Chytej.cz

Pořad "Jak na ryby s Rudou Hrušínským" necteno

27.3.2011 | rompeprop | 82.721 zobrazení | 484 odpovědí

Pořad Jak na ryby s Rudou HrušínskýmTak se vracíme na obrazovky, konkrétně na kanál Fishing and Hunting, kde bude následující rok běžet poslední řada. Budete se dívat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 1. května 2011 ve 13:48 ® ART reakce na …
ART

džigit> jsem myslel že je vozí štáb ČT

reagovat
Neděle 1. května 2011 ve 12:11 ® džigit reakce na …

mckvak8> a co bys tam chtěl v tom čase nacpat?Kluci jsou z J.Čech,tak kvůli toho nepojedou najprve na „sever“ :-(( budíček!!! :-P

reagovat
Neděle 1. května 2011 v 11:50 ® ART
ART

Zdá se mi to nebo jsou prezentovány revíry jen v jižních čechách?

reagovat
Neděle 1. května 2011 v 0:23 ® Bucho
Bucho

výborný díl, už se těším na další.

reagovat
Sobota 30. dubna 2011 v 15:20 ® džigit

Hezké,akorát ke „kávičce“ a dnes i „poučné“ :-))

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 23:49 ® ladamaj
ladamaj

rompeprop>osobně sem rád že je tento program zpět a doufám že dlouho bude.Rovněž přeji jeho hlavním tvůrcům mnoho spokojených diváků.:->

reagovat
Středa 27. dubna 2011 v 17:48 ® osprey reakce na …
osprey

Kubah> Já ti je nafotím:-))

reagovat
Středa 27. dubna 2011 v 16:37 ® Kubah reakce na …

osprey> ostroretky bych taky rád viděl :-)

reagovat
Středa 27. dubna 2011 ve 12:17 ® HaD
HaD

díky za náměty!

reagovat
Středa 27. dubna 2011 v 1:17 ® jepice-zruseno
:-D
reagovat
Středa 27. dubna 2011 v 0:29 ® osprey
osprey

Pánové, já bych vám vyhověl moc rád. Ale je to jako byste si ve Wolfsburgu na vrátnici domlouvali, jak byste chtěli aby vypadal nový VW Passat:-))

Ostroretku bych dokázal a to i ve velkém počtu. Jen je mi líto provalit ten flek. Okouni jsou zrovna po výtěru a parma, to je u nás na jihu loterie.

Necháme to na Davidovi.

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 22:06 ® 1Mara reakce na …
1Mara

kamos007> Má řeč, sic se opět po dlouhých letech začal vysazovat , ale je to jen krmení pro přemnožené sumce :-((

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 21:00 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Stroft> Scénář na přání? Hm,bych byl pro hlavatku,ale to by byl asi drahý díl,protože by se nejspíš muselo k bratrům Slovákům.

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 20:33 ® kamos007 reakce na …
kamos007

osprey> jj doufam ze to tam uvidím :-)

1Mara> no líny je tam třeba taky zveřejnit bo těch je málo ikdyž se unás začali sadit a už se aji něco aji chytí, ale jakési hovado už prý má 4 zmasené nej 44 :-( škoda jich, ja bych lína nikdy nevzal nebo jestli tak do rybníčku kdybych měl.

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 20:25 ® Stroft
Stroft

Když už si tady píšeme o scénář na přání, tak bych uvítal, Ostroretky a Parmy.:-)

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 20:07 ® 1Mara reakce na …
1Mara

osprey> Připoju ju se k kamos007 a ještě okouny a líny :-)

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 v 19:13 ® osprey reakce na …
osprey

kamos007> David tuhle otázku denně lustruje. Určitě tohle téma zváží.

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 v 19:03 ® kamos007 reakce na …
kamos007

osprey> do je sakra dobrý nápad, protože hodně lidí chytá stříbrňáky a myslí si že jsou to obecňáci a taky si myslí že jak se tam řekne jak jsou vzácní tak to lidi ani nebudou masařit.

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 12:31 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

osprey> Stačí se poptat a zkusit tam zajet… :-)

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 v 11:53 ® osprey reakce na …
osprey

jepice> Ne, je to skvělá připomínka. Akorát bude pro natáčecí štáb problém sehnat toho obecňáka.

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 v 10:37 ® jepice-zruseno

Vzhledem k tomu, že je zde docele dost zajímavá otázka na fóru „kdo chytá karase obecného“, napadlo mne, že by v některém díle mohl být ukázán karas obecný v porovnání s karasem stříbřitým a zmínka o vzácnosti obecňáka. To je věc, která by byla užitečná. Pokud se tak již v některém z dílů starých sérií stalo, tak se omlouvám.

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 v 7:55 ® Scorpionius reakce na …
Scorpionius
  • tom → jo jsou dobre.jen je skoda ze jsou tak kratke.mohli by byt delsi.
reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 ve 21:31 ® -tom-

Teď jsem shlídnul oba díly nový série a jsou skvělý, díky za ně, pánové, příjemný a pohodový pokoukání :-)

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 v 10:31 ® Scorpionius reakce na …
Scorpionius

osprey> jj dostal jsem k povolence soupis reviru kde mužeme.ok díky za vysvětlení

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 v 10:16 ® osprey reakce na …
osprey

Scorpionius> No tak například na jižní Moravě ne – tam mají vlastní svaz. A spousta vod vůbec není sportovních, takže tam taky ne. A navíc se rozlišují revíry na pstruhové a mimopstruhové a na to je povolenka zvlášť.

Pokud ti prodali povolenku, měl bys zároveď s ní dostat seznam revírů, na kterých ta povolenka platí.

Další dotazy, prosím tě, dej třeba do Všeobecné diskuze, ať zbytečně nezaplňujeme diskuzi o pořadu.

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 v 8:02 ® Scorpionius reakce na …
Scorpionius

osprey> aha,takže muže chytat pocele ČR?

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 v 7:57 ® sus1 reakce na …

osprey> Díky.:-)

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 v 0:50 ® osprey reakce na …
osprey

Scorpionius> Jestli ti nevadí, že odpovím já, tak celosvazová povolenka je taková, která platí na všech buď pstruhových nebo mimospstruhových revírech obhospodařovaných Českým rybářským svazem.

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 23:58 ® Scorpionius
Scorpionius

sus1> koukal jsem do tveho profilu.chci se te zeptat,co znamena celosvazova povolenka?

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 23:53 ® Scorpionius
Scorpionius

džigit> jakto?sice je to čech ktery se zabiva lovem vetsich ryb v cizine.sice jsem s nim nevidel zadne video jak lovi,tak nemohu soudit.

reagovat