Chytej.cz

Kayakfishing necteno

28.4.2011 | kayakfishing.cz | 226.177 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit

KayakfishingAhoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku. Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 12. října 2011 ve 12:30 ® Fugas reakce na …

kayakfishing.cz> a je opravdu tak stabilní? To video kde se na ní majitel houpá a stojí přitom na boku mi připadá téměř neuvěřitelný.. Jako na Coose jsem se taky postavil, ale tohle bych si nikdy nedovolil. Holt to má zmáknutý a nebo mu pod vodou někdo pomáhá:-)

reagovat
Středa 12. října 2011 v 11:34 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Ahoj chlapi. S Cudou se to ma takhle- je to prvni prototyp z finalni verze formy a je spatne upecenej, takze na nekolika mistech prasknul. Nicmene pro ukazku staci. Finalni lod bude takhle vypadat. K videni je ve Vsenorech ale na testovacky ji tahat nebudu.

Jinak sme na ni trochu jezdili a je to proste rychla Coosa, ktera lepe zvlada uskladneni dlouhych prutu.

reagovat
Úterý 11. října 2011 ve 23:18 ® hecht reakce na …
hecht

Fugas> no, tu bych taky rád porovnal s mojí dosavadní favoritkou čůzou :-))

reagovat
Pondělí 10. října 2011 ve 13:46 ® Fugas reakce na …

kayakfishing.cz> ha, tak to Podskalí je rozumná volba, tam jsem doma:-) . Myslím že se určitě stavím nebo stavíme (s rodinou) a doufám, že tam bude i CUDA.

reagovat
Pondělí 10. října 2011 ve 12:42 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Jo a dejte vedet kdyby nekdo na ryby… ja mozna zitra Slapy. Ale jsem pro kazdou spatnost.

reagovat
Pondělí 10. října 2011 v 11:24 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

hecht> No hele dari nedari… ted mam i jiny starosti. Nicmene bude dalsi testovacka na Orliku na zavirani kempu v Podskali http://kayakfishingcz.blogspot.com/…ci-akce.html

Dalsi testovacka bude i na Morave na Radhostskem rybniku ale tam jeste neni datum. No a pristi rok asi udelam i prvni rocnik zavodu v kayakfishingu.

reagovat
Pondělí 10. října 2011 v 1:11 ® hecht reakce na …
hecht

kayakfishing.cz> jak se daří na vodě, nějak nám to tu necháváš podřimovat. Je třeba nás trochu masírovat, aby se našlo víc těch co jednou vyjedou na svém :-))

reagovat
Neděle 9. října 2011 ve 20:07 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

mooc pekny zvlast ten chladak, rozhodne to nepodcenit…

reagovat
Sobota 8. října 2011 ve 23:49 ® zedus
zedus

Pár fotek z tunění marinera. :-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img18506.jpgfoto/forum/2011/th-img18507.jpg
Čtvrtek 6. října 2011 ve 22:38 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> to jako že jí pustíš k vodě jo :-)) Pořiď ten dvoják, může se s tebou kochat, ve volné chvíly udělá svačinu, popřípadě pomůže dostat do kajaku rybu přesmetrovku.

reagovat
Čtvrtek 6. října 2011 ve 22:30 ® hecht
hecht

Char> No možná ve Tvojí, tam je zatím dost místa :-)) ) Srandičky už mě přešly, a bude hůř…

reagovat
Čtvrtek 6. října 2011 ve 20:03 ® Char reakce na …
Char

hecht> Tě srandičky přejdou až budeš bydlet s čůzou v garáži :-D DD

reagovat
Čtvrtek 6. října 2011 v 11:36 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> Jestli myslíš kajak, tak ten už viděla. Počítám s tím, že mi ho občas zabaví…

reagovat
Čtvrtek 6. října 2011 v 0:22 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> to jsem zvědav, co řekne manželka na to, až si přitáhneš domů nějakou čůzu :-)

reagovat
Středa 5. října 2011 ve 23:13 ® osprey reakce na …
osprey

zedus> Ale jo, něco je. Ale je tam i otázka ceny. Šlapohyb obětuju. Co se doma objevilo auto a snátoři šli na studia, nějak ty prachy mizí rychleji než dřív, takže si nemůžu moc vyskakovat.

Navíc mě stačí menší akční rádius. Spíš už jsem starej na lezení po skalách s prutem v zubech.

reagovat
Středa 5. října 2011 ve 22:37 ® zedus
zedus

osprey> Je spousta daších kajaků se šlapákem s nižší váhou. Já jsem trošku víc narostl, tak jsem šel do těžké váhy i co se týká lodi. :-)

reagovat
Středa 5. října 2011 ve 22:25 ® osprey reakce na …
osprey

zedus> Koukal jsem na váhu, na mě už je to moc. Tady je to členité, kdoví kde všude budu jednou svoje necky tahat. Musím mít něco do 30 kg.

Ale užitná hodnota veliká. Zvlášť ten šlapací pohon je fajn.

reagovat
Středa 5. října 2011 v 9:44 ® zedus reakce na …
zedus

Fugas> No abych řek pravdu tak hodně těžko, ale dám. Už na to ale vymýšlím přípravek. :-) Jinak kolečka jsou k tomu nutné.

reagovat
Středa 5. října 2011 v 8:46 ® Fugas reakce na …

zedus> a hodíš to sám na auto? Jinak je to moc pěkný vozítko!

reagovat
Středa 5. října 2011 v 0:45 ® zedus reakce na …
zedus

hecht> jasně že to má kormidlo. http://nativewatercraft.com/boat_detail.cfm?… Když to pořádně rozšlapeš tak to hodíš skoro do smyku. :-D Hlavně se s tím dá i parádně couvat a manévrovat.

reagovat
Středa 5. října 2011 v 0:35 ® hecht reakce na …
hecht

zedus> Jakým způsobem se zatáčí ? Kormidlo to asi nemá …

reagovat
Středa 5. října 2011 v 0:07 ® zedus
zedus

hecht> No rychlost nerychlost, tohle je takovej spíš stabilní těžkotonážník. Vymáčknout se z toho dá v klidu 8–10km/h, ale dlouhodobá rychlost je tak 6km. Objel jsem celou hartu, což podle měření gps bylo cca 25km a zabralo mě to asi 5h, včetně přestávek a vyprošťování nástrah atd. :-) . Co je ale hlavní, seděl jsem na tom v podstatě poprvé a nic mě nebolí a ten pocit když si to šineš po hladině a v ruce držíš pivsona a hulíš cígo je fajn. :-) Jinak nevím jestli by se tohle dalo nazvat úplně kajakem, spíš hybrid mezi lodí a kajakem. Nebo aspoň já se na tom necítím jako kajakář, ale jsem spokojený. :-)

reagovat
Úterý 4. října 2011 ve 23:44 ® hecht reakce na …
hecht

kayakfisťavenej­hing.cz> hele nepruď !!! :-)) Přijel jsem domu vyšťavenej za tmy, a k vodě se dostanu bůh ví kdy.

reagovat
Úterý 4. října 2011 ve 23:40 ® hecht reakce na …
hecht

zedus> pěkný, docela bych si prubnul to šlapadlo. Já sem zatím chycenej Coosou, ale ty zkušenosti pro porovnání zatím nemám. Docela by mě zajímalo porovnání rychlosti pádla versus tohodle vrtulkového systému.

reagovat
Úterý 4. října 2011 ve 12:56 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Jo a dnes jedu poskadlit stiky na Berounku, nekdo se mnou?

reagovat
Úterý 4. října 2011 ve 12:55 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

http://nativewatercraft.com/…overview.cfm tady se muzes kouknout na slapaci mazliky

reagovat
Úterý 4. října 2011 v 9:46 ® zedus reakce na …
zedus

hecht> Native watercraft marriner 12,5 se šlapacím pohonem. :-)

reagovat
Úterý 4. října 2011 v 1:27 ® hecht reakce na …
hecht

zedus> što éto za model :-))

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 23:34 ® osprey reakce na …
osprey

zedus> Jo, ta mobilita je super. Jedna z věcí, co mě k tomu přitahujou. Dá se s tím dojet sem i tam, i támhle za roh a dokonce se dá potom dopádlovat zpátky.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 20:57 ® zedus
zedus

Celkem zvláštní, jak se člověku co chytá dva roky na belly boatu najednou změní vznímání vzdáleností po vodě. Trasu kterou jsem měl dřív na celý den teď ujedu za 10 minut. :-) Můj nový mazel.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18479.jpg