Chytej.cz

Kayakfishing necteno

28.4.2011 | kayakfishing.cz | 226.148 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit

KayakfishingAhoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku. Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 31. srpna 2011 v 16:54 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Ahoj vsem, uvidime se v sobotu rano, zkusim tam byt kolem 9, ale nemohu nic slibit, jsem po operaci slepaku, takze se musim spoluhnout na pomoc jinych pri nakladani. snad vse klapne jak ma.

reagovat
Středa 31. srpna 2011 v 0:28 ® hecht reakce na …
hecht

kayakfishing.cz> a ostatní co se chystají do Štědronína> dneska jsem to tam byl omrknout, jel jsem kolem služebně, voda čistá, ale včera to prý bylo špenátové. Vítr to tam prý stěhuje. Předpověď počasí ok, tak to snad bude fajné.

reagovat
Pondělí 29. srpna 2011 v 15:56 ® zedus
zedus

kayakfishing.cz> Ahoj, nemáš prosímtě nějaký tušení kolik bude koštovat ten novej jackson cuda? Celkem se mi líbí, jenom mám strach ,že tam napálej cenu jak prase, když to bude novinka. :-)

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 0:00 ® hecht reakce na …
hecht

Fugas> práce nejni zajíc, ta neuteče :-)) Já jsem letos práci na baráku bojkotoval, akorát jsem musel protrpět předělávku kuchyně, ale už to končí, netrvalo to ani měsíc :-(

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 13:44 ® Fugas reakce na …

hecht> ta moje musí rodit 45 minut! jinak to do Motola z PB nestihnu… My jsme se od té Cajsky ani potkat nemohli, na ryby poslední 2–3 roky skoro nechodím. Snad se to zlepší, už jsme se přestěhovali do nového a dám si teď trochu oraz i když práce tu je furt:-) .

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 v 10:42 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Hoj Snad to bude na Stedronine v pohode. Nechce se mi to nikam presouvat, ackoliv uz vim o lepsi lokalite…:) Nechci riskovat, ze by nekdo dorazil na Stedronin a tam nic. Nejspis to zase bude komorni… Uz se na vas tesim.

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 2:29 ® hecht reakce na …
hecht

Fugas> těším se na to shledání, tuším že jsem tě od té Cajsky před 3 roky nepotkal, ospreye skoro taky tak dlouho :-)) Zatím jsem neměl tu čest se do té kocábky posadit. Nejvíc se bojím toho, že zjistím, že se bez něj neobejdu. Takovej kaďák se neschová ve skříni jako tajně koupené pruty a kolovrátky.

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 2:25 ® hecht reakce na …
hecht

Fugas> hele pokuď nerodíte jako moje manželka za 40 minut i cestou, tak to snad stihneš se vrátit :-))

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 23:48 ® osprey reakce na …
osprey

mascha> Gratulace. Pěkně to tam projezdi, neutop se, včechno foť a doufám, že nám o tom něco napíšeš.:-))

A na ty ryby trošku přitlač – takových 85 cm by se vyjímalo víc:-D

Hezký zbytek pobytu.

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 23:42 ® mascha
mascha

ahoj vespolek, zdravim z Norska, úlovky zatím nijak velké (nej keler 65), ale parádka poježdění a zážitek. Nicméně se teším i na slezinu ve Štědroníně, zatím mi to na 80% vyjde :-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img18146.jpg
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 16:50 ® Shrek reakce na …
Shrek

fugas> klíííd, my taky asi 5 dní přenášeli. :-)

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 16:27 ® Fugas reakce na …

osprey> no jestli pojedu zrovna do porodnice, tak se budeme muset potkat jindy… Já už mám teď pohotovst, 11.9 je termín a všechny baby tvrděj, že to bude dřív… takže už se moc nevzdaluju od baráku, ale snad se tam ukážu:-) .

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 16:21 ® osprey reakce na …
osprey

Fugas> Nedorazit? To bys mi neudělal:-))

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:58 ® Fugas

osprey> já ani chytat nemusím (i když docela rád bych letos už konečně zahájil:-) ). Spíš se modlim abych vůbec dorazil..

Alívio: tak to seš v podstatě za vodou:->

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:34 ® Shrek reakce na …
Shrek

Fugas> v poho, mám pomocnej elektromotor z Lidlu :-D

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:25 ® Fugas reakce na …

Alivio> Hele, takovej kemp na Vorlíku neznám, ještě k tomu s letištěm:-O , to ti teda vůbec nezávidim to pádlování:-))

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:18 ® osprey reakce na …
osprey

Fugas> Ona je otázka, kolik bude lodí a kolik lidí. Pokud ten poměr nebude moc vyvážený, tak rybolov nebude hrát až takovou roli.

Já se hlavně těším, že uvidím nějaké známě včetně tebe. Moje povolání je dost osamělé.

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:06 ® Shrek
Shrek

Fugas> zkusim dopádlovat trochu po proudu, klidně i do Trhovek. Jen nevim, jak mi to bude dlouho trvat, začínám tady: http://www.mapy.cz/#…

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:06 ® Fugas reakce na …

osprey> já nevím jak to tam teď vypadá, nejezdím tam. Jen si pamatuju, že Otava byla vždycky v létě dost HUSTÁ:-) . Nechci do toho kecat, budu rád když se mi podaří na chvilku dorazit. U nás dole je možná voda lepší, ale všude hafo lídí, kempy… Štědronín je na ryby asi lepší lokalita.

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:30 ® osprey reakce na …
osprey

Fugas> Já myslím, že kdyby byly podmínky moc zlé a tys věděl o lepší lokalitě (přístup, parkování, čistá voda, nadějš na úlovek), že by se na tom ještě dalo zapracovat. Tohle není akce pro sto lidí, takže by to snad Honza dokázal i přesunout. Ale mluvit za něj nemůžu.

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:25 ® Fugas reakce na …

Alivio> jedeš na předváděčku? tam bych koupel taky nedoporučoval, na Štědroníně bude asi pěknej špenát… Leda že bys dopádloval někam dál po proudu, třeba v okolí Trhovek byla voda minulej víkend parádní!

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 13:15 ® vasekmaj reakce na …
vasekmaj

Alivio> tak se neutop :-D

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 11:01 ® Shrek
Shrek

Jděte do kšá s kajakama. Já budu nucen za 10 dní na něj usednout také a už teď z toho mám hrůzu. :-D

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 9:17 ® Fugas

dneska na novinkách: http://www.novinky.cz/…zraloka.html

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 ve 13:38 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Hojhoj Pres tyden budu s Coosou na Slapech, tak se kdyztak ozvete 606530777

reagovat
Středa 10. srpna 2011 ve 12:44 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Našel jsem dost zajímavého výrobce kajaků. Native Watercraft. Ty kajaky vypadají hodně luxusně http://nativewatercraft.com/…overview.cfm

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 ve 14:43 ® Fugas reakce na …

kayakfishing.cz> já bych teda ve 2 na kajaku chytat nechtěl, raději bych se na tom kolébal sám, člověk nikdy neví co ten druhej vyvede za pohyb:-) .

PS: musím si na předváděčku v září kajak opravdu rezervovat? Nevím teď na 100% jestli dorazím a nerad bych tu loď nějak blokoval..

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 ve 13:29 @ kayakfishing.cz reakce na …

No me naopak prijde ze Big Tuna by mohla byt dobrou volbou pro lidi co chtej chytat ve dvou, s rodinou apod.

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 ve 12:44 ® osprey reakce na …
osprey

kayakfishing.cz> Je dobře, že zachovali tu sedačku. Big Tuna mi na naše vody nepasuje, ta Cuda by mohla být zajímavá. Možná by se na ni líp narovnaly trollingový držák prutu a echolot. Z pohledu firmy je výroba takovéhoto modelu celkem logický krok.

Od pohledu těžko říct, jestli by mi to pasovalo, zatím jsem nehledal rozměry, váhu apod. Myslím, že se tvůrce trochu inspiroval konkurencí, ale nijak mu to nezazlívám.

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 ve 12:28 @ kayakfishing.cz
Nové rybářské kajaky pro sezónu 2012. Jackson kayak přišli s dvěma novými typy- Cuda- rychlejší štíhlejší verze Coosy- speciální vybavení pro muškařské pruty. Big Tuna- dvoumístná verze Coosy. Sledujte na videu

Co si o těchto kajacích myslíte?

reagovat