Chytej.cz

Znáte někdo vojenský rybník Olšina v jižních čechách? necteno

24.4.2011 | vaisman1 | 8.260 zobrazení | 6 odpovědí

Mám tam jet na víkend s přítelkyní,a je tam možnost přímo v ubytovacím zařízení koupit povolenku. Tak bych se chtěl optat jestli už tam někdo byl. A podělil se mnou o své zkušenosti s obsádkou ryb cenou povolenky atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 20. července 2011 v 9:31 @ regulátor 36987

No, zatím tam nejlíp fungoval ruční granát útočný.

reagovat
Úterý 19. července 2011 ve 13:20 ® firee

tragedie lovit na tomhle rybníku.Vyhozený peníze.Užij si radši přitelkyně na ryby se vykašli ,uděláš líp ..

reagovat
Úterý 19. července 2011 v 11:51 @ Pavel S. reakce na …

O uplynulém víkendu jsem byl chytat na Olšině a popravdě – bída. Za celý víkend (rána a večery) ve dvou lidech nachytáni jen 4 kapři, což je s ohledem na chovný rybník, kde není zrovna levná povolenka dost málo. Zkusili jsme všechny možné nástrahy, bralo to nakonec jenom na rohlík. Připadá mi, že tam ryby překrmujou (náhodou nebo záměrně…). Na více než polovině vyhrazených místech se navíc nedá vůbech chytat, protože tam najíždí stohlavá hejna kachen, takže človek je jenom odhání, odhání, odhání…prostě děs. Olšinu nedoporučuju !!!

reagovat
Úterý 17. května 2011 v 9:26 @ VLS reakce na …

Ať zvolíte „malou“ nebo „velkou“ Olšinu určitě si to užijete! Pověřenku k rybolovu si můžete zakoupit přímo na recepci rekreačního zařízení. Na následující adrese si můžete přečíst pár informací o našem revíru. http://www.chytej.cz/…mala-olsina/

reagovat
Pátek 6. května 2011 v 15:56 ® vaisman1
vaisman1

Tak to je fajn,už ted se moc těším.asi zvolím ten větší,lov na mušku nepreferuji.Spíše přívlač a kaprařinu a plavačku.

reagovat
Pátek 6. května 2011 v 9:24 @ VLS

Dobrý den, rybník Olšina leží na hranicích vojenského újezdu Boletice. Je zde možnost chytat na dvou rybnících – na „malé“ a „velké“ Olšině. Rybolov na malé Olšině je zaměřen na pstruha duhového (povolenka 500 Kč), zatímco „velká“ Olšina je zaměřena na rybolov kaprovitých ryb, dále se zde může chytat lín, úhoř (povolenka na 2 dny též 500 Kč). Oba rybníky jsou velmi kvalitně zarybněny. V případě zájmu o další informace mě můžete kontaktovat (petra.cunatova@vls.cz).

reagovat