Vyhledávání
Jaký proutek na lehkou přívlač
25.4.2011 | Bulb | 9.630 zobrazení | 52 odpovědí
Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, jaký byste mi doporučili prut na lehkou přívlač. Odhozová zátěž do 15g, délka 2.40m do 1900 kč.
Děkuji a přeji úspěšný začátek nadcházející sezóny!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 27. dubna 2011 v 1:28 ® osprey reakce na …
-
mvincik> Klidně tu 240 cm vem, mají ji mnozí a líbí se jim. I ryby to chytá.
reagovat - Středa 27. dubna 2011 v 1:08 ® mvincik reakce na …
-
osprey> Díky, to je právě to. Já hledám něco mezi, na smáky třebas na lodku a zároveň něco na pstruhovku, páč finance jsou dost mizivé a do dvou prutů rozhodně nejdu. Ta 2,40 m by na P vodu stačila, ale zase na smákování bych radši delší, aby byl univerzálnější.
reagovat - Středa 27. dubna 2011 v 0:46 ® osprey reakce na …
-
mvincik> Kvality ano, o vlastnostech by se dalo diskutovat. Je daleko tužší a má trochu jinou akci.
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 21:54 ® jižan reakce na …
-
řekl bych, že určitě
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 v 19:25 ® mvincik
-
Bude Destinka v 2,70 m stejné kvality a vlastností jako ta 2,40m??
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 v 19:14 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Dones jeden a uvidíme. Já ten svůj nedám, nesehnal bych náhradu.
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 v 19:10 ® Stroft reakce na …
-
osprey> Není možná, Penna nezlomí ani C.Noris
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 v 17:49 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Až mi začnou odcházet jako tobě, začnu o nich mluvit stejně. Zatím lámu pruty jen vlastní blbostí a bez ohledu na značku.
A protože na blbost není léku, zlomil jsem už Berkleye i Shimano a viděl zlomit Sportexe i Daiwu. K tomu slyšel o Pennu. Nemá smysl to řešit, zvláště ne u prutu pro lehkou vláčku.
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 v 17:28 ® Stroft reakce na …
-
osprey> Ale jo, jak píšeš-celkem se jim Destinka povedla.Taky jako jediná, zůstala v mé výbavě. Ale ostatní Draci jsou po smrti. Ale o tom už bylo napsáno dosti.
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 14:13 ® skwor
-
Poslední dobou chytám lehkou vláčku s Team Dragon 2,4m 3–14g. Dal jsem mu přednost před Destiny, protože mi víc sedí tvar rukojeti u TD. Cenově vyjdou na stejno.
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 12:41 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft> jj mas recht sice jak tak brouzdas po netu a koukas na nektery ty kousky jako sportexy a daiwicky tak by jeden zabrecel ale dyt o tom to neni:)drive jako malej kluk jsem pytlatil s kusem laminatu na ktery jsem pridelal ocka z ohnuteho dratu a jak jsem byl happy:)
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 12:41 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Zrovna ta Destiny se Drakům povedla.
Ale prutů je mraky a vybere si každý. Sám jsi napsal a velice dobře, že člověk chytá s tím co má. Z „tvých“ oblíbených Skeletorů by se mi velice líbily ty v délce 240 cm. Oba. Pak ten 305/12. Ale mám už jiné klacky.
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 12:35 ® Stroft
-
kingkubik> To děláš dobře, nevymyšlíš a chytáš na to co máš. A tak je to správné, tak to má být
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 12:25 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft> klidne mi jej posli ja ho rad osvobodim a zamesnam jej s bratrem na plno.zbavis se nevkusneho kyce a jeste si udelas misto v garazi:)ja asi delam neco spatne?stale nemam penize na to aby mi nejaky ptoutek lezel jen tak nekde v temnem koutku:)
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 12:11 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Taky mám, kupoval jsem ji na loď. Nyní leží v garáži již několik let a čeká,zda ji někdo neosvobodí. Ovšem můj názor na pruty a navijáky fa.Dragon jsou všeobecně známy, tak to neber vážně
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 v 11:25 ® kingkubik
-
mam tu destinku 240 2–14g a pouzivam ji jak na reku tak na sojaky a musim rici ze super proutek takze vrele doporucuji.utahnul jsem na ni stiku 89 na soukromaku takze myslim ze ten proutek ma docela velke rezervy
reagovat - Pondělí 25. dubna 2011 ve 23:01 ® osprey reakce na …
-
Stroft> S tím souhlasím. Každý z těch prutů, co jsme doporučili, je jiný a má jiné využití. Nakonec ale hodně záleží na majiteli.
reagovat - Pondělí 25. dubna 2011 ve 22:50 ® Stroft reakce na …
-
osprey> ups, délka mi unikla. Každopádně 240, je tak na pstruhovku nebo loď.
reagovat - Pondělí 25. dubna 2011 ve 22:44 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Ani slovo proti Skeletoru, ale jsi 65 cm přes požadovanou délku
reagovat - Pondělí 25. dubna 2011 ve 20:01 ® PetrC
-
Lehká přívlač?
Ale chápu to, život není peříčko a je někdy secsakramentsky těžký…
A navíc čas jsou peníze, že?Ale jóóó, každý má přece svou pravdu.
reagovat - Pondělí 25. dubna 2011 v 17:27 ® Stroft
-
Já bych 300,– kč doplatil.
http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…-g-2058.html
reagovat - Pondělí 25. dubna 2011 ve 12:26 ® osprey
-
Dragon Destiny 240 cm / 2–14 g a je za cca 2000 Kč. Doprodávají se poslední kusy. Možná je to blbá reklama na Dragon, ale já za ty peníze o lepším nevím.
reagovat