Vyhledávání
Co říkáte nabídce lídlu?
31.3.2011 | jarda29 | 20.645 zobrazení | 84 odpovědíOd 4.4 má Lídl(nebo nejmenovaný obchodní řetězec)nabídku rybářského vybavení.Nějaké postřehy?Já jsem vloni koupil chemická světélka za super cenu,ale dlouho nesvítí…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 4. dubna 2011 ve 22:33 ® Radek M.
-
Tak jsem se zašel podívat. Koupil jsem jen chemické světla a jeden balíček vlasce 0.30 mm.
Světla jsou parádní hnedka jsem jedno zkusil.
Vlasec jsem peřtrhl v ruce a když jsem ho projel mezi nehty tak se zkroutil víc než jsem čekal.
Ostatní hrůza. Jednu krabici na vláčku tam někdo otevřel tak sem do ní vlezl taky a byla by to škoda peněz.
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 ve 20:02 ® Zbyndas reakce na …
-
Vloni i letos jsem nakoupil nějaké věci na rybařinu v Penny – brašny, lováky atd.. Lováky jsem používal celou loňskou sezónu a stále drží a za výprodejovou cenu 99,–Kč si myslím, že to byla koupě víc než dobrá.. Taška na přívlač a pruty taky celkem OK.
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 17:26 ® revoke
-
Nebýt vánočního dárku, přemýšlel bych jen o té brašně na nástrahy. Jinak ta kvalita nebude nejspíš lepší než kvalita výrobků, které najdete na tržnici. Nicméně vloni jsem si koupil kvalitní značkové sandále za dvanáct stovek a o týden později jsem naprosto totožný výrobek (ovšem no-name) objevil v Lídlu, ovšem za stovek pět. Tak si pak vyberte..
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 ve 12:12 ® kerob
-
kdyz byla rybarska akce vloni, jel jsem se na to kouknout… nekoupil jsem nic, jsou to kramy strasidelny kvality a cena mi prijde jeste dost vysoka. Otec mi privez z Lidlu brodaky, da-li se to tak nazvat (da se do toho udelat dira prstem, boty nemaj ani trosku zpevnenou podrazku…proste sracky na jedno poouziti). Podle me nema smysl tam cokoliv z rybariny kupovat.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 ve 23:59 ® Gudaska
-
Mám „Lídl deštník“, stojan, podběrák na plavanou a světýlka – naprostá spokojenost. Do prutů, navijáků a vlasců bych nešel. Kamarád koupil vloni vláčecí krabičku a raduje se, že na pařezech nemusí plakat nad ztrátou a sám jsem byl svědkem několika úspěšně zdolaných ryb. Mně se ta té bižutce líbily snad jen ty krabičky
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 ve 21:44 ® OndruchM reakce na …
-
M.BURNES> mně osobně vydržely ty světýlka svítit celou noc – od cca 9 do cca 4–5 – pak už bylo světlo
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 19:48 ® M.BURNES
-
Zdar mám několik let Lídláckou trojnožku a za ty prachy super.Docela mi zaujal feeder (3metry 100g nahazovačka to musim vydět)Ještě se zeptám jak dlouho ten chemik vydrží svítit?
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 18:56 ® Beer.Beda reakce na …
-
Zbyndas> jen jí tam pošli.
Sobula:Já nepotřebuji tahat k vodě nějaký stojan za tisícovku.To raději koupím Lídl stojan a přidám si peníze na prut.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 ve 13:54 ® Hony
-
Dost také berou tašku na vláčení s škatulkami.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 ve 13:49 ® Sobula reakce na …
-
Chemická světílka jdou,stojan stačí pro nenáročné rybáře jinak cena odpovídá kvalitě.Jinak pruty či navijáky nedoporučuji o silonech nebudu raději ani mluvit.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 9:44 ® Zbyndas
-
Beer.Beda> Zítra pro ten stojan posílám manželku
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 ve 20:38 ® Beer.Beda
-
Já osobně jsem si pořídil stojan a nemůžu říci nic proti.Mám ho cca 4 roky a loni jsem kupoval ještě jeden a žádná závada.Místo plastových vidliček tam mám klasické feederové motýlky, bo se mi nechce válet prut po kovových ramínkách.
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 ve 20:30 ® candatek
-
jsou to samé žebráky …
reagovatale tak ja si myslim že by se měly preferovat rybařské obchody(speciálky)
- Sobota 2. dubna 2011 v 9:38 ® Ciffik
-
občas se tam najde rybářský vak 150cm dvě komory za 250,– a to je cena za kterou s vyplatí si přivstat pak možná ty chemický ale zbytku bych se vyhnul…
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 ve 21:15 ® sus1 reakce na …
-
jarda29> A tet je, 11cka za 7,90Kč.
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 ve 21:13 ® jarda29
-
Já už v Lídlu kupuju jenom rohlíky,salám a
reagovat,když je v akci
- Pátek 1. dubna 2011 ve 13:15 ® superweb
-
Podle me toho vetsina za moc nestoji. Urcite beru chemicka svetylka jako kazdorocne – nemam s nimi spatnou zkusenost, zelena sviti dlouho a dost – takze na splavky apod., ty ostatni jsou trochu horsi, ale na oznaceni polohy podberaku nebo prutu pri nocnim lovu staci. A za 2Kc/ks je to bezkonkurencni cena.
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 v 9:44 ® Tino
-
není pravda… víš kolik stojí rybí maso? Když jdu každý den k vodě a přinesu si domů dva kapry, které prodám sousedům, tak se mi to jednoznačně rentuje.
ale to je vlastně jiná kapitola.
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 v 9:01 ® Fischer reakce na …
-
osprey> Nechodit na ryby je ještě levnější.
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 v 9:00 ® Fischer reakce na …
-
Robur> Platil jsem 11.
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 v 8:45 ® Fischer
-
Nevěnuji Lídlu pozornost. Vůbec nemám rád nakupování a už vůbec ne v hypáčích. Manželka mi z Lídlu vozí stolní suché červené, co piju jako vodu. Ale včera jsem udělal výjimku a koupil ten tripod s tím, že ty plasťáky vidličky jsem vyměnil za jiné gumové. Když už mne nahuckali kolegové pacienti na feeder. Mám 2–3 tripody pro fotografování,které se staly nadbytečnými s přechodem na full frame a velké objektivy. Prokletý Canon. Je to nemoc…Když se ten z Lídlu po*ere, hodím ho doškarpy a přejdu na ty foto.
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 v 8:14 ® Robur
-
v Penny stojan za 350, pod 3 pruty
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 v 0:01 ® osprey reakce na …
-
Tino> A co svázat tři klacky v jednom bodě drátem – a máš to zadarmo
reagovat - Čtvrtek 31. března 2011 ve 23:20 ® Tino
-
světýlka jsem kupoval taky. Letos mám zálusk na stojan. Potřebuju něco lehkého na přehradu, kde se mi nedaří zapíchnout vidličky do skály
Nedělám si iluze o kvalitě… ale neber to za ty prachy
reagovat