Vyhledávání
Kayakfishing
28.4.2011 | kayakfishing.cz | 227.865 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit
Ahoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku.
Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 16. května 2012 v 11:44 ® kerob
-
osprey> je pravda, ze stoji vic, ale asi bych ty love navic obetoval (kdyby to slo), i kdyz jsem zvyklej se ohanet leccim i tim krumpacem
reagovat - Středa 16. května 2012 v 11:36 ® osprey reakce na …
-
kerob> Jenže ty nejsi vesnický buran zvyklý ohánět se krumpáčem a lopatou. Mě nebolí ruce, ale záda od klávesnice. Klidně bych mohl mít tu tyč i dřevěnou
Navíc Panenka bude za jiný peníze. Já ten kajak kupoval tak trochu ve stresu, že za rok na něj už vůbec mít nebudu. Duralové pádlo se tam sice vloudilo nějak omylem (poslali mi tu 260 v duralu místo uhlíkového), ale když jsem si s ním zajezdil, řekl jsem si, že mi bude stačit. Až jednou nebudu roupama vědět, co si koupit, třeba zainvestuju do lepšího.
reagovat - Středa 16. května 2012 v 11:27 ® kerob reakce na …
-
osprey> Co jsem mel od Honzy pujceny ruzny padla, tak dneska vim, ze bych si priplatil za to karbonovy od Panenky (mimochodem 1. cena na tech zavodech, co Honza porada) s nastavitelnym uhlem listu… nestudi tolik a jede to s tim lip.
reagovat - Středa 16. května 2012 v 11:23 ® osprey reakce na …
-
hecht> Širší. Jsem pomalej, ale když už zaberu, rád bych měl čím. Jezdil jsem s tím zatím jen jednou v lednu a odpovídá to mým představám.
A i kdyby to byly zcela zcestné představy, jsou to moje představy a já se s nimi na té lodi srovnám.
reagovat - Středa 16. května 2012 v 0:11 ® hecht reakce na …
-
kayakfishing.cz> díkes, ještě si musím vyřešit délku + tu šířku listu. Kocábku jsem vyřešil přes Víta B., bylo mi jí líto nechat ji tam tak opuštěnou a k tomu u konkurence
reagovat - Středa 16. května 2012 v 0:08 ® hecht reakce na …
-
osprey> máš ten užší typ SEA, nebo širší list typ ASSYMETRIC ?
reagovat - Středa 16. května 2012 v 0:03 ® Tino
-
jo, kdyby jel někdo na Štěchovice tento víkend, tak s sebou beru tunu (prostě spousty) gum z vlacej.cz
reagovat - Úterý 15. května 2012 ve 23:59 ® Tino reakce na …
-
osprey> jasně, na slapech cca 20m
reagovat - Úterý 15. května 2012 v 17:19 ® kayakfishing.cz reakce na …
-
cus mel si 250ku TNP Sea carbon, uhel nejspis 60 stupnu, na pravou ruku.
reagovat - Úterý 15. května 2012 ve 12:23 ® osprey reakce na …
-
hecht> Uřízni si v lese bidlo a můžeš to píchat jako gondoliér
Jinak délka toho pádla byla 250 cm. Já si nakonec koupil dokonce 260 cm. Normální kajakář by to bral jako šílenost, ale v Coose se sedí vysoko a mě to pádlo vyhovuje.
Mám dural, váha mi nevadí, jen si to budu muset trochu víc omotat, aby to tolik nestudilo.
reagovat - Úterý 15. května 2012 v 0:07 ® hecht reakce na …
-
kayakfishing.cz> čau, prosím vzpomeneš si na parametry toho karbonového pádla, kterým jsem se oháněl loni na Štědroníně. Bylo dlouhé, potřeboval bych něco takového, ale délku a úhel listů neznám. http://www.chytej.cz/…img18281.jpg
reagovat - Středa 2. května 2012 v 18:14 ® kayakfishing.cz
-
Ahoj Tak vážení. Historicky první závod v lovu ryb z kajaku se odehraje 13–15.7. Na Slapech- Živohošti. Více informací na http://kayakfishingcz.blogspot.com/…vi-cr-v.html
Prosím dejte vědět kamarádům a na dalších rybářských stránkách a hlašte se v hojném počtu. Bude legrace a pěkné ceny. Těším se na super víkend se super lidma. Honza
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 14:22 ® MIG-35 reakce na …
-
Tino> Ale joo vim, že se maj i jiní!
reagovatA i tak jich moc neni! Ve španělsku se nedá pít ni voda z kohoutku…
- Sobota 14. dubna 2012 v 10:28 ® Tino reakce na …
-
MIG-35> ve švédsku? Na Slovensku?
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 2:08 ® MIG-35 reakce na …
-
osprey> Těžko srovnávat naše „potůčky“ s pořádnejma a člevěkem nesprzněnejma řekama…
reagovatAle i tak si troufam tvrdit, že ve zmenšenym máme bejt na co pyšný!!
A na šumavě nemam problém pít z potoka. Kde si tenhle luxus ještě můžou dovolit???
- Pátek 13. dubna 2012 ve 23:28 ® osprey reakce na …
-
kayakfishing.cz> Taková voda tady není. Navíc u nás je vodáků jako hnoje a tenhle styl sjíždění pěkně devastuje vodní rostlinstvo.
Kdybych o takovéhle vodě věděl, kajak na ní nevezmu.
reagovat - Pátek 13. dubna 2012 ve 20:39 ® MIG-35 reakce na …
-
kayakfishing.cz> Tak já sem jižan a znam převážně jih. A skoro každej horní tok by se dal na lodi určo akorád nwm jak je to s rybama.
reagovat - Pátek 13. dubna 2012 v 19:46 ® kayakfishing.cz
-
Premejslel sem o hornich tocich rek. Sjet si nejakej prima usek, chytat zabrodenej a premistovat se na kajaku.
reagovat - Pátek 13. dubna 2012 v 18:15 ® MIG-35 reakce na …
-
kayakfishing.cz> No jedině Křemelná, ale tam by tě asi hnali…
reagovat - Pátek 13. dubna 2012 v 17:46 ® kayakfishing.cz
- Narazil sem na paradni video od Dre Gregoryho. Neznate nekdo podobnej revir v CR? reagovat
- Pondělí 9. dubna 2012 ve 23:30 ® hecht reakce na …
-
kayakfishing.cz> do června jsem v pr, teda tam, co končí záda. No ale pak už bych se rád ukázal, ve vlastním, či v půjčeném
reagovatTaky jeden z aspektů je ten, že na Orlík máme povolenku všichni, Slapy letos nezkousnu, mám jen krajskou…
- Pondělí 9. dubna 2012 ve 23:27 ® hecht reakce na …
-
Alivio> ha co to bude, až to bude ?
reagovat - Pondělí 9. dubna 2012 ve 12:20 ® kayakfishing.cz
-
Ahoj Na Orlice bude testovacka, asi nekdy v lete. Bude to promo akce pro pujcovnu ktera tam vznika. Podobnejch akci bude vic, i na Morave. Takze sledujte Facebook a blog. Jinak sem pro kazdou spatnost, jestli jedete nekam na ryby tak mi dejte vedet a uvidime.
No a na Orliku a Slapech pravdepodobne budu vetsinu leta, pekne narvu Cudu vecma a lahvacema a budu si bozovat.
reagovat - Neděle 8. dubna 2012 ve 22:06 ® Shrek
-
těším se jak malej kluk – koncem května mi přijede kajak do ČR, už se těším, až budu brázdit vody Jesenice
reagovat - Neděle 8. dubna 2012 v 16:00 ® osprey reakce na …
-
kayakfishing.cz> Tož se mnó na těch Štěchovicách nepočíté. Já bodo daleko na severo.
Ale až bodó nějaké te kajakové špumprnágle na Orlíko, tak se tam naisto vylópnu.
reagovat - Neděle 8. dubna 2012 ve 14:40 ® MIG-35 reakce na …
-
kayakfishing.cz> Zdartec Jendo!! Budeš dělat nějakou kayakorybačku na Orlíce??
reagovatBo kdybys chtěl zajet na chytačku tak se ozvy!!
- Neděle 8. dubna 2012 ve 14:22 ® kayakfishing.cz
-
Cau, prijedte na testovacku na Stechovice, 19.5.2012 od 7 ráno. http://kayakfishingcz.blogspot.com/…rehrade.html
reagovat - Středa 4. dubna 2012 v 18:04 ® kayakfishing.cz
-
Ahoj vazeni a mili Tento rok organizuji zavody v kayakfishingu. Misto, cas a konkretni propozice jeste pockaji. Nicmene vam sem davam nacrt pravidel, uvitam reakce. Na zavode bude k pujceni spousta lodi, takze prijet muze kazdy.
Disciplíny závodu:
1.nej ryba dne: každý závodník má s sebou fotoaparát a míru (plastový metr), kterou dostane při registraci. Ulovené ryby si každý vždy vyfotí s oficiální mírou pro závod, po závodě proběhne promítání fotek a hlasováním účastníků se vybere nej ryba dne. Každý závodník musí hlasovat pro první druhé a třetí místo. Dané fotografie poté obdrží 3, 2 nebo respektivě 1 bod.
PRAVIDLA LOVU: Povolené rybolovné techniky: přívlač, hlubinná přívlač a muška. Povoleny pouze umělé nástrahy. Zákaz používání echolotů. Minimální vzdálenost od kajaků ostatních závodníků- 20m. Zákaz nahazování nástrahy kamkoliv do vzdálenosti 20 m od kajaku jiného závodníka. Nutný vzájemný respekt mezi závodníky, všechny prohřešky si může poškozený vyfotit/nafilmovat a večer se o incidentu rozhodne. Nástrahy s více háčky musí být opatřeny lankem.
Do oficiálního času ukončení lovu musí závodník dorazit na dohodnuté místo. Jinak následuje penalizace.
Jinak vše dle rybářského řádu.
2.sprint: závod na čas na danou vzdálenost. Zákaz používání šlapacích pohonů.
3.funslalom: slalom kolem bójek. Rybář plní dané úkoly (např. otočit kajak dokola ve stoje; nához ze stoje na cíl apod.)
Discipliny jsou bodovane. Poradi se sestavuje z celkoveho vysledku ve vsech disciplinach. Predbezne datum- 23–24.cervna Slapy- Zivohost, stanovani a ubytko v chatkach na miste.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 13:57 ® kayakfishing.cz
-
http://www.facebook.com/…785124777756 nejake fotky a povidani pro ty z vas co ovladaji anglictinu
reagovat - Úterý 14. února 2012 v 0:07 ® hecht
- Po pravdě řečeno, za takovýhle zážitek bych prodal vlastního bratra. Teda musím přiznat že jsem jedináček. Co říkáte té vychytávce na uchycení pádla ? reagovat