Vyhledávání
Kayakfishing
28.4.2011 | kayakfishing.cz | 227.839 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit
Ahoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku.
Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 13. září 2011 ve 12:10 ® kayakfishing.cz reakce na …
-
hecht> rozhodne dej vedet, muzeme nekam vyrazit, i ve skupine. Zitra delam dvoje statnice a obhajuju diplomku, o vikendu jedu na veletrh kajaku prohlidnout novinky na trhu. Potom jsem volnej a muzeme neco podniknout.
reagovat - Úterý 13. září 2011 ve 2:12 ® hecht reakce na …
-
mascha> Jo, to co jsem tam zažil naposled s Charem, tak to byla viditelnost asi 3 milimetry
reagovatNení nad takový podzimní Orlík po pročištění vody…
- Úterý 13. září 2011 v 0:47 ® mascha reakce na …
-
hecht> relativně čistší… Berounka je hnědej hnus, viditelnost max 30cm.
reagovat - Pondělí 12. září 2011 ve 22:19 ® hecht reakce na …
-
mascha> sakra, ouplně se mi plaší pruty ve skříni. Projet se v čůze na čistší vodě, jojojoj
reagovat - Pondělí 12. září 2011 ve 14:58 ® Malinko reakce na …
-
Jo musi to bejt super, ja se zatim propracoval k boutu, snad nekdy zbyde i na takovejdle suprovej vozitko
reagovat - Pondělí 12. září 2011 ve 13:59 ® mascha
-
z neděle, zatím neupravováno…
reagovat - Sobota 10. září 2011 v 10:14 ® kayakfishing.cz
-
hojahoj masha nejspis dnes prijede pro coosu na berounku na stiky. Klidne se nekdo pridejte, zahali mi tu 6 testaku, ja se ucim na statnice… ale i tak tento tyden stika 75 a 85
reagovat - Čtvrtek 8. září 2011 ve 23:28 ® kayakfishing.cz reakce na …
-
kerob> jasna vec, mam ted i testaka Triyak tak muzete vzit i dalsi cleny posadky
reagovat - Čtvrtek 8. září 2011 ve 14:22 ® kerob reakce na …
-
kayakfishing.cz> Byl to paradni vejlet a i ryby se nejaky pochytaly… zacatkem rijna bych si to klidne zopakoval a Honza by jel urcite taky. Jeste jednou diky za tu moznost.
reagovat - Úterý 6. září 2011 ve 13:29 ® Fugas reakce na …
-
hecht, osprey> díky!
reagovat - Úterý 6. září 2011 v 9:54 ® kayakfishing.cz
-
Hoj par fotek z chytani na Slapech najdete na blogu http://kayakfishingcz.blogspot.com/…ke-more.html
reagovat - Pondělí 5. září 2011 v 18:04 ® osprey reakce na …
-
Fugas> Výborně, gratuluju. Ať roste a prospívá.
reagovat - Neděle 4. září 2011 ve 23:26 ® hecht reakce na …
-
Fugas> Gratulace !!! Škoda žes nevzal manželku s sebou, mohl jsi vyzkoušet první porod do kajaku
reagovatTak ať Ti to roste !
- Neděle 4. září 2011 ve 22:28 ® Fugas
-
osprey> Jo, akce se vydařila. Kdyby to na mámu přišlo o něco dřív, tak mi nepomohlo ani karbonový pádlo
reagovat - Sobota 3. září 2011 ve 23:50 ® osprey
-
Hechtovi neměli zpoždění a tak v Ražicích zastavili
Předváděčka se celekm vydařila, já jsem rád, že jsem potkal některé staré známé, vyzkoušel další plavidla a zase jsem si jednou svezl zadek.
Přikládám jednu z mnoha dalších variant využití kajaku – výsadkové plavidlo.
reagovat - Pátek 2. září 2011 ve 23:12 ® hecht reakce na …
-
osprey> v Ražicích nestavíme, máme zpoždění, ale seš mladej,krásnej a sympatickej, tak Ti přibrzdím
reagovatKdyž uvidím jakou máš otep na zádech, možná hodně přibrzdím …
- Pátek 2. září 2011 ve 23:04 ® osprey reakce na …
-
hecht> Tak hlavně nezapomeň ráno zastavit.
reagovat - Pátek 2. září 2011 ve 22:47 ® hecht reakce na …
-
mascha> no koukám že to tam bude jak ve školce, já s sebou vezu nejenom ospreye ale i celou rodinku
reagovat - Pátek 2. září 2011 v 19:18 ® kayakfishing.cz
-
No potom je to dost otazka toho co si clovek da pod prvni nepromokavou vrstvu. Ja mam skvele zkusenosti s materialem Kwark.
reagovat - Pátek 2. září 2011 ve 12:31 ® osprey reakce na …
-
kayakfishing.cz> To nebyl marast, jen cmrndalo.
Marast je, že jsou vlny, vítr, pár stupňů nad nulou, chlístá ti do lodě tak, že ti v tom plavou věci a jsi vděčný za každou díru v podlaze, kterou to teče ven. Přitom ty musíš zůstat v suchu, protože se tím svinstvem musíš živý a zdravý propádlovat zpátky k autu. A tam potřebuješ to oblečení. Jak píše kamarád pepa-č, nejvíc kajakářů na moři doplatí na hypotermii (podchlazení).
Dokud nebudu mít to oblečení dokonale zmáknuté, tak na takovou věc jako listopadové Lipno ani nepomyslím.
reagovat - Pátek 2. září 2011 v 10:20 ® kayakfishing.cz
-
Co se tyce obleceni tak se lze za cca 10 tis. vybavit tak ze vam na kuzi neprijde ani kapka. A to i kdyz se furt rachate ve vode. Ptejte se po tzv. suchych bundach a kalhotach.
Matadori kayakfishingu doporucuji brodaky Goretex nebo jina membrana, opasane v pase aby se zabranilo vniknuti vody do nohavic. Na telo to chce suchou bundu, ja pouzivam to co si beru na divokou vodu…tj Stohlquist Freeride + Hiko Quest Osprey urcite pamatuje ten marast co sme prezili na Orliku ze ?
reagovat - Pátek 2. září 2011 v 0:21 ® zedus reakce na …
-
mascha> já vím kolik by mě co stálo neboj, už sem se díval. Nejde o to že bych ty peníze nesehnal, ale spíš vedu vnitřní boj, jestli za ten kus plastu jsem fakt ochotný tolik peněz dát. Navíc se dá samotný mirage pohon sehnat z usa za nějakých v přepočtu 10 tisích i se clem a daní, a těch dalších 50 má být jako v tom kayaku? To je asi víc než sem ochotný snést, ale chápu za nápad se dnes platí.
Mno jak já to vidím, tak si počkám až vyjde ta Cuda a omrknu v brně a dojedu na předváděčku. Letošní podzim budu holt muset ještě jednou přetrpět na boutu.
Díky za postřehy.
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 ve 23:44 ® osprey reakce na …
-
zedus> Šlapák od Hobie je fajn, ale není to nutné. Dobře řešené oblečení by mělo tu trochu vody pořešit. Bohužel na to nejsem odborník. Ale jsou chlapi, co se v lednu ráchají na boatech na Malém Lipně, takže kajak, kde sedíš nad vodou, nebude tak tragický.
Ale chtělo by to opravdu konzultovat to oblečení s nějakým seakajakářem.
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 ve 23:37 ® mascha reakce na …
-
zedus> na šlapák od Hobie budeš muset hodně šetřit, koneckonců podívej se na ceny na netu sám. Já mám napádlovaných asi padesát hodin a pořád na sebe ještě trochu cákám, ale je to stále méně. Je to o technice pádlování (a asi i o pádlu, pádluju jen s obyčejným) a o soustředění. Pokud se soustředím na techniku, tak jsem schopen i několik hodin na sebe necáknout. Přiznám se, že jakmile ale pak potřebuju hodně zabrat (vyhnout se jiné lodi např. nebo spěchat na čůrací zastávku apod.), tak na sebe ještě nějakou vodu nanesu. Jakmile technika přejde do krve, tak se nebudu muset soustředit a budu suchej jak martini. Jinak já si na eventuální zimní kayakfishing plánuju brát plovoucí oblek (takový ten co se bere do Norska) a ne neopren. Měl jsem ten nepromokavý oblek teď na kajakování v norsku a byl super.
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:31 ® zedus
-
Ahoj mám takový dotaz. Zrovna řeším nákup plavidla a kayak zatím vede na prvním místě. Zatím je to ve fázi, že zjišťuji všechny informace a zvažuji pro a proti. Kayak mě nadchl hlavně svojí nezávislostí na motorech a baterkách popřípadě benzínu atd. Ale… Jak to vidíte s chytáním z kayaku v teplotách blížícím se k nule popřípadě lehce pod?
reagovatSamozřejmě v neoprenovém obleku a všem co k tomu patří. Jde mi hlavně o trolling, takže neustálé pádlování. Nestříká ta voda na vás moc? Pude to vydržet? Nebyl by v tomhle případě lepší šlapák od hobie?
- Čtvrtek 1. září 2011 v 9:46 ® kayakfishing.cz
-
hehe diky, btw na miste bude vic rodinek…
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 v 0:27 ® mascha reakce na …
-
osprey> jj, už jsem na ně odladil sestavu, na Vltavě v Tróji funguje spolehlivě.
tedy doufám, že mi to vyjde, protože nemám hlídání pro děti a tak je plánuju vzít ssebou. Zatím to vypadá, že by to mohlo klapnout. Musí. Přece v tom odstřevenýmu Honzovi nenechám popraskat štychy
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 v 0:22 ® osprey reakce na …
-
mascha> Ty pojedeš? Super. Začali se hýbat boleni, budeš mít šanci na reparát
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 v 0:18 ® mascha
-
Budu mít jedno volné místo v autě z Prahy (a zpět). Vyzvednu někde po Praze, na oplátku budu rád za pomoc s nakládkou, budeme rychtovat na střechu tři lodě. Zájemce mi může třeba poslat sms na 603 573 915.
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 21:21 ® osprey
-
kayakfishing.cz> Hm, tak to ti nezávidím. Já ti to když tak pomůžu naložit zpátky.
reagovat