Chytej.cz

Jaké je nejlepší koření na cejny? necteno

17.4.2011 | Kantik | 17.861 zobrazení | 41 odpovědí

jak již z názvu vypovídá, budeme se bavit o cejnech, přesněji o tom, jaké koření jim nejvíce chutná a je vhodné do vnadicích smesí.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 24. dubna 2011 ve 13:21 ® 1Mara
1Mara

Dobré koření je od Avokáda , je to zatím u mě top koření :-) Ale jinak je chytám na Trapera , a dávám tam též perníkové koření od avokáda s kokosem , docela to futrujou :-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img17410.jpg
Sobota 23. dubna 2011 ve 20:32 ® Jirkasss

Ma´m zkušenost z lovem cejnu s přidáním skořice.

reagovat
Pátek 22. dubna 2011 v 0:39 ® superweb
superweb

Na „cejnovych vodach“ staci cokoliv – na hacek kukurice, cerv, zizala,..krmit staci tim samym se srotem. Nejak jsem nikdy nemel problem nalakat cejny, spis se jich zbavit pri snaze o cileny lov jinych ryb.

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 v 15:24 ® gajdus
gajdus

lidi nevim jak vy ale u nas chodim na cejny z medovkama stredni velikosti a jako vnadici smes pouzivam srot a do toho mamixuju anyz a neni problem chytat na jednom miste jak cejny tak liny a jine vetsi bile ryby a kapr se taktez ukaze

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 21:26 ® Jeff
Jeff

Já jednou koupil vnadící směs „meruňka“, stím že by mohli jít amuři a chytal jsem jen cejny a to jsem je na tom revíru nikdy nechytl :-) A vždycky mi funguje vanilka, jahoda a plotičkové směsy.

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 13:18 ® Tino
Tino

Fryw> ano, to je na ně nejlepší… trochu soli aby po tom byla žízeň a chytneš napivo i nějakou tu opici :-D

Co jsem kupoval vnadící směs, tam mám pocit, že byla cítit skořicí a nějakým dalším sladkým kořením. Jinak docela šli na medovky.

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 13:05 ® Fryw
Fryw

Cejna nejlíp načesnekovat a šup s ním do udírny. Co se týče chytání cejnů, nikdy jsem neměl potřebu nějak prohazovat vodu a stejně šli. Když už tak stačí trošku namočené strouhanky.

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 v 11:09 ® Robur
Robur

cejn je lahodný v kombinaci s petrželkou

co má rád cejn netuším, spíš by mohly bodat dipy z žížal či patentek.

U nás cejni žerou furt, ale zrcátka a na velké jsem líný jezdit.

reagovat
Neděle 17. dubna 2011 ve 23:48 ® pepanek

a obalit v hladké s paprikou!!

reagovat
Neděle 17. dubna 2011 ve 20:39 ® džigit reakce na …

pepos.93> lehce bych přidal česnek a kmín

reagovat
Neděle 17. dubna 2011 ve 20:36 ® 

Já bych to moc nehrotil? trochu másla, rozehřát pánev, pepř sul paprika, citron ?

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1