Vyhledávání
Co říkáte nabídce lídlu?
31.3.2011 | jarda29 | 21.174 zobrazení | 84 odpovědíOd 4.4 má Lídl(nebo nejmenovaný obchodní řetězec)nabídku rybářského vybavení.Nějaké postřehy?Já jsem vloni koupil chemická světélka za super cenu,ale dlouho nesvítí…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Neděle 24. dubna 2011 ve 13:18 ® 1Mara reakce na …
-
Scorpionius> Vezírek je zbytečnej , co si vemu domů to hnez zabiju , a ta brašna je fakt perfektní
reagovat
- Neděle 24. dubna 2011 v 10:16 ® Scorpionius
-
zdravím chlapy,chtěl bych se vas zeptat jak vypada ta přívlačová taška?pošlete někdo nějakej odkaz na nějakej obchod.rad bych se podival a třeba příští rok zakoupil
reagovat
jak tak čtu tak si to každej chvalite:)
ja tento rok koupil akorad v penny vezirek 75cm za 59,90kč 
- Středa 13. dubna 2011 v 15:28 ® Fryw
-
Před rokem, kdy jsem si po letech opět pořídil povolenku jsem byl tak natěšenej na ryby a tak nesolventní, že jsem podlehl akci „lídl“ a koupil si šnůry 20 a 25 a k tomu malý navijáček za 145 kč. Minulej rok jsem vytáhl hodně kapříků a jak naviják tak šnůry to bez problémů ustály. Na takový to „chození k vodě“ dle mě naprosto vyhovující. Když ale jedu na delší turnus někam, beru kvalitnější vercajk jen tak pro jistotu… Nebál bych se toho…
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 18:28 ® parma101
-
Přines jsem si domů tripod
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 15:28 ® stump reakce na …
-
Robur> Lídl navijáček jsem osadil na feeder TR 10 Heavy od Byron v délce 3.90 m. Včera jsem se pokoušel o úspěch na Labi u Nymburku. S navijákem se dobře hází, při stáčení vlasce nevibruje, sklápěč se vrací dobře a kromně vůle kličky ve sklopném mechanizmu se jeví vše v pořádku. Volnoběžka běhá zlehka a vrchní, zdolávací brzda není sice tak perfektní, jako u značkových navijáků, ale není ani nejhorší. Jak probíhá zdolávání ryby nemohu zatím říct. I když jsem se snažil, za celé dopoledne jsem neměl ani záběr, stejně tak i můj kolega.
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 ve 13:20 ® jersey
-
Já šel do tý brašny.Vůbec nevypadá špatně, uvidíme po po nějaké delší době.
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 ve 12:12 ® kerob reakce na …
-
Bigpista> pocitej s tim, ze brodaky jsou na jedno pouziti… zkusenost z lonska
reagovat
- Úterý 12. dubna 2011 v 11:55 ® Bigpista
-
Zkusil jsem ten stojan a brodící kalhoty. Jsem zvědavej, kdy mi nateče do podpalubí
reagovat
- Úterý 12. dubna 2011 v 8:41 ® 1Mara
-
Jak říkám , nej co tam je je ta vláčkařská brašna , perfektně drží tvar, šikovně udělané kapsy , dobře a pohodlně se nosí na rameni , robustní zipy atd.
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 8:35 ® Depuči
-
Předloni jsem tam koupil vak na pruty, myslím za 250Kč. A zatím i celkem drží.
reagovat - Pondělí 11. dubna 2011 ve 23:57 ® smisa 3!
-
Tak jsem se byl kouknout v Lidlu,a je to fakt tragedie. Ale ty světýlka mám od loňska a jsou v poho.Celou noc ale nevydržej,což mi je za tu cenu vceku buřt.
reagovat - Sobota 9. dubna 2011 ve 20:54 ® Robur
-
tak jsem omrkl ten dražší Lídl naviják a v této ceně mně přišel hodně dobrý, jsem zvěda, jakou udělá kolega Stump zkušenost
reagovat - Pátek 8. dubna 2011 ve 20:37 @ Homo ludens reakce na …
-
pipo> Asi si nepochopil nešťastníku, že si dělá srandu z masařů. Trčí to z toho jako vidly z hnoje.
reagovat - Pátek 8. dubna 2011 v 19:53 @ pipo reakce na …
-
Chkapi,sorry nechtěl jsem naštvat nikoho mimo Tina,reakce byla na 1.4.2011,je to možná pozdě,ale dřív jsem na stránky nedostal.Taky jsem myslel,že to bude přiřazeno ke konkrétnímu zápisu.Jestli berete rybařinu jako sport a ne jako zdroj obživy jste správní chlapi a fandím Vám.Mějte se fajn a ať Vám to bere.
reagovat - Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 22:32 ® Rex2
-
Otec má tu ,,lidl" trojnožku a nemůže si vynachválit . Občas si jí taky půjčím a není to tak špatné. Lehké a relativně dobře přenosné. Ještě bych doporučil tak ty chem. světýlka, ale to je tak vše, jak už tu pánové níže říkali.Zbytek=s…ky Jinak až zase bude v peny ta vláčecí taška s těma krabičkama ,tak pro tu hned valím
reagovat
,ta nemá chybu - Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 21:28 ® kety.vydra reakce na …
-
pipo> Ééé,na koho reaguješ?
reagovat - Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 21:26 ® Radek M. reakce na …
-
pipo> Na koho reaguješ?
reagovat - Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 21:06 @ pipo
-
Kamaráde,jestli bereš rybaření takhle,tak jdi do kopru,nebo někam jinam.O tomhle rybaření není,to je o tom si u vody odpočinout a ne ji vydrancovat,dej si spíš přezdívku KORMORÄN.PETRŮV ZDAR.Pěkně mě to nadzvedlo.
reagovat - Čtvrtek 7. dubna 2011 v 19:21 ® stump
-
Včera jsem pročetl tuto diskuzi a dnes jsem se dostal do Lídlu. Přesto, že to nepotřebuji, zakoupil jsem třicítkový naviják s volnoběžkou a sadu vlasců O,2O a O,25 . Naviják vypadá dobře, obě brzdy fungují, uvidím co to udělá v praxi. Bude-li časem podobné téma otevřeno, podám pravdivou zprávu. Přišlo to cca na 500,– Kč.
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 21:14 ® tomashr
-
Tak třeba tu brašnu už mám dva roky a je kvalitou naprosto perfektní, dokonce jsem si teď při této poslední akci koupil ještě jednu, starou nechám trvale na chatě, kde jsem jen občas.. Od prutů a navijáků se přirozeně zázraky čekat nedají, ale ani se od stejné cenové třídy neliší v horším, třeba ten naviják z letošní nabídky mi silně připomíná typ, který jsem viděl i v běžných prodejnách pod několika značkami.
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 20:07 ® kety.vydra reakce na …
-
Radek M.> Tym tuplem bych švidral…
reagovat
- Středa 6. dubna 2011 ve 20:04 ® Radek M. reakce na …
-
kety.vydra> Jn, ale na ten feeder je to parádní. Nemáš dvě stejné barvy tak lépe vidíš záběr.
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 ve 20:29 ® vagusoid
-
Šupárna a nekvalita!
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 v 19:34 ® Alfons
-
Já pořídil tu přívlačovou brašnu, za tu cenu by někde byly jen ty krabičky co obsahuje.
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 v 17:38 ® kety.vydra
-
Tož jsem si ty světýlka pořídil též.Blbé je na tom to,že jsou v balíčku 3 barvy…by mě zajímalo,kterého blba napadlo dát 3 barvy do jednoho balení,jako kdyby nemohli nechat jednu barvu v balíčku,aby si člověk mohl vybrat.Já totiž modrou a červenou (když budu chtít chytat na splávek dál od břehu) už nevidím,rozplývají se mi.Takhle to budu muset řešit,že si modrou a červenou budu dávat večer na feedra a tu zelenou si nechávat jen na splávek.No,někdo myslel,ale nedomyslel.Ale za ty prachy bych měl být zticha,že
reagovat
- Úterý 5. dubna 2011 v 16:03 ® Radek M. reakce na …
-
1Mara> Na špicky feederu mi to stačí.
reagovat
- Úterý 5. dubna 2011 v 15:50 ® 1Mara
-
Radek M.> Jo dej si to světýlko do splávku a měj a namočho , a po dvou hodinách už budeš mžourat oči , jsou to klumpy
reagovat
Já používám tyhle a svítí i tři dni v kuse , někdy i pět dní ,
mám je nastálo na sumčákách a není problém . Stojí 11 kč, a je tam
i držáček na feder do špičky prutu 

- Úterý 5. dubna 2011 ve 14:31 ® Radek M.
-
To chemické světlo co jsme včera zkusil svíti ještě teďka a i docela silně. Tekže vydrželo ±20 hodin. Docela paráda.
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 ve 14:26 ® 1Mara
-
revoke> Tu brašnu na vláčku stěmi krabičkami jsem si koupil už před dvouma rokama , je suprová , materiál výborný a dobře se nosí , věcí do ní dáš spousty a za tu cenu je zkrátka luksusní
reagovat
- Úterý 5. dubna 2011 v 0:24 ® ladamaj
-
Nic proti někdo se spokojí sněčím ale žádný zázrak od toho čekat nemuže,osobně sem kupoval loni chemická světla.Jinak nejsem tak bohatý důchodce abych mohl kupovat tak levné zboží.
reagovat