Vyhledávání
nástražní rybky
17.4.2011 | candatek | 5.814 zobrazení | 13 odpovědí
dobrý den chtěl bych se zeptat jake nástražní rybky na sumčařinu jsou vámi nejůspěšněji vyzkoušeny a jak rybku napíchávate na háčky jaké rybky volíte vy? děkuji za všechny odpovědi.Se sumčařinou začínam tak bych se chtěl na sezonu připravit je přece za dveřmi.. :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 9. září 2012 v 18:19 ® tony.bobo
-
sice s křížkem po funuse ale každý preferuje nástražku jinou.Žádná nástražka není 100%-tní.Já preferuju perlíny a plotice na nic jiného sem záběr zatím neměl.Co se týče háčků dávám jen 2 na návazec 1 jednohák 6/0 a 1 trojhák 3/0 nebo 4/0.Jednohák do hřbetu a trojhák přes sichrlajsku do břišní ploutve.
reagovat - Sobota 8. září 2012 ve 13:25 ® pepanek reakce na …
-
Fryw> Máš pravdu,nějak mi to uniklo. Já bych jej stejně nedal,ani lína.
reagovat - Sobota 8. září 2012 v 11:42 ® Fryw reakce na …
-
pepanek> jo (MRS) – „Za nástrahu nesmí být používány ryby chráněné podle zákona o ochraně přírody, ryby lososovité, úhoř říční a ty druhy, které v době, kdy mají být použity za nástrahu, jsou hájeny.“
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 22:58 ® pepanek reakce na …
-
candatek18> Pokud dá úhoře 60 cm,tak co porušuje??Máš to někde napsané?
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 20:44 ® fila reakce na …
-
candatek18> úhoře používají v zahraničí,tam je to povoleno.
reagovatNejčastěji cejn a potom..lín,tloušť,kapr,okoun..velikost 30–50cm.Nástražáky většinou chytám až na místě lovu.
- Čtvrtek 6. září 2012 v 16:04 ® candatek18 reakce na …
-
Úhoře nesmíš použít tím porušuješ rybářský řád !
reagovat - Středa 5. září 2012 ve 20:13 @ Hammer reakce na …
-
…lazlo…> Vidíš, ani 42 let ti netačilo, aby jsi viděl všechno. A toto znáš? http://magazin.atlas.sk/…/800091.html
reagovat - Středa 5. září 2012 ve 20:10 @ Hammer reakce na …
-
1Mara> Můj známý specializující se cca 30 let na sumce, také chytá na líny kuchyňské velikosti. Také úhoře používá. Při nejhorším volí kapra.
reagovat - Sobota 1. září 2012 v 17:36 ® pepanek reakce na …
-
…lazlo…> Tak napiš nějakou jinou somarinu,třeba,jak se loví na medvedika
reagovat - Sobota 1. září 2012 ve 14:57 @ ...lazlo... reakce na …
-
…taku somarinu počas mojej 42 ročnej rybárskej karriére som ani nepočul,ani nevidel…ako ani lovit sumca na zafixovanu bojku…
reagovat - Čtvrtek 14. července 2011 v 16:34 ® 1Mara reakce na …
-
béčko> Kdybys byl áčko tak bys nikdy lína na slizouna nenapích.
reagovat - Čtvrtek 14. července 2011 v 11:01 ® béčko
-
dobrý den já používám nejčastěji karasy kolem 30cm nebo líny na udici chytám na 1jednohák 2 trojháky jednohák napichnu rybce přes tlamku jeden trojhák za hřbetní ploutev a druhý trojhák za řitní ploutev a ještě si stříhám ze starých duší z kola centimetrové čtverečky a ty dávám za propíchnuté háčky přes rybku aby byla menší pravděpodobnost vyháknutí Petrův zdar at se daří
reagovat - Neděle 17. dubna 2011 v 19:08 ® Robur
-
http://www.chytej.cz/…e/sumcarina/
reagovat