Vyhledávání
Dědek
1.4.2011 | Robur | 8.878 zobrazení | 68 odpovědí
fórum nevěnuji oblíbenému kolegovi, ale spíš na zamyšlení. Komu říkátě dědek? Když se podíváme na nějaké kritické diskuse na téma braní kaprů, plundrování revírů, tak 90% diskutérů napíše, že za to můžou dědci. Pak napíše, jak ty dědky nas-al případně převezl nebo jak záviděli. Tak se rovnou zeptám, od kolika let budu dědkem, případně co pro to musím udělat? Sáhněme si do svědomí, zda se náhodou netrefujeme do nejlehčích terčů…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. dubna 2011 v 16:07 ® 1Mara reakce na …
-
pichy> Jo souhlasím stebou , někteří mladí ocasové by potřebovali též prokopnout kaďák
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 16:04 ® pichy reakce na …
-
1Mara> Nojo, ale já znam taky týpka, co dělá podobný věci a víc než pětadvacet mu nebude. Naopak znám pána, kterému táhne na sedmdesát a lape na feeder, rybky pouští sotva se jich dotkne a v mnoha věcech bych se od něj mohl učit:) Nejde to zkrátka takhle jednodušše zobecnit… Je to prostě čistě v jedinci, ve věku to nebude:) Ale určitě se shodnem na tom, že to je hnus, co dělá, o tom netřeba diskuzí;)
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 15:40 ® 1Mara reakce na …
-
Fryw> Musíč číst mezi řádky , koukni se na fotku co jsem sem dal já a co jsem o oném magorovi psal , tato dizkuse se jeho doslova týká
reagovat - Středa 13. dubna 2011 v 15:23 ® Fryw
-
Ale no ták, nebudem tady šířit nějaký mezigenerační války
reagovatNebýt toho „dědka“ tak bůh ví jestli bych dneska vůbec chytal ryby. Ne jednou jsem viděl mladýho hejska s woblerem, jak to čube a dál po proudu plavou štičky břichem vzhůru. No a ten dědek jen sedí, kouká a kroutí hlavou(a čeká na toho jednoho kapříka kterýho by babičce přinesl domů aby měla radost)…
- Neděle 10. dubna 2011 v 18:37 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla> Cejni jsou vidět a dnes je dokonce níže po proudu chytaly na feedr.O plotici ani nezavadíš,to je fakt.
reagovat - Neděle 10. dubna 2011 v 16:36 ® Cudla reakce na …
-
chosebaits> Nyní to tam je sázka do loterie,chvilku tady pak tam.Minule sme je tam taky měli,ale plotky a cejni nejsou vidět.
reagovat - Neděle 10. dubna 2011 ve 12:17 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla> Dnes jsem byl o něco níže po proudu a krásná tloušťovačka a nějaká ta ouklej.
reagovat - Neděle 10. dubna 2011 v 11:20 ® ladamaj reakce na …
-
Robur>tak o tomto vím hodně sme na tomto stejně akorát že mě to kolikrát ani hlava nebere,no nebudem si stěžovat muže to bejt horší budme rádi že nám to takto fuguje.
reagovat - Neděle 10. dubna 2011 v 9:52 ® LuboO reakce na …
-
Robur> to ja som bol minule v stadiu, ked si telo robilo co chcelo a hlava to nejak nevedela pochopit. Tak to vzdala. Rano to preslo.
reagovat - Neděle 10. dubna 2011 v 9:02 ® Robur reakce na …
-
ladamaj> bohužel, už jsem v kategorii, kdy hlava ví, co má udělat tělo, ale tělo to prostě nedokáže udělat
reagovat - Neděle 10. dubna 2011 v 0:09 ® Cudla
-
Pánové na to místo chodím už dobrejch 40let.(teda plundruju)Většinou odnáším toto jeden „úlovek“ z loňska.
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 ve 23:33 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla> Už jsem se lekl,že nám tu vodu vypleníš
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 ve 23:32 ® chosebaits reakce na …
-
1Mara> Už se nastěhoval k nám na Ohři a tak Běla jde stranou.
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 ve 23:31 ® ladamaj reakce na …
-
Robur>prozraď jak to děláte já na sobě hodně makám kteří mě znaj tak by mohli vyprávět,ale ty roky beží jak o závod a zastavit to asi nejde co!
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 ve 23:20 ® 1Mara reakce na …
-
Cudla>
reagovatTak to je správný , letos bych možná zatebou dorazil
- Sobota 9. dubna 2011 ve 23:11 ® Cudla
-
Zatím sem byl jednu a nic,ale už se ukazujou a občas jim něco hodim aby si holky zvykaly na pořádný futro a neloudily kolem.
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 ve 23:04 ® 1Mara reakce na …
-
Cudla> Zdravím pane , co Běla ? Už ti to na ní kouše ?
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 ve 22:57 ® Cudla reakce na …
-
chosebaits> čauky tak jsem tu,těch ouklejí bylo 12 tak to je tam vodrybněný.Kyseláče budou jako fík.Omluva nebral jsem všechno ,ale museli mít „minimálně“ přez 20cm.
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 ve 22:34 ® chosebaits
-
Dnes jsem šel jen na kukandu k té mé říčce a hned první človíček který má nahozeno je super dědek
reagovat.On se prozradí,hned co jsem dorazí
- Sobota 9. dubna 2011 ve 20:52 ® Robur reakce na …
-
pepa-č> je to divné, ale vrtátil jsem se teď z turnaje a byl jsem tam nejstarší, ale my starší jsem si řekli, že uděláme novou kategorii, takže mnoho z nás tam omládne.
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 ve 20:13 ®
-
dědek je každý, kdo je starší jak já. kupodivu každým rokem jsem pro víc a víc lidí dědek já. to není spravedlivé.
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 v 18:27 ® jersey
-
dědek je ten, komu kouká parte z kapsy.Vy si to trošku pletete,dědek není vlastnost…
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 v 18:05 ® Rex2
-
Naprosot vám rozumím, ale nejsou to jen ti dědkové. Znám i mladé masařky. Tohle je debata na hodně dlouho
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 v 17:16 ® ladamaj
-
Robur>jestli myslíš na muj článek nebo na slovo dědek tak mezi Cudlou jde o opravdoví hec nic víc.Jinak že převážná část starší generace dokáže plundrovat vody tak otom by zde byla dost velká diskuse,nejsem zrovna nejmladší ahodně pamatuji jinak nic vezlém.OK
reagovat - Pátek 8. dubna 2011 ve 21:50 ® kety.vydra reakce na …
-
osprey> Trefa.
reagovat - Pátek 8. dubna 2011 ve 21:04 ® osprey
-
Rex2> Znám super dědky, před kterými kdykoli hluboce smeknu. A taky spoustu takových, co prostě tráví čas u řeky a systematicky těží všechno, co v ní plave.
A taky namachrované mladé borce, které zdálky obcházím, abych neměl zbytek dne zkažený.
O věku to zas tolik není. Akorát ti dědulové mají čas tam víc sedět.
reagovat - Pátek 8. dubna 2011 ve 20:42 @ hogo fogo reakce na …
-
Ringo> Partie úchylů, co nechápou, že za pár let budou staří, se strefuje do těch, co možná pro rybáření a ryby něco udělali.
reagovat - Pátek 8. dubna 2011 v 18:53 ® mvincik reakce na …
-
Ringo> Pravda je, že když je občas k vidění u vody mladší člen a styl jeho chování při rybolovu a péče o ryby…blil bych velebnosti. Jde pak o to, co se u dotyčných zanedbalo. Zda výchova již od rodičů či třeba nedostatky rybářského kroužku a pod.
reagovat - Pátek 8. dubna 2011 v 15:39 ® Ringo
-
Když to tak vezmu o těch dědcích souhrnně,tak mají pravdu ti,co říkají,že není každý stejný.Blbci jsou staří i mladí.Jenže řekněte nějakému mladému,ať jde dělat nějakou funkci.Na výročkách nebo u vody mají řečí jak opice moči a když jim navrhnete,ať jdou do funkce a dělat to lépe,tak se vymlouvají jako načapaný poslanec při korupci.Tak se nedivte,že na MO je to samý dědek.
reagovat - Pátek 8. dubna 2011 v 0:27 ® mvincik
-
Rex2> Pokud si vezmou rybu občas, je to naprosto normální. Často ale vidím u vody právě ty, kteří odnesou naprosto vše, co na háček skočí. A nezlob se na mě, pokud jde někdo 5× za týden k vodě a pokaždě si odnese 2 kapry( bílou rybu nepočítaje), nemůže to mít pro svou potřebu. To na tom vidím to špatné. Když v 1000 člené organizaci bude 50 takových…a pak se divíme, že ryby nejsou. Hádej, proč???
reagovat