Vyhledávání
Kayakfishing
28.4.2011 | kayakfishing.cz | 226.141 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit
Ahoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku.
Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 21. června 2011 ve 12:42 ® mascha reakce na …
-
osprey> ahoj, kdyby náhodou tedy z akce na Orlíku bylo možný poslat nějakou fotku, tak budu moc rád. Článek už mám rozepsanej a v podstatě čeká jen na fotky, nebo aspoň jednu (já jich udělal bohužel asi jen pět a z toho je jasný, kolik jich asi bude použitelných
reagovatNěco jsem nakroutil na kameru, udělám ultra amatérský sestřih…
- Neděle 19. června 2011 v 19:05 ® kerob reakce na …
-
kayakfishing.cz> dobra zprava
reagovat - Sobota 18. června 2011 ve 12:27 @ kayakfishing.cz
-
Ahoj krátké shrnutí komunikace s CRS je zde http://kayakfishingcz.blogspot.com/…o-lov-z.html
reagovat - Pátek 17. června 2011 v 8:24 @ kayakfishing.cz
-
Dobra zprava pro vsechny- CRS se k legislative o chytani z plavidel vyjadrila pozitivne- ve zkratce: zadne upravy rozmeru a tvaru plavidel pro lov ryb se nechysta. Mozna se bude upravovat definice obytneho plavidla. Delsi clanek bude co nevidet.
reagovat - Pondělí 13. června 2011 ve 22:02 @ kayakfishing.cz
-
Jo a tady sem nasel skvely video z reky Ottawa v Kanade… skvela kombinace divoke vody a rybareni. Jeden z rybaru je byvaly sampion v akrobacii na divoke vode, druhy chlapik je pouze rybar… trochu ho vyskoli jedna perej
reagovathttp://www.youtube.com/…yakfishingcz?…
- Pondělí 13. června 2011 ve 20:22 @ kayakfishing.cz reakce na …
-
match-oun> Ahoj, takhle bych to neudelal… pokud to CRS bude chtit zarazit tak je to pro me hlavne osobni zklamani, hrozne me bavi takhle chytat. A to ze by me prodej zivil je docela nerealny, alespon to tak zatim vypada.
Clanek bude obsahovat pouze to co mi kdo rekne nebo napise. Prozatim se vyjadrili pozitivne, s tim ze ocenuji minimalizaci nebezpeci kradeze, coz je u pramic velkej problem. Vyjadrili nicmene obavu o bezpecnost plavidla… v tom souhlasim s ospreyem… kdyz ma rybar na sobe vestu a neni linej si dulezite veci privazat tak se mu nic nestane ani pri sjizdeni jezu apod… Az budu mit vsechna vyjadreni tak to sepisu.
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 17:52 ® osprey reakce na …
-
match-oun> Myslím, že máš pravdu. Ale někdy je hezké vidět, jak to úřední šiml formuloval
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 17:48 ® match-oun reakce na …
-
kayakfishing.cz> Nech mě hádat. V tom článku se dočteme o kladném vyjádření k rybolovu z kajaku. jinak by ses k tomu nevyjadřoval, leda bys chtěl potopit vlastní byznis. Já jen že nás trochu zbytečně napínáš, ale takovej už je marketing…
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 17:48 ® osprey reakce na …
-
kayakfishing.cz> To děláš záslužnou věc. Ono je potřeba mít v tom jasno.
Osobně jsem přesvědčen, že je kajak lepší i bezpečnější než lecjaké prohnilé necky, z nichž se smělo chytat už před lety, kdy byl kajak vysloveně zapovězen.
Jsem zvědav, jak se k tomu svaz postaví.
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 17:26 @ kayakfishing.cz
-
Ahoj vazeni. Jen vas chci upozornit, ze momentalne resim legislativu a vyhled do budoucna co se tyce lovu z kajaku. Clanek obsahujici oficialni vyjadreni CRS bude brzy k mani. Jinak lovu zdar
reagovat - Pátek 10. června 2011 ve 20:32 ® džigit reakce na …
-
jepice> já vím,proto mán nafukovací lodě a dodávku
reagovatJak říkám,zlenivěl jsem…
- Pátek 10. června 2011 v 19:31 ® osprey reakce na …
-
jepice> Ona z nádraží k vodě je to pak taky většinou pěkná štrapác, takže rybářský kajak si stejně majitel vozí na střeše auta.
reagovat - Pátek 10. června 2011 v 19:21 ® jepice-zruseno reakce na …
-
džigit> chlapí, nevím jak je na tom kajak, ale třeba s kánojí vás do vlaku už pár let nevemou. Až na pár vyjímek (historické posázavské soupravy nebo občasné loďovlaky z Budějc do Vyšáku) sou dráhy v tomdle směru uplně nepoužitelný. Takže kdo nemá nafukovací Pálavu nebo klasický kajak Barum, je celkem nahranej!
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 10:36 ® džigit reakce na …
-
osprey> to určitě i do vlaku,jen člověk postupně zlenivěl.A taky jsem prostorově zvýrazněl a to co dal Fugas nad Tebou,zase nedá MNĚ
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 8:55 ® Fugas
-
náhodou jsem narazil na tohle: http://www.slapadla.eu/…kajak-CK100/ nebude to stabilnější? I když to má celkem nevalnou šířku.
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 23:27 ® osprey reakce na …
-
džigit> Kajak se dá hodit na střechu auta a odvézt i za hranice regionu. Uměl bych si představit i moře na jihu Švédska apod.
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 23:03 ® match-oun
-
minatrix> jako vyzkoušet ho máš kde, to je jasná věc… edit, jen je třeba počítat s tím, že to fakt není loď primárně určená k rybaření. Ale dá se. S tím jsem si to nechal dovézt.
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 23:01 ® match-oun
-
Chtělo by to rozjet na trhu nějakej speciál pro kapraře „carp-yak“… Takové drobné těžítko, by se pomyslný jazýček vah naklonil tím správným směrem.
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 23:01 ® džigit
-
osprey> u nás to vyřešili zákazem všech plavidel
reagovat
Teda mimo Harty… - Středa 8. června 2011 ve 22:52 ® osprey reakce na …
-
minatrix> Tlak být může, ale je to bláznivina. Čemu to vadí? To by mohli chtít zakázat i boaty.
Existují i tlaky zakázat echolot a taky to zatím na většině vod ustál.
Navíc prodej čehokoli je dobrý pro ekonomiku. A firmy tím pádem budou na naší straně.
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 22:45 @ minatrix reakce na …
-
match-oun> víc hlav – víc ví
reagovattak sonduju sonduju. našel jsem nějaké videjko a to tvé Disco se mi teda líbí víc oproti tomu Tempu.
- Středa 8. června 2011 ve 22:44 @ minatrix reakce na …
-
osprey> jde o to , že mi dnes jeden známý (člen RS) říkal, že je tlak od lidí zakázat kajaky k vykonávání ryb. práva. zařadit je mezi šlapadla, surfy atd. Radil mi, že mám radši počkat ,až se to nějak vyřeší. Nerad bych měl angler verzi a pak s tím mohl jen soukromáky. Už jsem se ptal pár lidí,jestli o tom něco neví.
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 21:00 ® match-oun reakce na …
-
minatrix> Safra, ty kujóne, to je mi lišáckej tah! Že mě to nenapadlo dřív, moh sem něco ušetřit…
reagovat))
- Středa 8. června 2011 ve 20:37 ® osprey reakce na …
-
minatrix> Copak tě nepotěšilo? Pokud je to publikovatelné, povídej.
Pokud ne, tak holt nic. Někdy je lepší mlčet.
Já teď kajak neřeším. Zaplatil jsem, co jsem komu kde měl a nějaká kocábka prostě bude muset počkat.
reagovat - Středa 8. června 2011 v 19:00 @ minatrix reakce na …
-
osprey> Díky za názor… mám to stejné. Já bych radši něco širšího,pomalejšího,ale zas stabilnějšího. Nejspíš to bude něco typu Prowler,Tarpon,Coosa… Uvidíme kolik bude peněz a co mě nejvíce osloví. A ještě jsem se dnes něco dozvěděl ohledně kayaků,co mě vůbec nepotěšilo. Takže radši s nákupem ještě chvilku počkám…
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 2:52 ® osprey reakce na …
-
minatrix> Tak jsem to prohlédnul. Opticky se mi líbí jen K-Largo. Disco mi přijde úzký (>možná nebude moc stabilní) a má dost malou nosnost. Tempo mi přijde jako rychlá loď s nedostatkem vnitřního prostoru.
Ale všechno jsou to jen povrchní dojmy. Vůbec to nemusí být pravda.
reagovat - Středa 8. června 2011 v 0:56 ® osprey reakce na …
-
minatrix> Budu se muset dovzdělat. Až se mi to podaří, dám vědět. Zatím jsem ani nezaregistroval, že je tu někdo nový.
Reálně ale můžu říct, že dokud si do toho nesedneš, tak víš kulový. Já si na předváděčce zkusil Coosu a 12 ft Moken a jsou to naprosto jiné lodě. Posez, stabilita, možnost dosáhnout na různá místa lodě…
Do toho jsem přesvědčen, že kajak musí být kotvitelný a echolot je téměř povinná část výbavy. Fakt to chce nepospíchat a dorazit na nějakou předváděčku.
reagovat - Úterý 7. června 2011 ve 23:19 @ minatrix
-
osprey> nekoukal jsi na nabídku kayaků RTM (Rotomod) ? Nejmenovaný prodejce jich docela dost dotáhl… Co si myslíš o typech Disco , Tempo či K Largo . Mluvím o Angler verzích.
reagovat - Úterý 7. června 2011 ve 20:50 @ kayakfishing.cz
- Ahoj video je hotove, doufam ze se bude libit reagovat
- Úterý 31. května 2011 ve 13:06 @ kayakfishing.cz
-
Ahoj začal jsem tvořit blog s články o mých zkušenostech s chytáním z kajaku, rád budu publikovat i vaše články. Zatím se můžete inspirovat http://kayakfishingcz.blogspot.com/
další článek a video bude z malého rybníku… natočené máme zdolávání štiky a pár kaprů…těšte se
reagovat