Vyhledávání
Co říkáte nabídce lídlu?
31.3.2011 | jarda29 | 20.550 zobrazení | 84 odpovědí
Od 4.4 má Lídl(nebo nejmenovaný obchodní řetězec)nabídku rybářského vybavení.Nějaké postřehy?Já jsem vloni koupil chemická světélka za super cenu,ale dlouho nesvítí…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 24. dubna 2011 ve 13:18 ® 1Mara reakce na …
-
Scorpionius> Vezírek je zbytečnej , co si vemu domů to hnez zabiju , a ta brašna je fakt perfektní
reagovat - Neděle 24. dubna 2011 v 10:16 ® Scorpionius
-
zdravím chlapy,chtěl bych se vas zeptat jak vypada ta přívlačová taška?pošlete někdo nějakej odkaz na nějakej obchod.rad bych se podival a třeba příští rok zakoupil
reagovatjak tak čtu tak si to každej chvalite:) ja tento rok koupil akorad v penny vezirek 75cm za 59,90kč
- Středa 13. dubna 2011 v 15:28 ® Fryw
-
Před rokem, kdy jsem si po letech opět pořídil povolenku jsem byl tak natěšenej na ryby a tak nesolventní, že jsem podlehl akci „lídl“ a koupil si šnůry 20 a 25 a k tomu malý navijáček za 145 kč. Minulej rok jsem vytáhl hodně kapříků a jak naviják tak šnůry to bez problémů ustály. Na takový to „chození k vodě“ dle mě naprosto vyhovující. Když ale jedu na delší turnus někam, beru kvalitnější vercajk jen tak pro jistotu… Nebál bych se toho…
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 18:28 ® parma101
-
Přines jsem si domů tripod
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 15:28 ® stump reakce na …
-
Robur> Lídl navijáček jsem osadil na feeder TR 10 Heavy od Byron v délce 3.90 m. Včera jsem se pokoušel o úspěch na Labi u Nymburku. S navijákem se dobře hází, při stáčení vlasce nevibruje, sklápěč se vrací dobře a kromně vůle kličky ve sklopném mechanizmu se jeví vše v pořádku. Volnoběžka běhá zlehka a vrchní, zdolávací brzda není sice tak perfektní, jako u značkových navijáků, ale není ani nejhorší. Jak probíhá zdolávání ryby nemohu zatím říct. I když jsem se snažil, za celé dopoledne jsem neměl ani záběr, stejně tak i můj kolega.
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 ve 13:20 ® jersey
-
Já šel do tý brašny.Vůbec nevypadá špatně, uvidíme po po nějaké delší době.
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 ve 12:12 ® kerob reakce na …
-
Bigpista> pocitej s tim, ze brodaky jsou na jedno pouziti… zkusenost z lonska
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 11:55 ® Bigpista
-
Zkusil jsem ten stojan a brodící kalhoty. Jsem zvědavej, kdy mi nateče do podpalubí
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 8:41 ® 1Mara
-
Jak říkám , nej co tam je je ta vláčkařská brašna , perfektně drží tvar, šikovně udělané kapsy , dobře a pohodlně se nosí na rameni , robustní zipy atd.
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 8:35 ® Depuči
-
Předloni jsem tam koupil vak na pruty, myslím za 250Kč. A zatím i celkem drží.
reagovat - Pondělí 11. dubna 2011 ve 23:57 ® smisa 3!
-
Tak jsem se byl kouknout v Lidlu,a je to fakt tragedie. Ale ty světýlka mám od loňska a jsou v poho.Celou noc ale nevydržej,což mi je za tu cenu vceku buřt.
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 ve 20:54 ® Robur
-
tak jsem omrkl ten dražší Lídl naviják a v této ceně mně přišel hodně dobrý, jsem zvěda, jakou udělá kolega Stump zkušenost
reagovat - Pátek 8. dubna 2011 ve 20:37 @ Homo ludens reakce na …
-
pipo> Asi si nepochopil nešťastníku, že si dělá srandu z masařů. Trčí to z toho jako vidly z hnoje.
reagovat - Pátek 8. dubna 2011 v 19:53 @ pipo reakce na …
-
Chkapi,sorry nechtěl jsem naštvat nikoho mimo Tina,reakce byla na 1.4.2011,je to možná pozdě,ale dřív jsem na stránky nedostal.Taky jsem myslel,že to bude přiřazeno ke konkrétnímu zápisu.Jestli berete rybařinu jako sport a ne jako zdroj obživy jste správní chlapi a fandím Vám.Mějte se fajn a ať Vám to bere.
reagovat - Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 22:32 ® Rex2
-
Otec má tu ,,lidl" trojnožku a nemůže si vynachválit . Občas si jí taky půjčím a není to tak špatné. Lehké a relativně dobře přenosné. Ještě bych doporučil tak ty chem. světýlka, ale to je tak vše, jak už tu pánové níže říkali.Zbytek=s…ky Jinak až zase bude v peny ta vláčecí taška s těma krabičkama ,tak pro tu hned valím
reagovat,ta nemá chybu
- Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 21:28 ® kety.vydra reakce na …
-
pipo> Ééé,na koho reaguješ?
reagovat - Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 21:26 ® Radek M. reakce na …
-
pipo> Na koho reaguješ?
reagovat - Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 21:06 @ pipo
-
Kamaráde,jestli bereš rybaření takhle,tak jdi do kopru,nebo někam jinam.O tomhle rybaření není,to je o tom si u vody odpočinout a ne ji vydrancovat,dej si spíš přezdívku KORMORÄN.PETRŮV ZDAR.Pěkně mě to nadzvedlo.
reagovat - Čtvrtek 7. dubna 2011 v 19:21 ® stump
-
Včera jsem pročetl tuto diskuzi a dnes jsem se dostal do Lídlu. Přesto, že to nepotřebuji, zakoupil jsem třicítkový naviják s volnoběžkou a sadu vlasců O,2O a O,25 . Naviják vypadá dobře, obě brzdy fungují, uvidím co to udělá v praxi. Bude-li časem podobné téma otevřeno, podám pravdivou zprávu. Přišlo to cca na 500,– Kč.
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 21:14 ® tomashr
-
Tak třeba tu brašnu už mám dva roky a je kvalitou naprosto perfektní, dokonce jsem si teď při této poslední akci koupil ještě jednu, starou nechám trvale na chatě, kde jsem jen občas.. Od prutů a navijáků se přirozeně zázraky čekat nedají, ale ani se od stejné cenové třídy neliší v horším, třeba ten naviják z letošní nabídky mi silně připomíná typ, který jsem viděl i v běžných prodejnách pod několika značkami.
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 20:07 ® kety.vydra reakce na …
-
Radek M.> Tym tuplem bych švidral…
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 20:04 ® Radek M. reakce na …
-
kety.vydra> Jn, ale na ten feeder je to parádní. Nemáš dvě stejné barvy tak lépe vidíš záběr.
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 ve 20:29 ® vagusoid
-
Šupárna a nekvalita!
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 v 19:34 ® Alfons
-
Já pořídil tu přívlačovou brašnu, za tu cenu by někde byly jen ty krabičky co obsahuje.
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 v 17:38 ® kety.vydra
-
Tož jsem si ty světýlka pořídil též.Blbé je na tom to,že jsou v balíčku 3 barvy…by mě zajímalo,kterého blba napadlo dát 3 barvy do jednoho balení,jako kdyby nemohli nechat jednu barvu v balíčku,aby si člověk mohl vybrat.Já totiž modrou a červenou (když budu chtít chytat na splávek dál od břehu) už nevidím,rozplývají se mi.Takhle to budu muset řešit,že si modrou a červenou budu dávat večer na feedra a tu zelenou si nechávat jen na splávek.No,někdo myslel,ale nedomyslel.Ale za ty prachy bych měl být zticha,že
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 v 16:03 ® Radek M. reakce na …
-
1Mara> Na špicky feederu mi to stačí.
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 v 15:50 ® 1Mara
-
Radek M.> Jo dej si to světýlko do splávku a měj a namočho , a po dvou hodinách už budeš mžourat oči , jsou to klumpy
reagovatJá používám tyhle a svítí i tři dni v kuse , někdy i pět dní , mám je nastálo na sumčákách a není problém . Stojí 11 kč, a je tam i držáček na feder do špičky prutu
- Úterý 5. dubna 2011 ve 14:31 ® Radek M.
-
To chemické světlo co jsme včera zkusil svíti ještě teďka a i docela silně. Tekže vydrželo ±20 hodin. Docela paráda.
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 ve 14:26 ® 1Mara
-
revoke> Tu brašnu na vláčku stěmi krabičkami jsem si koupil už před dvouma rokama , je suprová , materiál výborný a dobře se nosí , věcí do ní dáš spousty a za tu cenu je zkrátka luksusní
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 v 0:24 ® ladamaj
-
Nic proti někdo se spokojí sněčím ale žádný zázrak od toho čekat nemuže,osobně sem kupoval loni chemická světla.Jinak nejsem tak bohatý důchodce abych mohl kupovat tak levné zboží.
reagovat