Chytej.cz

Sobotní pořad Jak na to necteno

2.3.2004 | naxos | 6.198 zobrazení | 22 odpovědí

Co si myslíte o tomto pořadu? Jak se vám líbí ajaký máte názor na skutečnosti uvedené v tomto pořadu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 16. května 2004 ve 21:35 ® Chose
Chose

No ja vetsinou tou dobou neco delam nez cucuim na TV. jednou jsem si to pustil,ukazovali jak se rozmnozujou jeleni a tak nejak od te doby nemam chut to sledovat

reagovat
Čtvrtek 13. května 2004 ve 22:57 ® HaD
HaD

sedum: v pohodě

reagovat
Čtvrtek 13. května 2004 ve 20:32 @ 

Tak si pánové sypu popel na hlavu! Přiznávám se,že jsem se echolot v rukách ještě neměl a po Vaších příspěvcích budu muset krotit svůj názor. Mě to jen připadalo,jako kdyby se lovily ryby v malých tůňkách čeřenem jenom proto, že mi nejdou na háček normálně! Takže hoši, koho jsem urazil mým názorem na echolot, tak se omlouvám.

reagovat
Čtvrtek 13. května 2004 v 16:38 ® LOS

Měl bych dotaz, kdy je to o rybách, vždycky, když si najdu čas, tak se akorát dozvím co kde sázet BOHDALKA

reagovat
Úterý 11. května 2004 ve 23:42 ® jaryn

Sedum: Měl jsem echolot než mi vykradli chatu. Je dobrý na zjištění dna a lokalizaci ryb. Nechytám kde nejsou. Když ryby najdeš neznamená to že je chytíš. To se nám stalo mockrát. Echolot je jen pomůcka joko zakrmování a ještě pro znalce. Používal jsem ho 2 roky ale nemohu říct , že by mi bylo vždy vše jasné.

reagovat
Úterý 11. května 2004 ve 21:42 ® Dzony

Já si myslim, že to neni až tak hroznej pořad. Asi bychom měli být rádi, že je v televizi aspoň něco o rybách a rybaření a vědět, že se o to zajímá i někdo známej.

reagovat
Úterý 11. května 2004 v 19:20 ® HaD
HaD

sedum: už jsi to někdy zkoušel? Nebo alespoň viděl v praxi (ne v televizi!)? Pokud ne, tak to prosím nehodnoť, protože nevíš, o čem mluvíš. V televizi to samozřejmě ukázali tak, aby to každý obdivoval, ale to je nesmysl. Hvězdným válkám, nebo třeba Pánu prstenů přece taky nebudeš věřit, ne? Když berou, tak je chytíš úplně v pohodě bez echolotu. Sám jsem se teď vrátil ze Španěl a mám natočeno asi 5 minut obrazovky echolotu, kdy přímo mezi nástrahami jezdilo cca 10–20 sumců mezi cca 1m až cca 180 cm a během dvou hodin, kdy nám úplně vřela krev v žilách stejně žádný nezabral, takže promiň, ale fakt nevíš co kritizuješ!

reagovat
Úterý 11. května 2004 v 18:21 @ 

Ano, máš v tom trochu pravdu,že chytit sumíka není žádná sranda, ale používat k tomu echolokátor? To ne! To už je mimo sport.

reagovat
Pondělí 10. května 2004 ve 22:45 ® HaD
HaD

sedum: tady bych mírně polemizoval, protože jsem už při sumcařině viděl i desítky sumců jak jezdili kolem mé nástrahy a stejně záběr nepřišel. Takže tak nesportovní a jednoduché jak píšeš to určitě není!!!

reagovat
Pondělí 10. května 2004 ve 22:42 @ 

Těch dílů jsem pár viděl,ale můj zájem sledovat tento pořad jsem přestal od té doby, jak pomocí echolokátoru vytahovali sumce! Taková prasárna! Co je to za sport,když si sumíka nesportovní technikou zaměřím,pak před něj háži návnadu a jaký jsem potom King, že jak velkého vousáče jsem vylovil!!!! Masařina první třídy!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Pondělí 22. března 2004 ve 22:20 ® Milky
Milky

… aspoň je tu na klasickém příkladu vidět, co kteří lidé dokáží za peníze udělat. Takže interpretace polopravd a někdy i lží v podání JaVa, … není-li po ruce jiná senzace, je jim i tohle dobré!

reagovat
Úterý 16. března 2004 v 19:15 ® naxos

ja vim jaks to myslel! ja taky nemam nic proti tomu kdyz si nekdo odnese nakou rybu domu, ale nesmi to byt 10 kg ryb! a takovejch, ktery maj miru jenom kdyz se natahnou!

reagovat
Pondělí 15. března 2004 ve 21:05 ® hunol

Quote: On 2004–03–15 18:47, naxos napsal: hunol: a co takhle vzit kulovnici a jit zastrelit nakyho masare?

Já osobně ryby nejím ale nevidím nic špatného na tom,když si někdo kapříka odnese domů. Jiný názor mám na velké ryby,ty by se měly pouštět všechny. Stejně jich moc v našich vodách není. To s tou kulovnicí jsem myslel jako příměr k pořadu.

reagovat
Pondělí 15. března 2004 v 19:47 ® naxos

hunol: a co takhle vzit kulovnici a jit zastrelit nakyho masare?

reagovat
Neděle 14. března 2004 ve 22:28 ® hunol

Tenhle „kočkopes“ je fakt super. Rybářská etika asi dnes nikomu nic neříká. Když vídím ten bordel,co jsou schopní někteří „rybáři“po sobě zanechat u vody není se čemu divit. Zbytky vnitřností,šu­piny,igelitky,pet lahve,prostě děs.Člověk si připadá jako popelář. Tohle jsem tam zatím neviděl. Co takhle vzít kulovnici a jít si zastřelit nějakého pěkného kapříka?

reagovat
Úterý 9. března 2004 ve 14:55 ® esox

asi je to fakt jen pr porad pro pány JV a spol. a kdyz si vzpomenu, jak tam valeli sticky po betone, tak je mi na bliti

reagovat
Neděle 7. března 2004 ve 23:35 ® jaryn

Myslím si , že tento pořad není ani tak určen rybářomyslivcům, jako spíše proto aby se někteří zviditelnili

reagovat
Neděle 7. března 2004 ve 13:13 ® naxos

Včera jsem se chtěl podívat co budou říkat „pěkného“, ale nějak mi to nevyšlo! NEVÍTE NĚKDO CO BYLO TÉMATEM?

reagovat
Čtvrtek 4. března 2004 v 9:36 ® Mirek

Gudaska: K tomu už není co dodat. Howgh.

reagovat
Středa 3. března 2004 ve 14:40 ® Gudaska

Myslím si, že hlavní problém tohoto pořadu je v tom, že producent si chtěl zaplavat, ale nechce se namočit. Proto běží tento „rybářský“ pořad pro nerybáře (nerybářský pro rybáře?). Řada předvedených ukázek je přímo v rozporu s RŘ. Věcí druhou je, že na fotbalové zápasy se dívá řada lidí, kteří neuběhnou bez srdeční zástavy 20m a znalost úpravidel končí rozdílem mezi rohem a autem. Nemám-li co dělat, dívám se, ale cíleně pořad nevyhledávám.

reagovat
Úterý 2. března 2004 ve 22:23 ® Čajda

Vděl jsem jenom několik dílůa příjde mi to strašně rozházený. Myslím, že bylo přínosnější věnovat každý díl jednomu tématu a podrobněji. Souhlasím s DaH,že některé záběry bych začínajícím rybářům radši neukazoval. :-?

reagovat
Úterý 2. března 2004 ve 20:17 ® HaD
HaD

Sem tam nějakej díl po obědě shlédnu. Řekl bych tak každý třetí. Nemůžu si ale pomoct, do dnešního dne jsem nepochopil komu je ten pořad vlastně určen. Rybář si z něj těžko něco odnese. Možná je to pro nerybáře? Nedokážu to posoudit. Díly, kdy se válí živá štika na suchým „betóně“, nebo kdy se říká že led 3 cm je pro lovícího bezpečný, považuju pro rybařinu a rybáře spíše za odstrašující. Na druhou stranu je to alespoň něco na televizních obrazovkách o rybách a rybařině. Kladu si ovšem otázku, jestli je lepší „nekvalitní něco“ než „kvalitní nic“.

reagovat