Chytej.cz

Pořad "Jak na ryby s Rudou Hrušínským"

27.3.2011 | rompeprop | 82.714 zobrazení | 484 odpovědí

Pořad Jak na ryby s Rudou HrušínskýmTak se vracíme na obrazovky, konkrétně na kanál Fishing and Hunting, kde bude následující rok běžet poslední řada. Budete se dívat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 24. dubna 2011 ve 23:46 ® sus1 reakce na …

Scorpionius> V dnešní době a v našem státě ?? naprosto.:-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 23:30 ® džigit reakce na …

Scorpionius> já nemusím

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 23:29 ® Scorpionius reakce na …
Scorpionius

sus1> mozne je vsechno ;-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 23:28 ® Scorpionius reakce na …
Scorpionius

džigit> proc nema strasit?to je Vagner tak neoblibeny?

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 23:21 ® sus1 reakce na …

džigit> Jen jsem kolegovi odpověděl.:-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 23:12 ® džigit reakce na …

sus1> nestraš!

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 23:08 ® sus1 reakce na …

Scorpionius> I to je možný.
Až to skončí,tak budou dávat Vágnera,tak budem sledovat zase chvilku jeho.:-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 22:59 ® Scorpionius reakce na …
Scorpionius

sus1> to mas pravdu,ale treba nez odvisilaji vsech 13 dilu tak budou dalsi napady na dalsi dily.nebo se dockame dalsi rok dalsich dilu(treba jich bude vice;-) ).

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 22:56 ® cormaxx
cormaxx

V televizi jsem to ještě nestihl(což je možná pro budoucnost pořadu škoda) ,ale na netu jsem kouknul na oba díly.Musím říct,že jsem velice spokojen jako normální divák i jako rybář. Ale příští díl už chci stihnout v telce,ať roste rating:-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 22:56 ® Scorpionius reakce na …
Scorpionius

HaDová> diky za opravu.nebyl jsem od pravdy daleko;-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 22:43 ® sus1

13 je smolné číslo.

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 22:43 ® HaDová reakce na …
HaDová

13 dílů

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 22:40 ® Scorpionius reakce na …
Scorpionius

MB> prej 15dilu ma byt.pokud se pletu tak me opravte ;-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 22:06 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

MB> Doufejme,že to bude „nekonečný seriál“ :-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 22:03 ® MB

Tak po shlédnutí druhého dílu již není moc co vytýkat (snad jen krátkou stopáž, ale je mi jasné, že udělat něco delšího zatím nejde), tematické zaměření bylo perfektní (jen bych raději muškaření:-D ). A tak mě napadá… Kolik dílů se plánuje tentokrát?

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 v 17:31 ® Beer.Beda reakce na …
Beer.Beda

HaD> Ahoj, koukal jsem na druhý díl a nestačil jsem se divit.Kde jste vyhrabali Honzu, který povídal o kormoránech.:-)) Tato část mi zkazila celý dojem z dílu Jak na ryby.:-))

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 v 15:51 ® džigit reakce na …

havel> někteří anonymové jsou už takoví…

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 v 15:51 ® HaD
HaD

hamburger alias „samopašnej havlíček“> milý vtípek. To ani moje manželka asi neví, zda jsem už uzenou rybu vytaženou přímo z udírny jedl nebo ne. Zřejmě jsi nějaká bakterie, která se mnou žije celý život „imrvére“ :-D

PS: neměň si ty přezdívky, zbytečně to mate ;-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 14:49 ® Scorpionius reakce na …
Scorpionius

Treba hamburger ji ma doma a ma kazdy den uzenou rybu:-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 14:39 ® havel reakce na …
havel

hamburger> Víš tuhle automatickou udírku jsme opravdu viděli v provozu poprvé, takže Davidovo i Rudovo údiv byl oprávněný a nehraný. Co se týče čerstvě vyuzené ryby – to se taky nepoštěstí každý den, že by člověk jedl rybu přímo z udírny, pokud ji nemá doma…

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 12:25 @ hamburger

Je to milé, jak se zůčastnění Havlíček a Hrušínský tváří, jako by ještě nejedli čerstvě uzenou rybu. A jak se diví, jak to celé funguje. Už čekám, že se budou divit, že ve středu je středa.

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 12:18 ® Scorpionius reakce na …
Scorpionius

no pro mě bude asi ta kaprařina a přivlač.na kapry jsem už letos byl ;-) jinak se těším na 16.června až budu mict vytahnout načiní i na přivlač ;-) jinak zmiňovaný feeder mě taky laka ale k tomuto druhu lovu se dostanu až další rok,at nevytěžuju finančně prostředky :-) a navic člověk nemuže mit hned všechno co se mu libi,žejo :-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 12:12 ® osprey reakce na …
osprey

Scorpionius> Byl jsem pozván k natáčení jednoho dílu týkajícího se feederu. Předvádím tam naprosté základy, protože film je určen pro nejširší veřejnost.

Pokud jde o DVD, tak si uvědom, že ti na našich stránkách těžko budu doporučovat DVD od jakékoli konkurence. Zbývá tedy našich 18 titulů, podle mě vesměs kvalitních, z nichž si lze určitě vybrat. Nejsou nejlevnější, ale když se podíváš na počet minut, vychází to docela slušně. Taková sumcařina má přes 3 hodiny.

Které si vybrat, to už je na tom, co se ti u rybařiny líbí. Mě potěšily Lov na dírkách, Přívlač 2 a Laponsko. Ale pokud jsi třeba kaprař, tak asi sáhneš jinam.

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 ve 12:05 ® Scorpionius reakce na …
Scorpionius

osprey> ty tam taky hraješ?no ja vím že to vysíla televize ;-) to jsem měl jen takovej dotaz.jinak bych se chtěl nějakeho zkušeneho rybaře zeptat jake filmy co jsou na DVD o rybaření nejlepši.jsem začinajici rybař,takže novaček tak hoto zase tolik o rybaření nevim.

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 v 11:40 ® osprey reakce na …
osprey

Scorpionius> Vysílá televize, těch by ses měl zeptat.:-))

David natáčí – vyrábí a nemá možnost svůj produkt odvysílat. A udělat víc než jeden díl týdně je zatím zcela nereálné.

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 v 11:34 ® Scorpionius
Scorpionius

ahoj HAD :-) včera jsem zhledl vaš pořad o rybaření :-) konečně se něco dostalo do televize o rybach.jen je škoda že to je jednou tydně.nemate v planu vylilat třeba vice dilu tydně?jinak super pořad ;-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 v 9:42 ® HaD reakce na …
HaD

M.BURNES> tuším že je to Fishpond. Fajn věc na UL přívlač nebo muškařinu.

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 v 8:05 ® M.BURNES
M.BURNES

Ahoj je to super pořad jen ta doba vysílání … ještě že se na to dá koukat ze záznamu na netu. Chci se zeptat HADa co to má za přívlačový baťůžek?

reagovat
Neděle 24. dubna 2011 v 6:49 ® rvanous
rvanous

Ale stojí to za to, je to paráda, díky.

reagovat
Sobota 23. dubna 2011 ve 23:53 ® lubo OV
lubo OV

zlomiljsemprut> jóó O. Černý. Ten o společenském významu mluvit umí. On vůbec umí krásně mluvit. To jo. Ale na sportovní kanál by to dal jedině, kdyby se jednalo o fotbal, případně kdyby se rybolovu začala věnovat Sparta, nebo Slávie. Pak by tam pořad „Jak na ryby“ byl už zítra :-D

reagovat