Chytej.cz

Fotky ryb necteno

24.2.2005 | Forest | 3.056 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych Vás touto cestou požádat o adresu, kde se dají stáhnout fotky našich ryb, nebo o zaslání Vašich fotek v co nejlepší kvalitě(velikosti), jen ryby bez rybáře. Shromažďuji fotky našich ryb jako pomůcku do rybářského kroužku, ty kreslené obrázky jsou nedostačující. Hodlám z nich udělat fotky, a proto potřebuji, aby fotky byli co nejlepší. Díky moc.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 25. února 2005 v 9:01 ® Forest

Mirmen: už jsem psal zmiňovanému mail
Díky za radu!

reagovat
Pátek 25. února 2005 v 7:33 ® mirmen

Forest: podívej se do osobních zpráv

reagovat
Pátek 25. února 2005 v 7:13 ® Forest

Rybar11:omluva robert. forst@seznam. cz

reagovat
Pátek 25. února 2005 v 6:48 ® Forest

Rybar11: kdyby jsi byl tak laskav a zaslal mi ty fotky na forst@seznam. cz. Díky předem

Mirmen: já bych raději fotky od rybářů než komerční, právě z důvodu o kterém píšeš.

reagovat
Čtvrtek 24. února 2005 v 10:32 ® rybar11

Mám celkem pěknou fotku lína a štiky, kam to chceš poslat?

reagovat
Čtvrtek 24. února 2005 v 7:12 ® mirmen

Forest: nejsem si moc jistý tím, zda si náhodou nezaložíš na problém. Něco jiného je stáhnout pro vlastní potřebu a něco jiného pro „zhotovení výukové pomůcky“. Např. www. unterwasser-fotos. com je komerční server nabízející pro reklamní účely, ilustrace učebnic, kalendáře aj. fotografie z toho mokrého světa (sladkovodního i mořského) a tam bys dost pravděpodobně narazil. V Čechách je jeden nadšený rybář, který si na svých stránkách vytváří fotogalerii ryb, ale s ním by bylo nejlepší jednat na rovinu a požádat ho o souhlas. Víc přes osobní zprávy.

reagovat