Vyhledávání
Kuna
17.5.2011 | Robur | 44.488 zobrazení | 62 odpovědí
zdar, potřebuji vypudit z domu kunu. Případně co nastražit do sklopce. Zničit, zabít, pochcat, zakopat, vyspat.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. května 2012 v 15:05 ® nnnap reakce na …
-
Robur> tak jak na ten med? Počítám, že na to budu potřebovat velké skleněné láhve. Mám 4l od bolševických vokurek.
Domestikovaní jsou dost. Obrnění taky. Hele ten včerejší- asi po 5 ráně plechovkou, to je po pátém pořádném zakřupnutí, jsem se přepnul z bojového módu do módu hodný spolucestující v MHD. Znaje ty žlutočerný mrchy všech čeledí, že zabiješ to a stejnak uletí, jsem se šel podívat na místo boje asi za 20 minut. To tam ležel. Říkám si, ten je měkkej. Za hoďku manželka doma a ptá se- co se dělo v té koupelce! Jak to, že mám roztrhanou záclonu?! Proč sou kolíčky na zemi? / Asi sem nějakou ránu dal i vedle, nu co/… Co já vím, pokouším její smysl pro humor. Má ho minimálníTak jí říkám- zas tu byl na návštěvě ten žluty, s černými pruhy. No a co, to tu musíš udělat takový mrdník, kolem toho?! Nechávám z ní lézt takové ty další nutné ženské slova a jen tak se ptám- a kde je? Kdo? No on! To je jedno, podívej se na tu záclonu............Říkám znovu- ale kde je? Blablableble.....Říkám jí- zkrať to. Říkám- dobré, nezajímá tě kde je, si chytrá, vzdělaná, kontroluješ emoce, co budu orla učit létat. Za další hoďku- prosím tě přijď sem, honem.. Kam? Do kupelky! A proč? On mi sedí na riflach! No a ? Udělej s ním něco! Já? Jo! A co? Něco! Jí říkám, škoda, že sis je nenatáhla na prdel, mohlo být veselo.
To si můžu dovolit, protože su o 50 kilo těžší jak ona.
Takže domestikovaní a nezabitelní.A bude se jmenovat Sršňák! To kdyby měli na kubě patent na slovo med.
reagovat - Pátek 4. května 2012 v 9:11 ® džigit reakce na …
-
Robur>
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:59 ® Robur
-
nnnap> heel, ty všemu rozumíš, domestikuj je a prodávej med. Sršní med, to je díra na trhu
reagovat.
- Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:23 ® Hony reakce na …
-
nnnap> Je to problém, vosy v noci spí, ale sršni né. Lítají potvůrky celou noc.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 18:58 ® nnnap reakce na …
-
džigit> vysvětluj to klukovi, když ho ve školce píchla včela. A doma je nechci. Nechtě to přitlačíš a ee. Jako samotné píchnutí sral pes, ele ty reakce.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 18:26 ® džigit reakce na …
-
nnnap> sršeň je měká.Párkrát zrušené či poškozené hnízdo,kde nemají klid a přemístí se.To zkur.ený vosy jsou v tomhle držák.Snaží se vracet jak tupouni a je to na delší dobu.Jinak sršeň je užitečná,nebudeš tam mít ty vosy a jinou havěť,bo se jima krmí
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 17:32 ® nnnap
-
vždycky mne ten název dostane
Hele kun.y sem, kun.y tam.
Co bych pořešil, kolektivní hlavou, jsou sršni a barák. Jestliže jsem ještě včera, byl mírumilovný taťulínek, který své manželce odpověděl na otázku, co je to za vrtulník v naší jídelně, že sršeň a věc vyřešil otevřením oken, /ano, byla to lenost něco vhodného sehnat…/, pak dneska, po spatření dalšího v koupelně jsem ho už rozsekal na hadry. Nakonec, ve finále, kdybych ho neutloukl plechovým sprejem, tak já lítám kolem baráku ve slipách. Je jasné, že se jim zalíbilo někde pod střechou, v půdě nebo zahradním domku nebo někde na zahradě.
reagovat
Co s tím? - Pátek 27. dubna 2012 v 10:10 ® nnnap
-
no, já takhle jednou dolívám vodu a koukám, že si sebou vozím voběd. Pečený kos na hlavě motoru.
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 23:11 ® rgb23 reakce na …
-
Bigpista> mě ta mrška rozkousala záslepku poslední trysky nebo jak se tomu říká, takže nafta prskala všude na motor, k tomu rozškubala takový ten protihlukový filc pod kapotou a udělala si z něj hnízdečko. Jak se ohřál výfuk tak to od něj blaflo. Kdybych zrovna nestál v křižovatce, mohla to být pěkná kremace.
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:51 ® Bigpista reakce na …
-
rgb23> Naštěstí to byly jen prkotiny – kabely od blinkrů, k ostřikovačům a podobně. A švára je autoelekrikář, tak se to opravilo doma v garáži. No, od té doby zásadně neparkuju nad kanálem. I když by mi to asi stejně nebylo nic platný, kdyby zas nějaká bestie zatoužila po vyhřátém autě.
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:43 ® rgb23 reakce na …
-
Bigpista> jestli jste museli 14dní hledat co kde překousal a přitom jezdili, tak to je v pohodě. Já ujel pár kilometrů a nemít v autě hasičák, neměl bych ani to auto
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2012 v 9:53 ® Robur
-
jen na okraj, páč mne to živí, tak tyhle věci už jdou pojistit u povinného ručení
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2012 v 9:45 ® Bigpista reakce na …
-
rgb23> To ani nemusí být kuna. Mě se v autě zabydlel potkan. Týden jsme ho vyháněli a pak 14 dní hledali, co kde překousal.
reagovat - Středa 25. dubna 2012 ve 23:42 ® rgb23 reakce na …
-
Hony> njn, tohle znám, takhle mi jedna šelmička přes noc taky auto znepojízdnila
reagovatPeněz to sice moc nestálo, ale komplikace dne to byla slušná
- Středa 25. dubna 2012 ve 12:19 ® Hony reakce na …
-
rgb23> Měl jsem kliku, sousedovi ohlodali kabely u motoru. Měl to dražší.
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 ve 23:05 ® rgb23 reakce na …
-
Hony> spíš asi plch, dá se to určit podle způsobu ohlodání.
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 v 11:58 ® Hony
-
Robur> Ale pochybuji, žádné botky nebyly, dal bych je do frcu.
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 v 11:09 ® Hony
-
Robur> Příště si vezmu mikroskop, abych poznal která. Je jich už tolik.
reagovat - Pondělí 23. dubna 2012 ve 20:34 ® Robur reakce na …
-
Hony> popelka
reagovat - Pondělí 23. dubna 2012 ve 20:24 ® Hony
-
Já jsem po mrazech měnil v autě baterku a našel jsem tam nakousané oříšky. Myši nebo veverka.
reagovat - Pondělí 23. dubna 2012 v 15:55 ® Robur reakce na …
-
osprey> může, ale musí být mrtvá.-D
reagovat - Pondělí 23. dubna 2012 v 15:22 ® osprey
-
Nedávno jsem telefonoval otci a seděl zvečera na zápraží. Najednou proti mě běží kuna (máme ji tu léta), zastaví metr a půl přede mnou, věnuje mi dlouhý a podle mého názoru přezíravý pohled a pak pokračuje v obchůzce.
Může si to zvíře vůbec dovolit takhle se na mě koukat?
reagovat - Pondělí 23. dubna 2012 ve 14:50 ® Hony reakce na …
-
Robur> pořiď si síťový adaptér, žere to baterie.
reagovat - Pondělí 23. dubna 2012 ve 14:46 ® Hony reakce na …
-
Robur> Zkus se podívat sem http://www.format1.cz/, snat to pomůže.
reagovat - Sobota 21. dubna 2012 v 19:24 ® Robur
-
když dosypu naftalín, tak jde pryč
reagovat - Sobota 21. dubna 2012 v 1:55 ® rgb23
-
Robur> je to ještě aktuální, nebo už ses jí nějak zbavil?
reagovat - Pátek 20. dubna 2012 ve 21:18 ® kamos007
-
Ta kuna je mrcha zdrhla ze sklopce aji s vajcem, vejce jsem našel vypité v uďáku, musela to stihnout dřív než se to zavřelo nebo nevím díra tam žádná není, nastavil jsem to znovu tak se uvidí.
reagovat - Pátek 20. dubna 2012 ve 20:18 ® kulin
-
jsou to svině
reagovat
- Pátek 20. dubna 2012 ve 20:08 ® Zcuter
-
a chceš legální, nelegální, etický nebo neetický způsob.. Piš do Osobních zpráv.. (jsem myslivec, poradím..)
reagovat - Pátek 20. dubna 2012 v 1:09 ® nnnap
-
kamos007> mi, před nějakým časem, nějaký dobrý tvor pomohl zachránit všechny nové, mladé slepice. A nechal mi pouze staré. Já bych je totiž jenom vykořisťoval. A on je vzal na výlet. Jenom ty nohy, co jsem občas nacházel po cestě jejich exkurze, jim mohl ponechat. Ale mají se slepičky určitě dobře, žádná se nevrátila.
reagovat