Chytej.cz

Kayakfishing necteno

28.4.2011 | kayakfishing.cz | 226.159 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit

KayakfishingAhoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku. Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 2. října 2011 ve 20:36 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Hojahoj zitra dopolko budu chytat kolem střeláku. Nechcete se někdo přidat?

reagovat
Pátek 23. září 2011 ve 14:33 ® hecht reakce na …
hecht

Fugas> Jo, jsem chycenej, ale čekám než našetřím. Chci něco pořídit na příští léto. Času je dost, horší je to se škvárou …

reagovat
Pátek 23. září 2011 ve 12:58 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

hecht> Mam doma prototyp. ten bude levnejsi nez Coosa ve vyprodeji. Ale ke koupi pujde az pred zimou. Zajemcu o prototyp je dost, takze asi udelam drazbu na Aukru. Koncova cena seriove Cuda bude behem mesice. Predbezne by se mela pohybovat kolem 28 tisic. Snazim se s Jacksonem vyjednat levne lode… ale je to tezky, chteji zdrazovat.

reagovat
Pátek 23. září 2011 v 10:28 ® Fugas reakce na …

kayakfishing.cz> jel bych hned, jen nemam čas…

Hecht: máš zase o čem přemýšlet, co?;-) . Přiznám se že já jo..

reagovat
Pátek 23. září 2011 v 0:49 ® hecht reakce na …
hecht

kayakfishing.cz>ce­nově to bude Coosa/Cuda cca jak ???

reagovat
Čtvrtek 22. září 2011 ve 13:36 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

Fugas> Hele nesvezl, porad to nesmim sam zvedat kvuli operaci. Takze cekam az se vy lenosi dostavite do vsenor a pojedeme nekam na ryby. Ale mela by bejt rychlejsi a to o dost a zachovat si stabilitu Coosy.

reagovat
Čtvrtek 22. září 2011 ve 13:27 ® Fugas reakce na …

kayakfishing.cz> a už si se svezl na „Kůdě“. Jestli třeba neni nějaký srovnání s Coosou.

reagovat
Čtvrtek 22. září 2011 ve 12:50 ® mascha reakce na …
mascha

kayakfishing.cz> super, závidím možnost být na tom veletrhu…

reagovat
Středa 21. září 2011 v 19:14 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Článek z Kanumesse http://kayakfishingcz.blogspot.com/

Zaměřuji se na porovnání Hobie a Native Watercraft z mého pohledu. Doufám, že se líbí. Přijeďte se za mnou podívat do Všenor, zkusíme poškádlit místní vychytralý štiky. Honza

reagovat
Středa 21. září 2011 v 15:20 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Mariner 12.5 mi ted lezi na zahrade a je uplne paradni. Cenove jsou nize nez Hobie, kvalitu doufam posoudite brzo sami :-)

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 12:21 ® zedus
zedus

kayakfishing.cz> Tak to je dobrá práce, to se budu muset dojet podívat. :-) Jinak o Watercraftu Mariner 12.5 Propel Angler jsem uvažoval, ale jestli se nepletu cenou je to někde jako ty Hobbie.

reagovat
Středa 21. září 2011 v 10:25 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Ahoj vazeni pratele. Prave sem se vratil z veletrhu Kanumesse 2011, bylo to hodne narocne, Jackson kayak nam malem odebrali prava distribuovat v CR. Nicmene mam uz v CR novinky pro 2012– konkretne nove slapaci kajaky, Native Watercraft, podstatne lepsi nez Hobie. Dale uz mam prototyp Cudy. Vse bude k videni behem Orvis cupu. Clanek s fotkama z veletrhu se chysta.

reagovat
Sobota 17. září 2011 v 11:57 ® osprey reakce na …
osprey

All Armor> Ten příspěvek, co tu marně hledáš, ti nikdo nesmazal, protože tu nikdy nebyl. Je v diskuzi pod článkem.

Smazal jsem ti dneska několik jiných, kde v podstatě pro svou zábavu urážíš návštěvníky serveru.

No a vody tu máme na to kajakování prostě příhodnější. Třeba Orlík a Slapy jsou úzké kaňonovité nádrže, kde vlastně jen jezdíš kolem břehů, po kterých se místy nedá chodit vůbec a jinde je to šílená rasovina (dělám to už dlouho a je to nebezpečnější než jakékoli šibřinky na kajaku).

reagovat
Sobota 17. září 2011 v 10:44 @ All Armor reakce na …

mascha> Na vodu nééééééééééééééééé, ale na nádrži o ploše přes 2000 hektarů jsem mírně nejistý. Kámoš od nákupu odstoupil a jsem sám. Ešče voľajaké kveščn gerojské?

reagovat
Sobota 17. září 2011 v 0:23 ® kerob reakce na …
kerob

velka gratulace Honzo, ted je z tebe opravdovej Ynteligent :-)

Jinak ja se cca 3.10. vracim z Korsiky, tak bysme mohli pak neco spachat…

reagovat
Pátek 16. září 2011 ve 21:44 ® hecht reakce na …
hecht

kayakfishing.cz> gratuluji k tomu cos zvládnul, pro mě to zní jako sci-fi. To abys vymyslel něco jako kayakoledoborec, abys nemusel v zimě jen lenošit až zatuhne :-))

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 ve 23:15 ® osprey reakce na …
osprey

kayakfishing.cz> Gratulace. Velká.

Já jsem teď alespoň 10 dní out. Nahromadily se mi resty.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 19:39 ® mascha reakce na …
mascha

kayakfishing.cz> gratuluju! a mám tip, kam bysme mohli vyrazit na chytání příští víkend, ale revír tu prozrazovat nechci…

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 ve 14:55 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

jo a uz sem dostudovanej, uspesne dvoje statnice i obhajoba. Takze piste piste at jedem nekam na ryby. Porad na to potrebuju partaka, nemam po te operaci nic tezkeho zvedat. :-)

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 ve 14:53 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

All Armor> strach ze solo jizdy? Myslim, ze pokud clovek umi plavat, nosi vestu (zejmena solo rybareni a nocni chytani), ma sit-on-top kajak a nejezdi na otevrene more tak se neni ceho bat. Vsem doporucuji si kajak vytahnout v lete a blbnout, prevracet nalejzat zpatky na hloubce, skakat z kajaku sipky, padlovat ve stoje atp. vase telo se potom s kajakem szije a strach zmizi.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 11:15 ® mascha reakce na …
mascha

All Armor> pořídil sis ne zrovna levný šlapadlo a teď se s ním bojíš sám na vodu?

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 11:14 ® mascha reakce na …
mascha

osprey> Honza točí na outdoor kameru GoPro. Uvažoval jsem o ní, ale nesehnal jsem před odjezdem dost peněz :-((

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 8:30 @ All Armor

Nějak tu nevidím můj nářek na kajakem resp. strachem z velké vody a sólo jízdy, co jsem napsal snad před měsícem. Vadilo to prodejci? A propo, nechce někdo šlapací Titanic? Visí v garáži jako lemra. Nabídněte. http://www.yachtershop.sk/…-p-5327.html

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 23:48 ® osprey reakce na …
osprey

mascha> Jo, ten střih se mi líbil. Foťáček má problémy s dynamickým rozsahem čipu. Přepaluje.

Zeptej se Honzy, s čím točí. Mohlo by se ti to líbit.

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 23:31 ® mascha reakce na …
mascha

Díky. Kamera nebyla vůbec, je to mizerný foťák. Kupodivu pod vodou točí líp než nad ní. I střih je z nouze ctnost, točil jsem z lodě poprvé a většina záběrů šla rovnou do koše a ty co zbyly, tam byly původně taky, musel jsem je vyhrabat, aby bylo vůbec co mít jako vzpomínku. Ale jsem nakonec spokojenej za ten nápad se sladěním toho opakovaného hudebního motivu s opakování toho záběru na pádlování.

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 23:11 ® osprey reakce na …
osprey

mascha> Už běží i tady.

Pěkné – na rozdíl od většiny vkladatelů na Youtube jsi se snažil o rozumný střih. Má to linii, logiku, škoda, že nebyla lepší kamera.

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 22:51 ® mascha
mascha
tak jsem udělal takovou koláž záběrů z norska: reagovat
Úterý 13. září 2011 ve 23:14 ® hecht
hecht

kayakfishing.cz> tak zlom vaz, až budeš volnej, třeba něco domluvíme

reagovat
Úterý 13. září 2011 ve 13:24 ® mascha
mascha

taky řešení :-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img18370.jpg
Úterý 13. září 2011 ve 12:58 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

inspirativni video z kanady http://www.youtube.com/…yakfishingcz?…

reagovat