Chytej.cz

Smazaní fora necteno

13.4.2011 | vaisman1 | 2.977 zobrazení | 14 odpovědí

Smazaní fora ......,duvod? Zajímalo co sem udělal špatně.Jeví se to jako dobrá nastraha na okouny a pstruhy.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 19. dubna 2011 v 8:26 ® Rex2 reakce na …
Rex2

osprey> jsem za to hrozně rád, že jste tu tolerantní. Tohle už na těch zmíněných stránkách neexistuje. 8-(

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 ve 2:17 ® osprey reakce na …
osprey

Rex2> My tu zmínku překousneme – pokud jak píšeš, je to k věci. Snažíme se být rozumní, dokud to jen trochu jde. Však jsi jich tu (těch zmínek) mohl poslední dobou pár vidět.

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 22:38 ® Rex2
Rex2

Pán asi zapomněl, že tento server má určitá pravidla a že to tu i některé živý:-) , ale sám mám občas strach napsat zmínku o mrku, když je to k věci :-D

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 21:44 ® osprey reakce na …
osprey

Fryw> Není to proti pravidlům – pokud se o tom bude normálně diskutovat, není to problém.

Ve chvíli, kdy budeš vypadat, že sis sem dal reklamu svého obchodního projektu, tak to teprve začne někdo řešit.

Dělej to tak, že normálně vkládej, komunikuj a nic neřeš. Maximálně ti někdo z adminů smázne příspěvek (takový, co popisuješ ale rozhodně ne). Nikdo ti nadávat nebude.

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 21:40 ® osprey reakce na …
osprey

vaisman1> Omlouvat se netřeba, my to prostě smažem:-))

Doma to nemám. Dokázal bych na to asi chytat, ale jsou věci, se kterými to určitě dokážu líp.

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:21 ® vaisman1
vaisman1

Moc se omlouvám,nějak mi to nedošlo.reklamu samozřejmě dělat nechci.Jen mě zajímalo jestli už s tím někdo chytal.Já to mám doma,ale ještě sem to nezkoušel.

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 12:11 ® kerob reakce na …
kerob

Fryw> v diskuzich se linky na konkretni vyrobky normalne toleruji a nikdo to neresi pokud to neni evidentne vlozeno za ucelem delani reklamy.

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 v 11:53 ® Fryw reakce na …
Fryw

Díky, vypravuju se na velice zajímavou přednášku do školy ( :-) ), tak jsem to jen tak proletěl. Ale tohle to je způsob, jak si zde reklamu zaplatit, nenašel jsem odpověď na mou otázku. Tak se zeptám ještě takhle. Bliká mi tady na stránce chytej.cz baner, kde je inzerován prut v akci prut + naviják zdarma. Je proti pravidlům forka rozkliknout ten blikající baner, dát do příspěvku link a zeptat se na zkušenosti s tímto vercajkem?

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 v 11:42 ® džigit reakce na …

Fryw> hele :-)
http://www.chytej.cz/reklama/

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 v 11:38 ® Fryw
Fryw

Zdravím, mám dotaz ohledně pravidel webu co se týče reklamy. Je zakázáno u dávat linky na různé produkty u eshopů, chápu to dobře? A co reklamy co blikají tady na webu? To jsou placené reklamy a to by už s linkem na eshop který je prezentován tady na tom webu neměl být problém, ne?

reagovat
Středa 13. dubna 2011 ve 22:28 ® osprey reakce na …
osprey

Robur> Jsi papežštější než papež. Upravil jsi to už upravené ode mě. Já jen odstranil odkaz na e-shop:-)

Pro zadavatele fóra: A co takhle napsat podrobný článek o zkušenostech s touto nástrahou, nafotit pěkné fotky, rozebrat pro a proti. Když bude kvalitní, zveřejníme ho – vy budete mít reklamu a my něco, co si naši návštěvníci budou moci přečíst.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 ve 22:22 ® Robur
Robur

dovolil jsem si přepsati i zadání tohoto fóra, protže to nestydaté propagování bylo i tam.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 ve 22:19 ® osprey
osprey

Vážený pane. Vaše fórum jsem sice nesmazal já, ale někdo jiný z administrátorů. Přesto bych to udělal také, protože toto fórum je silně reklamní – dokonce s uvedením kontaktu na konkrétní e-shop. Reklama tento server živí a udržuje v chodu a myslím tím reklamu placenou.

Dost často tu narazíte na nějaké odkazy na zboží i e-shopy, když si naši návštěvníci navzájem radí. Ale takto okatý pokus o reklamu Vám bude smazán zde i na každém komerčním webu. Ostatně to můžete vyzkoušet – v Čechách je i větší a navštěvovanější rybářský web. Schválně to zkuste tam. Pokud máte zájem inzerovat na našich stránkách, pak tato inzerce může mít mnoho podob a rád Vám v tomto ohledu poradím.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 ve 22:15 ® džigit

že by reklama?!?

reagovat