Chytej.cz

Vlasec na matchku-čirý necteno

6.4.2011 | JKemr | 3.416 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravým rybářské kolegy. Chtěl bych poradit s vlascem na matchku. Doteď jsem používal cortest supermatch 0,16 od cormoranu, předtím vlasec take od fishing ferrari také v síle 0,16. Bohužel ani jeden z vlasců v této tloušťce již není k sehnání ani u nás v prodejnách ani na internetu. Jde mi hlavně o to, aby byl vlasec v barvě ČIRÁ, potápivý. Žádný takový jsem na trhu nenašel. Všechny byly hnědé, černé nebo vínové. Prosím o radu. Díky všem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 8. dubna 2011 ve 23:35 ® taťka

v nabídce zde – http://www.hanackyrybar.cz/…dsdetail.asp?…

reagovat
Pátek 8. dubna 2011 v 19:24 ® JKemr reakce na …
JKemr

taťka> Ahoj. Kde seženu ten cormoran super match, v titulku píšu, že už není k sehnání…

reagovat
Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 23:07 ® taťka

Vřele můžu doporučit CORMORAN SUPER MATCH – vynikající v uzlu, čirý – pro lov ryb vůbec je nejlepší barva „žádná barva“. Všechny zabarvené vlasce a ještě tmavé jsou v čisté vodě výborně viditelné. A v zakalené je to úplně jedno. Tento vlasec má výbornou nosnost. Další výborný, v současné době vůbec jeden z nejlepších je DAIWA SHINOBI. Co je u tohoto vlasce fantastické – co je psáno na etiketě, to tento vlasec umí! Jak nosnost tak průměr!

reagovat
Středa 6. dubna 2011 ve 23:01 ® pepanek

Já používám Raptor 0,10 nebo 0,12 a neměnil bych.Co mi na to skočilo,to sem vytáh.

reagovat
Středa 6. dubna 2011 ve 20:33 ® stump
stump

Já používám vlasec CENEX od fy Brauning. Je označen „Sinking match line“ a barvu má bělošedou. Koupil jsem jej V 0,18-tce a návinu 150 m za rozumný peníz. S kvalitou jsem spokojen.

reagovat
Středa 6. dubna 2011 v 17:43 ® JKemr reakce na …
JKemr

hraji> Ahoj, jo jo, myslím potápivý, to jsem zapomněl dopsat

reagovat
Středa 6. dubna 2011 v 16:05 ® kerob
kerob

pokud nepotrebuju potapivej vlasec, tak pouzivam cirej (lehce doseda) universalni Colmic Fendreel Power. Pokud chci potapivej, beru ty probarveny – funkcni potapivej v ciry variante jsem snad nikdy nevidel. Ta barva nicemu nevadi ani na cistejch piskovnach – aspon co mam vypozorovano.

reagovat
Středa 6. dubna 2011 v 15:43 ® hraji
hraji

Když píšeš o vlasci na matchku, máš na mysli vlasec potápivý, že? Naprostá většina vlasců označených jako sinking od známých firem je skutečně probarvených. Proč to tak je nemá cenu řešit. Čirý vlasec je třeba Fortress Competition, na matchku je velmi dobře použitelný i když není vyloženě potápivý

reagovat