Chytej.cz

Jaký proutek na lehkou přívlač necteno

25.4.2011 | Bulb | 9.630 zobrazení | 52 odpovědí

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, jaký byste mi doporučili prut na lehkou přívlač. Odhozová zátěž do 15g, délka 2.40m do 1900 kč.

Děkuji a přeji úspěšný začátek nadcházející sezóny!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 27. dubna 2011 v 1:28 ® osprey reakce na …
osprey

mvincik> Klidně tu 240 cm vem, mají ji mnozí a líbí se jim. I ryby to chytá.

reagovat
Středa 27. dubna 2011 v 1:08 ® mvincik reakce na …
mvincik

osprey> Díky, to je právě to. Já hledám něco mezi, na smáky třebas na lodku a zároveň něco na pstruhovku, páč finance jsou dost mizivé a do dvou prutů rozhodně nejdu. Ta 2,40 m by na P vodu stačila, ale zase na smákování bych radši delší, aby byl univerzálnější.

reagovat
Středa 27. dubna 2011 v 0:46 ® osprey reakce na …
osprey

mvincik> Kvality ano, o vlastnostech by se dalo diskutovat. Je daleko tužší a má trochu jinou akci.

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 21:54 ® jižan reakce na …

řekl bych, že určitě

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 v 19:25 ® mvincik
mvincik

Bude Destinka v 2,70 m stejné kvality a vlastností jako ta 2,40m??

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 v 19:14 ® osprey reakce na …
osprey

Stroft> Dones jeden a uvidíme. Já ten svůj nedám, nesehnal bych náhradu. :-)

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 v 19:10 ® Stroft reakce na …
Stroft

osprey> Není možná, Penna nezlomí ani C.Noris:-)

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 v 17:49 ® osprey reakce na …
osprey

Stroft> Až mi začnou odcházet jako tobě, začnu o nich mluvit stejně. Zatím lámu pruty jen vlastní blbostí a bez ohledu na značku.

A protože na blbost není léku, zlomil jsem už Berkleye i Shimano a viděl zlomit Sportexe i Daiwu. K tomu slyšel o Pennu. Nemá smysl to řešit, zvláště ne u prutu pro lehkou vláčku.

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 v 17:28 ® Stroft reakce na …
Stroft

osprey> Ale jo, jak píšeš-celkem se jim Destinka povedla.Taky jako jediná, zůstala v mé výbavě. Ale ostatní Draci jsou po smrti. Ale o tom už bylo napsáno dosti.:-)

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 14:13 ® skwor
skwor

Poslední dobou chytám lehkou vláčku s Team Dragon 2,4m 3–14g. Dal jsem mu přednost před Destiny, protože mi víc sedí tvar rukojeti u TD. Cenově vyjdou na stejno.

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 12:41 ® kingkubik reakce na …

Stroft> jj mas recht sice jak tak brouzdas po netu a koukas na nektery ty kousky jako sportexy a daiwicky tak by jeden zabrecel ale dyt o tom to neni:)drive jako malej kluk jsem pytlatil s kusem laminatu na ktery jsem pridelal ocka z ohnuteho dratu a jak jsem byl happy:)

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 12:41 ® osprey reakce na …
osprey

Stroft> Zrovna ta Destiny se Drakům povedla.

Ale prutů je mraky a vybere si každý. Sám jsi napsal a velice dobře, že člověk chytá s tím co má. Z „tvých“ oblíbených Skeletorů by se mi velice líbily ty v délce 240 cm. Oba. Pak ten 305/12. Ale mám už jiné klacky.

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 12:35 ® Stroft
Stroft

kingkubik> To děláš dobře, nevymyšlíš a chytáš na to co máš. A tak je to správné, tak to má být:-)

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 12:25 ® kingkubik reakce na …

Stroft> klidne mi jej posli ja ho rad osvobodim a zamesnam jej s bratrem na plno.zbavis se nevkusneho kyce a jeste si udelas misto v garazi:)ja asi delam neco spatne?stale nemam penize na to aby mi nejaky ptoutek lezel jen tak nekde v temnem koutku:)

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 12:11 ® Stroft reakce na …
Stroft

kingkubik> Taky mám, kupoval jsem ji na loď. Nyní leží v garáži již několik let a čeká,zda ji někdo neosvobodí. Ovšem můj názor na pruty a navijáky fa.Dragon jsou všeobecně známy, tak to neber vážně:-)

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 v 11:25 ® kingkubik

mam tu destinku 240 2–14g a pouzivam ji jak na reku tak na sojaky a musim rici ze super proutek takze vrele doporucuji.utahnul jsem na ni stiku 89 na soukromaku takze myslim ze ten proutek ma docela velke rezervy

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 ve 23:01 ® osprey reakce na …
osprey

Stroft> S tím souhlasím. Každý z těch prutů, co jsme doporučili, je jiný a má jiné využití. Nakonec ale hodně záleží na majiteli.

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 ve 22:50 ® Stroft reakce na …
Stroft

osprey> ups, délka mi unikla. Každopádně 240, je tak na pstruhovku nebo loď.

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 ve 22:44 ® osprey reakce na …
osprey

Stroft> Ani slovo proti Skeletoru, ale jsi 65 cm přes požadovanou délku:-)

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 ve 20:01 ® PetrC

Lehká přívlač?
Ale chápu to, život není peříčko a je někdy secsakramentsky těžký…
A navíc čas jsou peníze, že?

Ale jóóó, každý má přece svou pravdu.

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 v 17:27 ® Stroft
Stroft

Já bych 300,– kč doplatil.

http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…-g-2058.html

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 ve 12:26 ® osprey
osprey

Dragon Destiny 240 cm / 2–14 g a je za cca 2000 Kč. Doprodávají se poslední kusy. Možná je to blbá reklama na Dragon, ale já za ty peníze o lepším nevím.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1