Chytej.cz

Potkani necteno

22.4.2011 | lacika3000 | 12.312 zobrazení | 38 odpovědí

Zdravím, zaujímalo by ma či nejako riešite problém s potkanmi a inou háveďou pri nočnom love, lebo mne osobne ich prítomnosť vadí a neviem ako to riešiť, a či sa to vôbec nejako riešiť dá…dik :D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 27. dubna 2011 ve 23:44 ® lacika3000 reakce na …
lacika3000

macek2> no hej lenže to ej malý rybník kde často chodím, a tam su „cigoši“ , čistotný chatári a rybári ktorý majú na háku všetok bordel okolo…takže zavesenie tašky na strom alebo tak asi nepomôže......ale ten nápad s tým že o niečo dalej rozsypať niečo na žranie, tak to sa mi páči… Dik :-)

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 ve 21:10 ® kamos007
kamos007

Mi chodí vždycky na šrot a na kukuřici, ale kameny to jistí :-)

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 v 17:58 ® macek2
macek2

lacika3000-potkan jde tam kde je něco k snědku,když si batoh s jídlem necháš přes noc u lehátka nemůžeš se divit že tě v noci otravují,já to řeším tak že tašku s jídlem pověsím třeba na větev nebo ho dám do auta pokut ho mám u sebe,dále pak obětuji dva krajíce chleba které rozdrolím dostatečně daleko od lovného místa k tomu přidám pár hrstí kukuřice kterou mám na ryby,tím je zaměstnám na celou noc,sice je nedobrovolně krmím ale mám od nich do určité míry klid.

reagovat
Sobota 23. dubna 2011 ve 13:30 ® Fryw
Fryw

A co nějaký ultrazvukový odpuzovač škůdců? Podle toho, co jsem zatím našel na netu, tak ultrazvuk vadí, nebo spíš vnímají jenom některé druhy ryb.

reagovat
Sobota 23. dubna 2011 ve 12:54 ® osprey
osprey

U nás se potkan vyskytuje i volně v přírodě daleko od měst, kde se jedná o plaché zvíře, která se maximálně tak mihne kolem. Vidím ho párkrát do roka.

Někde v okolí měst to může být problém. Ale tam si musíš uvědomit, že ty jsi na jejich území. Oni tě tam s jistou dávkou nechuti trpí, protože ani nic jiného nemůžou. Maximálně si vedle sebe můžeš narovnat hromádku kamení a házet ho po nich anebo si pořídit nějaké menší ostré psisko.

reagovat
Sobota 23. dubna 2011 v 10:32 ® Fryw
Fryw

Klidně bych svoji fobii vyměnil za fobii z potkanů, to by mě aspoň tak v rybolovu neomezovalo :-D

reagovat
Sobota 23. dubna 2011 v 0:34 ® rgb23
rgb23

mno, víc mě trápí komáři a klíšťata a na ně se dá koupit repelent, eventuálně se nechat naočkovat:-) Občas u vody potkám lišku, tchoře, ondatru, vysokou či různé hlodavce, ale beru to spíš jako příjemné a zajímavé zpestření. Tyhle fóbie se dají řešit snadno… vyhni se podnětům… přestaň chodit v noci na ryby, nebo choď tam kde ta havěť není:-)

reagovat
Sobota 23. dubna 2011 v 0:08 ® Fryw
Fryw

No, mělo by stačit se občas pohnout (nebo nechytat ve stoce) :-) Zatím cokoliv co jsem potkal u vody bylo hodně plaché a když jsem to chtěl vidět, nesměl jsem se ani hnout…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1