Vyhledávání
Dědek
1.4.2011 | Robur | 8.879 zobrazení | 68 odpovědí
fórum nevěnuji oblíbenému kolegovi, ale spíš na zamyšlení. Komu říkátě dědek? Když se podíváme na nějaké kritické diskuse na téma braní kaprů, plundrování revírů, tak 90% diskutérů napíše, že za to můžou dědci. Pak napíše, jak ty dědky nas-al případně převezl nebo jak záviděli. Tak se rovnou zeptám, od kolika let budu dědkem, případně co pro to musím udělat? Sáhněme si do svědomí, zda se náhodou netrefujeme do nejlehčích terčů…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 22:46 ® Rex2
-
Pár těhlech ,,dědků" taky znám a musím říct, že i s těmi svými pruty za pár stovek to natřou s přehledem i mladším borcům a ti pak koukají, co se to vlastně stalo. K těmhle lidem by jsme měli mít úctu podle mě a ne je nazývat jako bobkaře, ty co vyžíraj revíry apod. Co je na tom, že si tenhle děda vezme kapříka občas k obědu. Má přeci na to právo stejně jako my, co mají povolenku.
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 12:31 ® Fischer
-
Cudla> www.tenkarausa.com
Přijde mi to takové „absolutně svobodné“.
On je i dlouhý bič lehounký.
Jsem zvědavý a už se těším. Vyzkouším v nejbližších dnech.
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 12:31 ® Fischer reakce na …
-
chosebaits>
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 12:23 ® Cudla reakce na …
-
Fischer> Tenkara na to jsem koukal dost zajímavý hlavně když si chceš zachytat jen tak na menšim toku kde to uchodíš .Parmička 70+nebo pan potočák z Ohře by asi bylo horší.Jinak to vypadá super.
reagovat - Středa 6. dubna 2011 v 11:09 ® chosebaits reakce na …
-
Fischer> hm,to si mě teda uklidnil.Pokud se dožiju,tak zruším net či chytej-)))
reagovat - Středa 6. dubna 2011 v 11:05 ® Fischer reakce na …
-
chosebaits>No jestli se dožijete…tak někteří si budete číst o sobě, jako starých debillech, co vám berou ryby. Psát do budou usmrkanci, co houno vědí, co je prdeli měkýho..
reagovat - Středa 6. dubna 2011 v 10:31 ® chosebaits
-
Dle mého to není o tom kolik komu je a jestli má už vnoučata.Je to o době a výchově.Ti hodně staří lidé kteří už jsou po skromnu a jsou tak slušní,poctiví a skromní poznaly válku-ky a tam se toto všechno naučily.To byla doba,kdy si lidé prostě pomáhat musely za odměnu-DĚKUJI. Pak jsou ti staří,kteří dostaly školu od komoušů a ti jsou právě naučeni že všechno je všech a všechno je zdarma.Pokud to je něco většího,tak už to není zdarma, ale něco za něco-dnes se tomu říká odborně korupce.Těch slušnejch z této doby je celkem dost,ale těch …je ještě víc. Dnešní doba je uplně jiná a nachází se tu snad vše.Slušnost,poctivost a pokora šla trochu stranou,dnes už tu vládnou jen peníze. Demokracii si každý vybavuje jak chce a tak si také každý dělá co chce.PS -co tady budou psát tak za 30 let o nás??
reagovat - Středa 6. dubna 2011 v 10:07 ® Fischer
-
reagovat-Tolik volovin na hromadě, se hned tak nevidí. Patřím také k těm starším, ale užívám nejmodernější metody ukecání ryby. Od frantíka po dynamit. Právě jsem porichtoval vercajk na tenkaru (je to sice staré, ale v Japonsku). Objednávám rybářský kajak na mušku. Mám kámoše, který má dost přez 70 a nevím nevím, kdo z vás mlaďasů má takový cit pro čtení řeky. Čučí 5 minut na vodu ze břehu, zabrodí a je tam ryba. A často chytá na bamboo z emeriky, co jsem mu daroval po návratu z emigrace jako projev úcty a vděku za věrnost a za starostlivost o mé blízké. Houno víte o životě… A nejkomičtější je, že mnozí se nedožijete důchodu, protože zcepeníte před dosažením důchodového věku. Nepřeji vám to. Jen konstatuji. Statistika nepustí. A ti, co se dožijí, budou z části dementní a když půjdou na ryby, vezmou si kýbl na brambory, deštník a váleček na těsto…Prut néééé…
- Pondělí 4. dubna 2011 v 16:13 ® Sander reakce na …
-
mvincik > kecáš, tam bys nedohodil.
reagovat
:o)) - Pondělí 4. dubna 2011 v 15:36 ® 1Mara reakce na …
-
kety.vydra> No ono dříve bylo v Labi ryb docela dost , každej si je začal brát , když se to trochu vyčistilo , ale holt někteří v tom žijou do dnes , i když teď už jen pyskuje že ryby neberou a že jich je málo a atd. Loni jsem ho viděl hodit kapříka vedle sebe do trávy , ale ještě jsme neměli čas si na něj posvítit , letos se nám snad zadaří a s kamarádem mu to vysvětlíme , on má placku , já leda tak bramborovou
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 ve 12:34 ® kety.vydra reakce na …
-
1Mara> Naházet blbovi vercajk do vody a kdyby pyskoval tak aj dědka…Je to nějaký divný tam u vás.Troufám si tvrdit,že tady by to zkusil enem raz.
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 10:31 ® džigit reakce na …
-
1Mara> to nebylo proti Tobě,ale všeobecně.Porybného by každý nejraděj hodil do vody a s dedkem si nevíte rady
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 10:14 ® 1Mara reakce na …
-
džigit> Stím volem nic neuděláš , když nám zrušili ten flek , co tam jezdil , tak to se ještě tak rapidně otom jaké to je poslední dobou nediskutovalo , ale je fakt , že teď jse tam začíná dělat pomalu další a už tam byl spatřen , ale klucí choděj jinam na ryby , a nejsou porybný , takže asi tak.
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 10:10 ® džigit reakce na …
-
1Mara> a to je ostatním jedno? Divná parta jste tam…
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 10:01 ® 1Mara
-
Hoší už hodněkrát jsem konkrétně tadytomu volovi říkal jakej je , ale tohle je marný , jeho názor je že má papíry, kormorán je hnus,z ryb dělá různé věci jako např. matesy,saláty,pečenáče, a prodává , v Duchcově je vyhlášenej ,a takovýho smradlavýho blba zkrátka nepředěláš , bere vše co chytne a to u vody je 3–5 v týdnu
Jednou jsem volal i na něj ryb. stráž , fouknul od vody pět min před jejich příchodem , a ruksak plný malích parem a jesenu v době tření , sedum kilo ryb je pro něj jako patnáct poctivejch !
reagovatTo bys ho musel zabít vola
- Pondělí 4. dubna 2011 v 1:15 ® mvincik reakce na …
-
1Mara> To jsi ho neutopil???
Sander> V těch kůlech je od podzimu jeden wob od Salmo
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 0:57 ® kety.vydra reakce na …
-
1Mara> A tos ho tam nechal jen tak sedět,když víš co dělá? :-/
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 0:37 ® 1Mara
-
Robur> No věřmi že tohohle dědka kdybys potkal u vody , nestačil by ses divit , co všechno se u vody děje , podměrečné parmy v době hájení přez sedum kilo, jeseny pod plným , dravce v květnu do ruksaku a atd. Tomuhle já říkám masařka a dědek
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 18:27 ® bubu reakce na …
-
kamos007> beru to jako tvou mladickou nerozvážnost,prde
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 18:27 ® kamos007 reakce na …
-
gomz> jj
reagovatvsak ja uz sem dedek a to je mi patnáct a půl
- Neděle 3. dubna 2011 v 17:38 ® gomz reakce na …
-
kamos007> Jednou te to treba taky potka:)))
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 17:18 ® kamos007
-
Dědek je u mě každý kdo má 40+
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 16:20 ® Luccini
-
Za dedky bych oznacil takove typy co ve frustraci z ubyvajici zivotni energie osocuji sve okoli jen aby si dokazali ze na to jeste maji a muze jim byt kolik chce to neni o veku. A pak jeste ty co sedi na MO a kdyz jim na konci roku odevzdate prazdnou povolenku tak se vam vysmejou, ze zbytecne vyhazujete penize.
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 v 0:23 ® Cudla
-
Míro máš pravdu,pár jich ještě znám ,dokonce jsem zjistil ,že můj mistr v kovárně kam jsem nastoupil po vojně oslavil 104narozeniny,to mi vyrazilo dech.Je ale pravda ti co něco pro „nás“udělali tak se drží stranou
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 ve 23:58 ® osprey reakce na …
-
Cudla> Já mám úctu k těm fakt starejm chlapům, co dali vesnicím městům i krajině tvář, celej život dřeli a prd z toho měli. K tomu byli skromní, veselí, se vším si věděli rady a byli rádi na světě.
Jako kluk jsem pár takových znal. Bohužel, čas nestojí a všichni jsou mrtví.
Pořád jsou takoví lidé. Ale mám pocit, že se dneska víc drží stranou. Jako by se za to museli stydět. A ubývá jich.
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 ve 23:45 ® Cudla
-
Dědek?to je někdo kdo je o nějakej tejden starší něž já,můžu na něj svédst to ,že jsou vyžraný vody,tohle i tamto podělal,že je to stará struktura a hodit mu na triko i to ,že kvůli němu zařvala i Maryčka Magdonová.Nevidím na něm to že se leta letoucí staral o tento i tamten rybník,když se potřebuje něco(odbahnit stouhy)udělat bez keců jde.Není na něm nic dobrýho,veme si prosim vás i pro babku kapříka,místo aby se snim cicmal a fotil ,tak ho bací paličkou vrahoun.Tak ho vidí 70% mladší populace,a nevidí tu práci která za těma dědkama zůstala do dnes.Jo jsou vyjímky ,ale ty najdeš v kažé věkové hranici,Jak dědků tak puberťáků.Hned začněte pálit do mě jsem už taky DĚDEK!!!!!!!!!!!
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 ve 22:32 ® Tino reakce na …
-
FISHERBOY> v tomhle věku na to už právo mají, ne?
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 ve 20:41 ® FISHERBOY
-
kolikrat radši pokecam s dědkem než s mladšíma rozumbradama (většinou to bejvaj 40 cátníci) kteří maj na všechno osvědčenej recept neb sežrali moudro světa a samozřejmě dělají všechno nejlíp:D:D:D:D
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 ve 20:36 ® LuboO
-
stump> pozries do zrkadla a povies si „neznam te, ale umyju te“??
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 ve 20:30 ® Sander
-
Náhodou, někteří jsou sympaťáci
reagovat