Chytej.cz

Co říkáte nabídce lídlu? necteno

31.3.2011 | jarda29 | 20.549 zobrazení | 84 odpovědí

Od 4.4 má Lídl(nebo nejmenovaný obchodní řetězec)nabídku rybářského vybavení.Nějaké postřehy?Já jsem vloni koupil chemická světélka za super cenu,ale dlouho nesvítí…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pondělí 4. dubna 2011 ve 22:33 ® Radek M.
Radek M.

Tak jsem se zašel podívat. Koupil jsem jen chemické světla a jeden balíček vlasce 0.30 mm.

Světla jsou parádní hnedka jsem jedno zkusil.

Vlasec jsem peřtrhl v ruce a když jsem ho projel mezi nehty tak se zkroutil víc než jsem čekal.

Ostatní hrůza. Jednu krabici na vláčku tam někdo otevřel tak sem do ní vlezl taky a byla by to škoda peněz.

reagovat
Pondělí 4. dubna 2011 ve 20:02 ® Zbyndas reakce na …
Zbyndas

Vloni i letos jsem nakoupil nějaké věci na rybařinu v Penny – brašny, lováky atd.. Lováky jsem používal celou loňskou sezónu a stále drží a za výprodejovou cenu 99,–Kč si myslím, že to byla koupě víc než dobrá.. Taška na přívlač a pruty taky celkem OK.

reagovat
Pondělí 4. dubna 2011 v 17:26 ® revoke
revoke

Nebýt vánočního dárku, přemýšlel bych jen o té brašně na nástrahy. Jinak ta kvalita nebude nejspíš lepší než kvalita výrobků, které najdete na tržnici. Nicméně vloni jsem si koupil kvalitní značkové sandále za dvanáct stovek a o týden později jsem naprosto totožný výrobek (ovšem no-name) objevil v Lídlu, ovšem za stovek pět. Tak si pak vyberte..

reagovat
Pondělí 4. dubna 2011 ve 12:12 ® kerob
kerob

kdyz byla rybarska akce vloni, jel jsem se na to kouknout… nekoupil jsem nic, jsou to kramy strasidelny kvality a cena mi prijde jeste dost vysoka. Otec mi privez z Lidlu brodaky, da-li se to tak nazvat (da se do toho udelat dira prstem, boty nemaj ani trosku zpevnenou podrazku…proste sracky na jedno poouziti). Podle me nema smysl tam cokoliv z rybariny kupovat.

reagovat
Neděle 3. dubna 2011 ve 23:59 ® Gudaska

Mám „Lídl deštník“, stojan, podběrák na plavanou a světýlka – naprostá spokojenost. Do prutů, navijáků a vlasců bych nešel. Kamarád koupil vloni vláčecí krabičku a raduje se, že na pařezech nemusí plakat nad ztrátou a sám jsem byl svědkem několika úspěšně zdolaných ryb. Mně se ta té bižutce líbily snad jen ty krabičky :-((

reagovat
Neděle 3. dubna 2011 ve 21:44 ® OndruchM reakce na …
OndruchM

M.BURNES> mně osobně vydržely ty světýlka svítit celou noc – od cca 9 do cca 4–5 – pak už bylo světlo

reagovat
Neděle 3. dubna 2011 v 19:48 ® M.BURNES
M.BURNES

Zdar mám několik let Lídláckou trojnožku a za ty prachy super.Docela mi zaujal feeder (3metry 100g nahazovačka to musim vydět)Ještě se zeptám jak dlouho ten chemik vydrží svítit?

reagovat
Neděle 3. dubna 2011 v 18:56 ® Beer.Beda reakce na …
Beer.Beda

Zbyndas> jen jí tam pošli.

Sobula:Já nepotřebuji tahat k vodě nějaký stojan za tisícovku.To raději koupím Lídl stojan a přidám si peníze na prut.:-))

reagovat
Neděle 3. dubna 2011 ve 13:54 ® Hony

Dost také berou tašku na vláčení s škatulkami.

reagovat
Neděle 3. dubna 2011 ve 13:49 ® Sobula reakce na …
Sobula

Chemická světílka jdou,stojan stačí pro nenáročné rybáře jinak cena odpovídá kvalitě.Jinak pruty či navijáky nedoporučuji o silonech nebudu raději ani mluvit.

reagovat
Neděle 3. dubna 2011 v 9:44 ® Zbyndas
Zbyndas

Beer.Beda> Zítra pro ten stojan posílám manželku :-)

reagovat
Sobota 2. dubna 2011 ve 20:38 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Já osobně jsem si pořídil stojan a nemůžu říci nic proti.Mám ho cca 4 roky a loni jsem kupoval ještě jeden a žádná závada.Místo plastových vidliček tam mám klasické feederové motýlky, bo se mi nechce válet prut po kovových ramínkách.

reagovat
Sobota 2. dubna 2011 ve 20:30 ® candatek
candatek

jsou to samé žebráky … :-D ale tak ja si myslim že by se měly preferovat rybařské obchody(speciálky)

reagovat
Sobota 2. dubna 2011 v 9:38 ® Ciffik
Ciffik

občas se tam najde rybářský vak 150cm dvě komory za 250,– a to je cena za kterou s vyplatí si přivstat pak možná ty chemický ale zbytku bych se vyhnul…

reagovat
Pátek 1. dubna 2011 ve 21:15 ® sus1 reakce na …

jarda29> A tet je, 11cka za 7,90Kč.:-)

reagovat
Pátek 1. dubna 2011 ve 21:13 ® jarda29
jarda29

Já už v Lídlu kupuju jenom rohlíky,salám apivo ,když je v akci:-D

reagovat
Pátek 1. dubna 2011 ve 13:15 ® superweb
superweb

Podle me toho vetsina za moc nestoji. Urcite beru chemicka svetylka jako kazdorocne – nemam s nimi spatnou zkusenost, zelena sviti dlouho a dost – takze na splavky apod., ty ostatni jsou trochu horsi, ale na oznaceni polohy podberaku nebo prutu pri nocnim lovu staci. A za 2Kc/ks je to bezkonkurencni ce­na.

reagovat
Pátek 1. dubna 2011 v 9:44 ® Tino
Tino

není pravda… víš kolik stojí rybí maso? Když jdu každý den k vodě a přinesu si domů dva kapry, které prodám sousedům, tak se mi to jednoznačně rentuje. :-D

ale to je vlastně jiná kapitola. ;-)

reagovat
Pátek 1. dubna 2011 v 9:01 ® Fischer reakce na …

osprey> Nechodit na ryby je ještě levnější.

reagovat
Pátek 1. dubna 2011 v 9:00 ® Fischer reakce na …

Robur> Platil jsem 11.

reagovat
Pátek 1. dubna 2011 v 8:45 ® Fischer

Nevěnuji Lídlu pozornost. Vůbec nemám rád nakupování a už vůbec ne v hypáčích. Manželka mi z Lídlu vozí stolní suché červené, co piju jako vodu. Ale včera jsem udělal výjimku a koupil ten tripod s tím, že ty plasťáky vidličky jsem vyměnil za jiné gumové. Když už mne nahuckali kolegové pacienti na feeder. Mám 2–3 tripody pro fotografování,které se staly nadbytečnými s přechodem na full frame a velké objektivy. Prokletý Canon. Je to nemoc…Když se ten z Lídlu po*ere, hodím ho doškarpy a přejdu na ty foto.

reagovat
Pátek 1. dubna 2011 v 8:14 ® Robur
Robur

v Penny stojan za 350, pod 3 pruty

reagovat
Pátek 1. dubna 2011 v 0:01 ® osprey reakce na …
osprey

Tino> A co svázat tři klacky v jednom bodě drátem – a máš to zadarmo:-D

reagovat
Čtvrtek 31. března 2011 ve 23:20 ® Tino
Tino

světýlka jsem kupoval taky. Letos mám zálusk na stojan. Potřebuju něco lehkého na přehradu, kde se mi nedaří zapíchnout vidličky do skály :-)

Nedělám si iluze o kvalitě… ale neber to za ty prachy ;-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1