Vyhledávání
Navrhy na vylepseni chytej. cz
27.2.2005 | Zlinsky_lovec | 2.417 zobrazení | 14 odpovědí
Vim,ze je to predevsim vec HaDa a ja mu do toho nemam co kecat,ale peknou dobu me to uz vrta hlavou a tak se o to chci s vami podelit. S temito navrhy uz jsem se obracel na HaDa,ale zajimalo by me,jestli nejsem jediny,kdo si toto preje. Prvnim navrhem je,aby se udelal chat Dirkari. Vim,ze pres leto by to byla blbost a tak by to bylo aktivni pouze v zime. A druhym mym napadem bylo,ze by sli davat komentare k fotkam ve fotogalerii. Myslim,ze by tyto dve veci ozivili uz takto znamy,paradni a dobre udelany web. Piste sve pro a proti k temto navrhum,pripadne pridejte i ten svuj. dekuji,denyg PS:Doufam,ze me za to HaD nezkara:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. března 2005 v 1:06 ® mirmen
-
myslím si, že k rozvoji by přispělo něco ve smyslu : pravidla diskuze = odlišení rozhovorů na konkretní téma a klasického chatu ,tj. požadavek na sebekontrolu.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2005 v 0:57 ® pupak
-
okis – sorry ale tohle jsem uz jednou a jinde zazil, bytostne s tim nesouhlasim a povazuji to jako urazku me osoby byt determinovan poctem prispevku at je to jakkoliv zduvodneno ! ! ! Takze to neberu jako vylepseni ale totalni hovadinu.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2005 v 0:44 ® okis
-
Omezit pocet prispevku a upravit slovnik.
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 20:00 ® Chose
-
taky jsem pro profilové fotografie chytejáků. něco jako v tom článku o 1. srazu chytejáků. jinak i souhlas s komentáři k fotkám.
reagovat - Úterý 1. března 2005 v 1:20 ® zedus
-
Co se týká diskuzí tak je to ok. Vyhovuje mi když se aktualizují jenom čísla nepřečtených příspěvků, kdyby se to aktualizovalo celý, tak bych prd věděl co sem četl a co ne. Já bych se přimlouval za tu fotoglerii pro profil a pro komentáře k fotkám taky. Ještě by se mi líbilo pár foteček na výběr pro vzhled a jsem spokojenej jako blecha.
reagovat - Pondělí 28. února 2005 ve 22:59 ® Tomucha
-
to je dobrej nápad. já jsem rád když můžu vidět ostatní chytejáky. Může to být třeba ve zvláštní galerii
reagovat - Pondělí 28. února 2005 ve 22:42 ® joysi
-
Na chytej. cz chodim casto, ale stale sa musim preklikat k novej odpovedi napr. na forume. Chcelo by to „N“-ko, tj. aby som vedel co je nove v prispevkoch…
reagovat - Pondělí 28. února 2005 ve 20:52 ® ywan
-
ja by som chcel hornú lištu s kandidátom , automatická diskusia by podľa mňa bola dobrá, ale už by to asi nešlo archivovať, takže radšej nechať tak
reagovat - Pondělí 28. února 2005 ve 20:22 ® Tomash
-
denyg : Komentáře k fotkám by byly fajn, stejně jako fotografie každého chxtejáka zvlášť. Vím, byla by to asi práce navíc, ale zajímaly by mne fotky spusty chytejáků. Tt
reagovat - Pondělí 28. února 2005 v 19:16 ® Klon
-
koukám kde je denyg tam je i mojík
reagovat)))) jj,myslým že by to byla dobra věc,ale je fakt že to dirkování by přes léto bylo zbytečný,ale zas na druhou stranu na kapri taky pomalu nechodí nikdo kecat. Jinak jestli můžu,tak si zapoměl jednu důležitou věc a to že hodně CHYTEJÁKŮ by uvítalo automatickou aktualizaci,aby se pořád nemuselo aktualizovat. HaD sice slíbil že to promyslý ale zatím nedal nic vědět,proto to tu opakuji.
- Neděle 27. února 2005 v 16:10 ® Zlinsky_lovec
-
mOJIK:Diky,doufam,ze se za nas postavi vic lidi…
reagovat - Neděle 27. února 2005 v 16:09 ® mOJIK
-
A ty komentáře si myslím taky super věc.
reagovat - Neděle 27. února 2005 v 16:05 ® Zlinsky_lovec
-
A s komentari k foto?
reagovat - Neděle 27. února 2005 v 16:04 ® mOJIK
-
Denyg s těmi dírkaři souhlasím
reagovat