.2005 | Zlinsky_lovec | 2.417 zobrazení | 14 odpovědí

Vim,ze je to predevsim vec HaDa a ja mu do toho nemam co kecat,ale peknou dobu me to uz vrta hlavou a tak se o to chci s vami podelit. S temito navrhy uz jsem se obracel na HaDa,ale zajimalo by me,jestli nejsem jediny,kdo si toto preje. Prvnim navrhem je,aby se udelal chat Dirkari. Vim,ze pres leto by to byla blbost a tak by to bylo aktivni pouze v zime. A druhym mym napadem bylo,ze by sli davat komentare k fotkam ve fotogalerii. Myslim,ze by tyto dve veci ozivili uz takto znamy,paradni a dobre udelany web. Piste sve pro a proti k temto navrhum,pripadne pridejte i ten svuj. dekuji,denyg PS:Doufam,ze me za to HaD nezkara:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 3. března 2005 v 1:06 ® mirmen

myslím si, že k rozvoji by přispělo něco ve smyslu : pravidla diskuze = odlišení rozhovorů na konkretní téma a klasického chatu ,tj. požadavek na sebekontrolu.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2005 v 0:57 ® pupak

okis – sorry ale tohle jsem uz jednou a jinde zazil, bytostne s tim nesouhlasim a povazuji to jako urazku me osoby byt determinovan poctem prispevku at je to jakkoliv zduvodneno ! ! ! Takze to neberu jako vylepseni ale totalni hovadinu.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2005 v 0:44 ® okis

Omezit pocet prispevku a upravit slovnik.

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 20:00 ® Chose
Chose

taky jsem pro profilové fotografie chytejáků. něco jako v tom článku o 1. srazu chytejáků. jinak i souhlas s komentáři k fotkám.

reagovat
Úterý 1. března 2005 v 1:20 ® zedus
zedus

Co se týká diskuzí tak je to ok. Vyhovuje mi když se aktualizují jenom čísla nepřečtených příspěvků, kdyby se to aktualizovalo celý, tak bych prd věděl co sem četl a co ne. Já bych se přimlouval za tu fotoglerii pro profil a pro komentáře k fotkám taky. Ještě by se mi líbilo pár foteček na výběr pro vzhled a jsem spokojenej jako blecha.

reagovat
Pondělí 28. února 2005 ve 22:59 ® Tomucha
Tomucha

to je dobrej nápad. já jsem rád když můžu vidět ostatní chytejáky. Může to být třeba ve zvláštní galerii

reagovat
Pondělí 28. února 2005 ve 22:42 ® joysi

Na chytej. cz chodim casto, ale stale sa musim preklikat k novej odpovedi napr. na forume. Chcelo by to „N“-ko, tj. aby som vedel co je nove v prispevkoch…

reagovat
Pondělí 28. února 2005 ve 20:52 ® ywan

ja by som chcel hornú lištu s kandidátom , automatická diskusia by podľa mňa bola dobrá, ale už by to asi nešlo archivovať, takže radšej nechať tak

reagovat
Pondělí 28. února 2005 ve 20:22 ® Tomash
Tomash

denyg : Komentáře k fotkám by byly fajn, stejně jako fotografie každého chxtejáka zvlášť. Vím, byla by to asi práce navíc, ale zajímaly by mne fotky spusty chytejáků. Tt

reagovat
Pondělí 28. února 2005 v 19:16 ® Klon
Klon

koukám kde je denyg tam je i mojík:-)) )))) jj,myslým že by to byla dobra věc,ale je fakt že to dirkování by přes léto bylo zbytečný,ale zas na druhou stranu na kapri taky pomalu nechodí nikdo kecat. Jinak jestli můžu,tak si zapoměl jednu důležitou věc a to že hodně CHYTEJÁKŮ by uvítalo automatickou aktualizaci,aby se pořád nemuselo aktualizovat. HaD sice slíbil že to promyslý ale zatím nedal nic vědět,proto to tu opakuji.

reagovat
Neděle 27. února 2005 v 16:10 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

mOJIK:Diky,dou­fam,ze se za nas postavi vic lidi…

reagovat
Neděle 27. února 2005 v 16:09 ® mOJIK

A ty komentáře si myslím taky super věc.

reagovat
Neděle 27. února 2005 v 16:05 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

A s komentari k foto?

reagovat
Neděle 27. února 2005 v 16:04 ® mOJIK

Denyg s těmi dírkaři souhlasím

reagovat