Vyhledávání
malý a lehký navijáček nejlépe do 1000 Kč
11.4.2011 | zuzi | 12.041 zobrazení | 64 odpovědí
Ahojky, tak už zase něco sháním:-) Tentokrát bych potřebovala malej a lehkej naviják. Konkrétně ho chci dát na prut 1,8m 1–10 g, nedávno jsem si ho koupila a Soron20 je na něj moc velký. Zatím vybírám mezi Abu Garcia Cardinal 102i FD, Cormoran UL GT 5PiF500 a SPRO Passion Micro FD605. Pokud s některým z nich máte zkušenosti, nebo víte o lepších, dejte mi prosím vědět, ať nekoupím nějakou blbost:-) Už se to blíží, tak se potřebuju trošku vybavit:-) Předem děkuji za rady a tipy. Zuzi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. dubna 2011 v 18:16 ® zuzi reakce na …
-
A k tomu Cormoranu – docela mě to překvapilo. Nevím proč, ale u této značky bych zrovna nečekala, že by byla nekvalitní…Koukla jsem na tu Vivu a taky vypadá dobře..A jestli i něco vydrží, tak je teda za supr peníze
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 18:11 ® zuzi reakce na …
-
Vypadá dobře, jen si nejsem jistá, jestli mi na přívlač něco vydrží, přeci jen s tím motám daleko častěji než na plavačku
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 17:52 ® amarounus reakce na …
-
Značce Cormoran se doporučuji obloukem vyhnot , mám zní neblahé zkušenosti. Já používám naviják Viva Aesthetic velikosti 500 a jsem sním spokojen .
reagovat - Pondělí 11. dubna 2011 ve 23:14 ® macek2
-
mě se osvědčil tento navijáček,určitě by se našel i lepší do 1000kč ale já jsem sním spokojen používám ho na plavačku už 6-tým rokem a šlape pořád jako nový. http://www.rybarskepotreby-sobol.cz/…-1000-fa.htm
reagovat